2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kuzum ben normal dugmeli pijamamin altıyla çıktım siyahtı oyle pijama gibi durmuyordu 😁 ama tayt bence olmaz gibi çünkü rahatsız eder dikisli bolgeyi lastikli esoftman miss gibi olur
Kızlar bende pijamalarımla ciktm çok daha rahat oldu birdaha üst degstrmeye uğraşmadm eve gelir gelmez duşa grdm çok rahatladım

Benimde öyle . Eşimle falan sanki artık hiç eskisi gibi olamıcaz, aramız hep kötü olcak gibi hissediyorum niye böyle ya 🥺
Kızlar belli bir süre sonra yine eskisi gni oluyorum eşinle birbirinizi çok sevdikten sonra düzeliyor cnm bu buhranli zamn gececk evet çok zor ama ilk kızımda bende dibine kadar yaşamstm ama 2.de daha rahatım şükür

Kızlar cuma günü annemi eve yolluyorum sizce cok mu erken 11. Gun ramazan geldigi icin babamlarda yemeksiz kalmasin dedim 🤔 3 gecedir zaten ben bakıyorum cok sukur bir sorun olmadi sanki tek kalirsam daha da rahat alisiriz gibi ama bilemedim 🤔🥹
Bence bu tamamen seninle alakalı. Benim arkadaşımın ablası başka ilde ve sezaryen doğum yaptı. Eşinin ailesi ile görüşmüyorlar. Kendi ailesinin de sağlık sorunu oluştu. 1 aydan önce yanlarına gidemeyecekler. Doğurduğundan beri hastane ev hep kendi bakıyor bebesine ve ilk çocuğu.

Ama şimdi bunu o yapıyor diye sen de yapacaksın anlamına gelmiyor. Sadece yapılmayacak bir şey değil ama bence kişiden kişiye farklılık gösteren bir şey.

• Beğen
Reactions: The
Her gün doğurcam sanıp hisler kuruyorum bende her minicik ağrıyı bile artacak mı diye takip ediyorum bu kafayı nasıl aşarım acep bilmiyorum 😃😃

Bugün yatak odasını sildim kova bez ile eğildim sildim ama zor oldu cidden ağrı filan ama şuan iyiyim kısacası ile yaramadı 😃😃

X