- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
Bende gönderdim annemi eve . Bugün tam 12 günlük olduk. Bir yerden alışmamız lazım diye düşünüyorum .. hem annem evdeyken eşim hiçbir işe elini sürmüyor o da uzaklaşmasın çok evden . Zaten annem de kayınvalidem de ara ara gelir yardımaKızlar cuma günü annemi eve yolluyorum sizce cok mu erken 11. Gun ramazan geldigi icin babamlarda yemeksiz kalmasin dedim3 gecedir zaten ben bakıyorum cok sukur bir sorun olmadi sanki tek kalirsam daha da rahat alisiriz gibi ama bilemedim
Amin aminn Allah razı olsunnn inşallahhAllah ikinize de bebeklerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza
Sakin ol canımm dua et bişeyler ye iç film izler bebişini kucağına alacağın anı hayal etkızlar sinirsel heralde zangır zangır titriyorum kaç kaç giyindim bana mısın demiyorum donuyorum çok panik oldum( nasıl geçecek bu gece
Yok canım yarın muayenem senin de yarındı dimiakgnss canım naptın bugündü dimi muayenen girmedim bugün o yüzden yazdıysan da görmedim ne dedi doktorun
Canım kordon donanmasında nasıl oluyor bilmiyorum ama ben böyle bir durum yaşasam riske atmazdım hemen doğum isterdim haftan erken değil. Riskleri neler söyledi mi? Hareket saymak çok stresli bir süreç yaşadığım için biliyorum suyu azaldığında bana hareketlerini say demişti doktorum sürekli tetikteydim çok panik olmuştum.Kızlar kontrolden geldim. Boynuna 1 tur kordon dolanmıştı ,bu hafta 2 tur olmuş o. Çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi yine. 37+6 yım bugün. Kordonun dolanma durumuna bakacak yine haftaya. Sezaryen için de bekleyelim erken gün vermek için dedi kordonun durumuna göre dedi galiba bunu. Bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yinenormal doğum istediğin için bekleyelim bakalım kordona dedi. Ben de ben normal diye diretmiyorum. Sezaryen olur yeterki sağsalim doğsun dedim. Erken daha sezaryen için haftaya yine konuşuruz dedi.
Aaa evet benim de yarın senin bugün diye aklımda kalmışYok canım yarın muayenem senin de yarındı dimi
Boğazlamak istiyorum ben de eşimi bazenİnşallah öyle olur . Yani ortada bir sorun da yok aslında ama içimde bir yerlerde hep sıkıntı var
O nasıl olcakyani bir problem de yok ama mesela ben kızımı emzirirken onun o an telefonla uğraşması bile canımı sıkıyo
Sağlıkla zamanında gelsin Atlas. İyi olacak herşey canımKızlar kusura bakmayın yazamadım, bebek tamamen kanala inmiş. Bir kaç güne suyun gelir dedi doktorum, 38+1 bugün 3.200 ( tam kanalda kiloyu tam ölçemiyorum dedi) . Ntsde sancım çıktı. Bir kaç tahlil aldı, gebelik kolestazı için saat 22.00 de sonuçlar çıkacak ldh gibi birsey dedi dört tane isim söyledi . Kardiyoloji doktoru ile görüştük kesinlikle normal önermiyor 2,6 kalpte vsd var yeri itibari ile damara baskı yapabilir onu doğumda anlayacağız dedi, spinal ile sezeryan olacak. Doktorum seni pazartesi göreceğim tekrar dedi. Hafta içine sezeryan planlayacak, hergün bebeğin hareketlerini sayacaksın dedi. Sen tüm hazırlığını yap dedi. Benim istediğimi biliyor ben kendi gelmek istesin öyle sezeryan olsun istiyordum, mide kısmın tamamen boşalmış, bebek çok dayanmaz dedi. Yine bir vende kan akımı bozuk 1.02 idi 1.16 olmuş. Ama hafta içine dayanmaz bu bebek dedi. Karışık duygular içindeyim. Kardıyoloji muayenesi beni sarstı yeni kendime geldim. Ama içim rahat hersey güzel olacak hissediyorum ben. Kardiyoloji doktoru korkma kalpte delikler hızlı kapanır. Sadece bizim durumumuz odacığa yakın baskı yapabilir nefes sıkıntısı olabilir dedi. Ama bunlar hep olasılık doğum sonrası karar vereceğiz dedi. Anjiyo ile o delik yakılıyor dedi. Bunuda şükür canlarım, Allah dermansız dert vermesin her an Atlas oğlum benim sütlaç oğlum doğabilirbize ne olur dua edin, şu kalp sorunu sadece takipte kalsın
Sağlıkla gelsin güzel kızın inşallahKızlar kontrolden geldim. Boynuna 1 tur kordon dolanmıştı ,bu hafta 2 tur olmuş o. Çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi yine. 37+6 yım bugün. Kordonun dolanma durumuna bakacak yine haftaya. Sezaryen için de bekleyelim erken gün vermek için dedi kordonun durumuna göre dedi galiba bunu. Bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yinenormal doğum istediğin için bekleyelim bakalım kordona dedi. Ben de ben normal diye diretmiyorum. Sezaryen olur yeterki sağsalim doğsun dedim. Erken daha sezaryen için haftaya yine konuşuruz dedi.
Öyle olacak sanıyoruz ama geçiyor.Benimde öyle . Eşimle falan sanki artık hiç eskisi gibi olamıcaz, aramız hep kötü olcak gibi hissediyorum niye böyle ya
Hatta çok tepem attığı zamanlarda bu adamla ikinci bir çocuk isteyende akıl yok zaten diye düşündüğüm zaman da olmuştur, gel gelelim üçüncüyü bekliyoruz. Biraz iletişim eksikliği biraz hormonlar sarsıyor ama sonra düzeliyor çok şükür.Boğazlamak istiyorum ben de eşimi bazenama geçecek hormonlar böyle
Sizin ağda seceneğiniz var ne güzel. Ben lazeri yarım bıraktım şimdi agda da vuramıyorum. Makineyle ya da jiletle deneyince kac kere kestim aşağıyı göremediğim için. Bi de yetişemiyorum napcam bilmiyorumkıllı kıllı giderim vallayandımmm
Tüy dökücü krem olabilir ama kötü kokuyor biraz, yine de iyi iş görür. Kremi temizleme işini aparatı yerine banyo kesesiyle yapmak daha etkili. Hamam otu da var ama acayip kötü kokuyor, zararlı diyen de var zararsız diyen de. Şu durumda en makulü krem gibi görünüyor.Sizin ağda seceneğiniz var ne güzel. Ben lazeri yarım bıraktım şimdi agda da vuramıyorum. Makineyle ya da jiletle deneyince kac kere kestim aşağıyı göremediğim için. Bi de yetişemiyorum napcam bilmiyorumkarnım çok sivri top gibi. Gecen aynadan bakarak yapıyım dedim kolum yetişmedi. Görüntü çok kötüydü. Rahim kocaman olmuş. Çok iticiydi. Eşime de yaptırmak istemiyorum bu yüzden. Yok mu bi çaresi
1. Kural Eşin ilgi istiyorsa görmezden gelme (yatagını ayırma, çok yalnız bırakma)Benimde öyle . Eşimle falan sanki artık hiç eskisi gibi olamıcaz, aramız hep kötü olcak gibi hissediyorum niye böyle ya
Valla bende Venüs jiletle alıyorum yoksa keserim her yeri .. tavsiye ederim kayganlaştırıcı barı var kesme ihtimalin çok çok az ben sorun yaşamadım doğuma gitmeden sancılar izin verirse son bir yapar evden çıkarım mecburSizin ağda seceneğiniz var ne güzel. Ben lazeri yarım bıraktım şimdi agda da vuramıyorum. Makineyle ya da jiletle deneyince kac kere kestim aşağıyı göremediğim için. Bi de yetişemiyorum napcam bilmiyorumkarnım çok sivri top gibi. Gecen aynadan bakarak yapıyım dedim kolum yetişmedi. Görüntü çok kötüydü. Rahim kocaman olmuş. Çok iticiydi. Eşime de yaptırmak istemiyorum bu yüzden. Yok mu bi çaresi
Peki lazerle dökülen yerleri de tekrar çıkartır mı sence krem ? Bi de var mı etkili bi marka. Yıllar önce denedim işe yaramamıstı da..Tüy dökücü krem olabilir ama kötü kokuyor biraz, yine de iyi iş görür. Kremi temizleme işini aparatı yerine banyo kesesiyle yapmak daha etkili. Hamam otu da var ama acayip kötü kokuyor, zararlı diyen de var zararsız diyen de. Şu durumda en makulü krem gibi görünüyor.
İç kısma da ulaşıyor mu venüsValla bende Venüs jiletle alıyorum yoksa keserim her yeri .. tavsiye ederim kayganlaştırıcı barı var kesme ihtimalin çok çok az ben sorun yaşamadım doğuma gitmeden sancılar izin verirse son bir yapar evden çıkarım mecbur
Doktor nst iyi çıkmış kan akışı da iyi haftayı bekleyelim diyince hemen sezaryen için gün alalım demedim ben de. Ama artık sezaryen olur risk almam zaten. Ama karnımda bişey olmasından korkuyorum. Kordon dolanması daha çok bebeğin kalp atışlarıyla ilgili dedi. Dediğin gibi canım geçen haftadan beri hareket takip etmeye çalışıyorum. Çok stresli oluyor. Yüreğime yük oldu resmen.Canım kordon donanmasında nasıl oluyor bilmiyorum ama ben böyle bir durum yaşasam riske atmazdım hemen doğum isterdim haftan erken değil. Riskleri neler söyledi mi? Hareket saymak çok stresli bir süreç yaşadığım için biliyorum suyu azaldığında bana hareketlerini say demişti doktorum sürekli tetikteydim çok panik olmuştum.
Peki hareketleri eskisine göre yavasladı mı ? Benimki 1 haftadır cok az hareket ediyor. Belki kordon dolandı ondandır diyorum ama az da olsa hareket etmesi içimi rahatlatıyorDoktor nst iyi çıkmış kan akışı da iyi haftayı bekleyelim diyince hemen sezaryen için gün alalım demedim ben de. Ama artık sezaryen olur risk almam zaten. Ama karnımda bişey olmasından korkuyorum. Kordon dolanması daha çok bebeğin kalp atışlarıyla ilgili dedi. Dediğin gibi canım geçen haftadan beri hareket takip etmeye çalışıyorum. Çok stresli oluyor. Yüreğime yük oldu resmen.