2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kuzum inanki ben dogurmadim resmen beni doulam dogurttu ben sadece sancıları karşıladım beni yatak pozisyonlarına aldı sancı vurdukça hareketler yaptı kalça kemiklerimi acacak bebeği karnimda düzeltti kanala düz oturttu üstten bacaklarını aşağı bastı falan yani ben çok ne yaptı bilmiyorum bile sadece gözümü kapatıp nefes aldım

Bzde azcık etrafa bakınsın dıye dört göz bakıyoruz ama karnı tokken bıle aranıyor ya aranıyor yada uyuyor, etrafa hiç bakınmıyor yatagında

Ay maaşallah Alya kuşa Hayırlı olsun canım ne güzel bir ssvd olmuş, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yırtılma anında acı hissettin mi yoksa o anın hengamesinde hiçbirley hissedilmiyor mu? Ben de normal doğum yapabilirsem epizyotomi baştan istemiyorum ama doktorum kontrolsüz yırtılma olabilir diye korkuttu biraz.

Kuzum çıkma anı genel olarak aşırı acıdı artık bian önce çıksın istediğim için doktor yavaş demesine rağmen bütün gücümle ikindim allahhh diye bağırdı doktorum o an yirtilmisim ama ekstra hissetmedim doktorum söylemese bilmiyordum.. doktorun dediği çoğu şey tabiri caizse bı kulağımdan girdi bir kulagimdan çıktı hiç dinlemedim kadını

Bence normal. Benim test de temiz çıkmıştı. Aynen dediğin gibi birden geliyordu akıntı. Progestanı neden kullanıyorsun. İlk zamanlar veriyorlardı bana da bidaha vermediler. Haftana göre sancılar da çok normal. Benim 28de başlamıstı sancılarım. Sen korkma içini rahat tut

Koç daha mı iyi ya merak ediyorum? Balık duygusal olur merhametli olur diye düşünmüştüm bence evden cıkmazsan yormazsan kendini bekler kızın
Ben kendim de koç burcuyum o yüzden istiyorum biraz. Oğlum da babasının burcundan, akrepti
Yani koç burcu lider özelliği taşıyan bir burç, dünya liderlerinin çoğunun burcu koc yönetme özelliği, enerjisi yüksek bir burç. Tabi kötü özellikleri de çok bencil ve sabırsız oluyor genelde. Balık burcu çok duygusal ve sulu gözlü oluyor o yüzden istemiyorum aslında

Gözünüz aydın. Acısıyla tatlısıyla ne güzel bir doğum olmuş maşallah. O an hiç epidural taktırmak aklına geldi mi ? Keşke diyor musun ?

Ben çok duygusalım. Bencil insanlara tahammülüm yok o yüzden beni anlayan bi bebem olsun

Reactions: The
Canım ben de ilkinde hem yırtıldim hem kesim vardı. Gerçekten hiç hissetmedim. O an öyle bir şey ki bence hissedilmiyor acıdan

Oy ne güzel bir ssvd hikayesi oldu kuzum harikasın resmen yaşadım okurken helal olsun gözün aydın

Aaa sleepy hangisi kuzum

Bzde azcık etrafa bakınsın dıye dört göz bakıyoruz ama karnı tokken bıle aranıyor ya aranıyor yada uyuyor, etrafa hiç bakınmıyor yatagında
Kuzum benimkiler artık 40 a geliyor bence ondan öyle izliyor elimle gözünü kapatıyorum yok ağlıyor kafasını itiyor illa bakacak boş boş bütün gece böyleydik

Maşallah ıkınmak da dert yeni bir fobi daha ekledim kendime

Kızlar bir de sütüm kesildi eşim üzülme nasipleri o kadardır dedi. Sağım yapamıyorum yumuşacıklar zorla günde 1-2 sağıyorum ama bomboş 2 cc su çıkıyor sadece. Tekrar gelir mi bilmiyorum. Uyuyorum dinleniyorum su içiyorum takviye alıyorum süt yapıcı şeyler tüketiyorum boş boş emzirşyırum ama yok 5 gündür yok mama veriyorum sadece mecbur aslında takmıyordum ama sadece mama bilemedim gerçi 1 ay ful anne sütü içtiler kolostrum aldılar. Dr demişti ikizlerde bir anda bitebilir sütün diye gerçekten öyle oldu sanırım umarım bir şey olmaz gerçi ne olacak çok şükür sağlıklılar anne sütü almayınca sağlıklınolmayacakkar mı ne alaka diyorum ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…