2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Yaa her saniyesini anlatmıssın resmen bize de yaşattın kuzucuk ne güzel dünyaya merhaba demiş gözünaydın sağlıkla büyüsün inşallah

Aslıııı ağlıyorum sevinçten çok şükür rabbime çok şükür. Yırtılmasaydın iyiymiş ama olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın. Maşallah Alya kuşa

Ayakta sallayamam ben ya ufak varizlerim var sık sık ağrı yapar benimki kucakbenim oğluş boş boş bakmaz sonunda ağlar yanibende bu gece sevindim ki azcık uyku aldım sahura kalkarken bezini değiştim dedim kendi kendime bebiş uyumuşken sende uyu..alarm çalıyordu dedim zaten ağlamıyor 1 saat sonra vererim yemeğini eşim işe giderken mamasını hazır etti ve bir baktı çocuk ıslak hala anlamıyorum bu nasıl öyle ola bilir bezin kendisi çok az çiş olmuş ikimizde dedik demekki sızdırmış şimdi hiç güvenmedim sleepy Allah'tan her gece yanıma yedek kıyafet koyuyorum şimdi korkuyorum hastalanır diye

Ayy kuzum gecmiş olsun bende bir tek bacakta uyuşma vardı o da geçti çok şükür..

Sen yazdın ben ağladımgözün aydın canımanalı babalı büyüsün kızın nihayet sende doğdun

canım hayırlı olsun anneliğin Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım güzel bi doğumun olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben daha doğurmadı normal dogum istiyorum Allah izin verirse . İlk gittiğinde bebek kanalda değilmiş hangi hareketleri yaptın canım inmesi için plates topu hariç. Öyle bi durum olursa doğumda aklımda bulunsun tavsiyelerinizi

bende dışarı cıkamıyorum valla akşamları gidiyoruz eşimle biraz oda ne kadar etki ediyor bilemem fazla yürğmyoruz çünkü. Ama gün içinde evde baya hareketliyim
Yok yok hiç alakası yok emin ol, dün 20 kat merdiven çıktım 14 bine yakın adım attım. Ve hemen hemen her gün tam olarak böyleyim eksiği yok, hurma ananas her gün mutlaka tüketirim ona rağmen 40+2 ye kaldım sen düşün

Hahah 38+3 bugün canım. Sen?

Ben de koç istiyorum bilakis zaten doktorum da yok ayın 25ine kadar beklemesi lazım kızımın o da 39+5 oluyor. Bakalım neler olacak. Gerçi yalancı sancım bile yok, durur gibi
Koç daha mı iyi ya merak ediyorum? Balık duygusal olur merhametli olur diye düşünmüştüm bence evden cıkmazsan yormazsan kendini bekler kızın

Reactions: The
Oyu maşallah maşallah, hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Tamam canım yarın doktora da bir sorarım. Sizin göbek bağları ne zaman düştü. 8 gün oldu hala düşmemesi normal mi? Yıkamadıkta bebeği
Cnm kızımın 5.gün düştü şaşırdım daha gec bklıyordum, oğlumun 10. Gun düşmüştü. Telaşa grek yok, 15 gune kdr normal, bısey surmuyosun dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…