Canım burnu için küçük tek tüplerde serum fizyolojikler satılıyor foto ekliyırum bende bu iki malzeme ile temizliyorum. Serumu 2-3 damla bir burun deliğine sıkıyorum yumuşasın diye sonra aspiratör ile çok derine ucunu sokmuyorum hafif çizgisi var o çizgiye kadar sokuyorum burnuna aspiratörü nefesimle çekiyorum geliyor her gün böyle temizliyorum çocuk dr söyledi. Bazen bebeğin hürün delikleri çok küçükse aspiratör şişirip burnu ödem yapıyor nefes alırken hırltılı alıyor ödemden benim bir kızımın ödem oldu burun delikleri çok küçük bende fazla derine sokmuşum yanlışlıkla ona artık sadece serum sıkıyorum ya hapşırıp atıyor ya da serum sıkıp peçete ucunu spiral yapıyorum burnuna sokuyorum temizliyorum bazen serum ona sıkmıyorum sadece kuru peçeteyi spiral yapıyorum ucunu burnundaki sümüğü direk alıyorum peçeteyle bunu da baba hastenede hemşireler öğretmişti yoğun bakımda
Evet ben eczaneden aldım herhangi bir markadanolabilir serum markası ben bu markayı aldım eczanede bu vardıOtri aldım var da bu serumu nerden alabilirim eczanede mi satılıyo
Tamam canım yarın doktora da bir sorarım. Sizin göbek bağları ne zaman düştü. 8 gün oldu hala düşmemesi normal mi? Yıkamadıkta bebeğiEvet ben eczaneden aldım herhangi bir markadanolabilir serum markası ben bu markayı aldım eczanede bu vardı
valla grupta cinsyeti bile en son ben öğrendm40+2 den hepinize selam canlarım
Erken doğum korkusuyla aylar geçirdim, şimdi doğrulamıyor olmam peki
Sor canımBende yarın doktora bi sorayım da belki de burnu yüzünden yapıyor böyle
Anladım canım söledim normal dedii banada 34+ lardayım 2 gün öncee idrar verdim lökosit çıkmadı maya hücresi çıtı ama doktor önemsemedi diğerleri negatif dieee progestan geceleri atıyorum sadece fitil olarak ama benim idrar gibii pıt die çıkıyor bakıyorum bozuk paraa gibii ıslaklık birde dünde olmuştu hafif regli ağrısı gibii ALLAH korusun da normal sanırım artık değilmi Gidince sorucam doktora tekrar saolun ALLAH cümleten gülsün yüzümüzeSon haftalar akıntı olması normal ancak dr. a sor bence. Vajinal kültür alır. Enfeksiyon var mı diye bakar. Ben bi kaç kere baktırdım öyle. Antibiyotik içmiştim. Erken dönemdeysen enfeksiyon önemli. Ama su an 37deyim. Aynı senin gibi birden akıyor. Dr normal dedi.
bende dışarı cıkamıyorum valla akşamları gidiyoruz eşimle biraz oda ne kadar etki ediyor bilemem fazla yürğmyoruz çünkü. Ama gün içinde evde baya hareketliyimEvde yürümek sayılır mı :) dışarı çıkmaya fırsat olmuyor. Hurma da yiyorum ama taş çatlasa 4 tane.
Koçlar inat olur diye duydum onun dısında bilmiyorum nasıl bi burçiki keçi anlaşırsınız bence
Hahah 38+3 bugün canım. Sen?Ay doğurmayan birini bulduğuma sevindim yaKaç haftalıksınız
Ben de koç istiyorum bilakisHaftalardır erken doğacak diye korkumdan yerimden kıpırdamadım işten erken ayrıldım. Dr artık her şey serbest dedi, magnezyum ilacını bile kesti, ne sancım kaldı ne kasılmam. Şimdi nasıl doğurcam bilmiyorum. Balık burcu geçmeden bana fikir verinkoç istemiyorum bebek aşağı inmedi bile. Yarın da kontrol var. Çatı muayenesi falan yaptırsam belki tetiklenir
Ya senin yalancı sancın oluyor mu, kasılma falan? Bende o bile yokbende dışarı cıkamıyorum valla akşamları gidiyoruz eşimle biraz oda ne kadar etki ediyor bilemem fazla yürğmyoruz çünkü. Ama gün içinde evde baya hareketliyim
kız bende de yokYa senin yalancı sancın oluyor mu, kasılma falan? Bende o bile yok
Bilmiyorum sanırım yatmamiz gerekiyordu fazla hareketli olunca gelmekten vazgeçtiler bencekız bende de yokbiz bu hareketle bu yorgunlukla nasık doğurmadık anlamadım
bugün nstye girdim 2 kisi daha vardı 39larında ikisininde düzenli sancısı vardı. Bizde 40a gelmeden doğururuz inşallah. Benim bebek hareketkerinden başka hareket yoktuBilmiyorum sanırım yatmamiz gerekiyordu fazla hareketli olunca gelmekten vazgeçtiler bence
Normal canım benimkilerin 13. Gün düştüTamam canım yarın doktora da bir sorarım. Sizin göbek bağları ne zaman düştü. 8 gün oldu hala düşmemesi normal mi? Yıkamadıkta bebeği
Kanaması devam etmiş miydi benim kızımın pazartesi düştü hala hafif hafif kanıyorNormal canım benimkilerin 13. Gün düştü
Canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz, bazen ilk değerler yüksek çıkabiliyormuş, sonraki değerler normale dönüyor, yakın zamanda arkadaşımın bebeği için aramışlar tsh hormonu yüksek çıkmış, bunun için bir süre takip edildi, tahlil falan yapıldı sonra değerleri normale döndüKızlar bu gün Sağlık ocağından aradılar beni bebeğin topuk kanı değeri yüksek çıkmış sağlık bakanlığı da onları aramış tekrar istediler topuk kanınıEndişelendim moralim çok bozuk o saatten beri sütümde gitti mama vermeye başladmm
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ? Netteki yazılar hiç iç açıcı değil
Ay sen doğurdun mu canımmBende öyleyim canım