2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım bende yürüyorum inan, antibiyotikte içiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım onlar ne dicek
Kendi doktorunada söyleye bilirsin canım ama bende 2 gün ağrım oldu sonrada 1 hafta yataktan yuvarlanarak kalkıyordum düşün çocuk ağlıyor ben kalkamıyorum Allah'tan o zamanlar eşim yardım etti

Benim sağ ayağım şişti 1 ay boyunca. Hellim yemeyi kestim ve çok su içtim. Geçti.
Benim aslında bayadır ikisi de şiş ama sağ ayağım 2 gündür sola göre çok daha şiş. Hellim baya tuzlu bir peynir iyi ki kesmişsin🙈 ben zaten tuz çok az tüketiyorum uzun zamandır ve su da çok içiyorum o yüzden olduğunu düşünmüyorum ama bakalım canım yarın sabah soracağım doktora benimki muhtemelen doğurunca geçecek inşallah 🙈

Kendi doktorunada söyleye bilirsin canım ama bende 2 gün ağrım oldu sonrada 1 hafta yataktan yuvarlanarak kalkıyordum düşün çocuk ağlıyor ben kalkamıyorum Allah'tan o zamanlar eşim yardım etti
Vallahi kalkabilsem yuvarlanarakta kalkarım razıyım, eşim işte olmazsa o olursa teyzemin yardımı ile kalkıyorum ama ağlayarak o denli canım yanıyor.

Anasına eziyet olsun diye 🫠😂 bilmiyorum daha ana olmadım analar cevap verin kadına 🥹
Kıııız ana olmak da zormuş 🤣

Belki hala gazı vardır 🥲
Ay bilmiyorum daha bebemi tanıyamadım yahu 🤣 ama felaketti bugün 🫠

Gazını çıkartsa bile bitmeyenler gazlar var bizde ve ya kaka yapamadığında
Ah şu gaz sancıları🫠🫠

Canım gaz çıkarması hiç bitmiyor benimkilerin yani artık masajlara başladım çocuk bi ozon tabakasını delmediği kaldı bu nasıl osurmaktır bilmiyorumne içiyor da böylemoluyor mama + anne sütü veriyorum oysaki yani akşam 9 da bi başlıyor zart zurt şimdi kiraz çekirdeği kemeri aldım ısıtıp onu karnına koyuyorum 30 dk öyle uyutuyorum varya bir osuruyor sürekli ıkınarak şükür iyi geldi o kemer gaz damlası da kullanıyorum her beslenmede gaz çıkarıyorum alttan üstten ben rezene ve kimyon tüketiyorum gün içinde ama özellikle bir bebişimin gazı hiç bitmiyor 🙈
Hahahah 😂 ayyy kıyamam kız çıkarsın valla çıkaramayınca sıkıntı . Bugün mahvetti bizi 😂 yahu ben bu çocuklu hayata ne zaman alışacağım merak ediyorum . Bi insan hem hayatına katılan yeni bıcırığa bu kadar aşık olup hem de önceki hayatını bu kadar özleyebilir mi 😅 duygu karmaşası yaşıyorum imdaaaaat 😅

Mesaide olan analara selam olsun😅😅

Eklentiler

• IMG_7855.jpeg
    IMG_7855.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bişey sorcam.

Kızçem 2 saatte bir kaka yapıyor. Her bezi kakalı, popoda sureklı bi kaka. Demekki full mama yese daha çok yapacak, şaşırdım kaldım normalmi bu, pişik olcak, kızardı zaten popo şimdiden..
Canım kızarıklık başladıysa bence daha da ilerlemeden pişik kremi kullan. Ben öyle yaptım. Hamazinc diye bi krem var o baya iyi geldi günde 3 kere kullanabiliyormuşuz . Geçende poposunda küçük yara gibi bir şey olmuştu sürekli silmekten. O zaman da günde 3 defa Fito kullandım geçti çok şükür .

Mesaide olan analara selam olsun😅😅
Dogurmayip yine de mesai de olanlar da sayılıyor mu 😂😂 Alya resmen her gece dayak atıyor bana hani bunların yeri daraliyordu 😂 yukardan vurdukça alttan da çıkacak gibi açıyor 😂 reflü mü diyim kaburga ağrısı mı efenime soyliyim sürekli çiş gelmesi mi yok kız siz daha konforlusunuz 😂

Bizde mesaideyiz yuvarlaniyoz 🫠🤣
Hahaha kıyamam kıııız 😂😂 kaç oldun kııız ne kadar kaldı🥲

Dogurmayip yine de mesai de olanlar da sayılıyor mu 😂😂 Alya resmen her gece dayak atıyor bana hani bunların yeri daraliyordu 😂 yukardan vurdukça alttan da çıkacak gibi açıyor 😂 reflü mü diyim kaburga ağrısı mı efenime soyliyim sürekli çiş gelmesi mi yok kız siz daha konforlusunuz 😂
Neeöy konfor mu o da ne 😂😂 kız bak o kadar haklısın ki evet hamilelikte ne çiş bitiyo ne ağrı . Ama tecrübeli bir ana olarak bilirsin ki yenidoğan ilk 40 gün tam bir survivor. Hayatta kalabilene aşk olsun 🤣

Neeöy konfor mu o da ne 😂😂 kız bak o kadar haklısın ki evet hamilelikte ne çiş bitiyo ne ağrı . Ama tecrübeli bir ana olarak bilirsin ki yenidoğan ilk 40 gün tam bir survivor. Hayatta kalabilene aşk olsun 🤣
bak Alya içimde şuan böyle caaartt cuuurttt yırtıyor 😂😂 ben ki lohusaligi dibine kadar yaşadım 50 gün aralıksız ağlayan bir bebe ile 😂😂 ama şuan hamislik daha zor geliyor pirtlatmak istiyooomm 😂

37 oldum bugün daha 😶‍🌫️🥹

Ya su kasik agrisi ve vajinada baski sancidan sayiliyor mu 😪
Bende aynısını yaşıyorum şuan kasıklarımda adet olcakmisim gibi bi his var vajinaya da bebek hareket edince baskı oluyor acıyor doulam en son su kesesinin baskısı dedi bebek kafasını ittirince kese baskı yapıyormuş yokluyor bebekler düzenli sanciyi bekliycez doğum için 🤷🏼🥴

Arkadaşlar 5 gün oldu sezeryan olalı halen ilk günkü gibi acı çekiyorum
Hergün sabah iğne vuruluyorum ama geceden başlıyor ağrı. Bu sabah yine sabah 5 de ağlaya ağlaya uyandım. Yürümek bile imkansız oluyor o derece. İğne vurulduktan sonra hafifliyor gün içerisinde normal parol plus içiyorum dayabılmıcak Bi ağrı olmuyo o zaman. 5 gündür halen bu denli acı olması normal mi hiç yaşayan var mı
Benim on gün sürmüştü bu şekilde canım Allah yardımcın olsun benim de ortalama üç haftam kaldı başıma gelecekleri bildiğim için çok stresliyim çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin canım

X