Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Sat 28 Mayıs Bat 23 hazirandı. Bir gün öncesinde idrar testi yaptığımda silik bir ikinci çizgi çıktı. Henüz kan testi vermedim ama regl de olmadım. Yaş 31. İkinci gebeliğim olacak, 3 yaşında bir kızım var Galiba ben de Mart annesi olacağım bu sefer.
Merhabalar ben bir şey sormak istiyorum
12 haziranda gebelik testi yaptım negatif
Bugün yaptım pozitif ve kan değeri >10000 çıktı
Son adet tarihim 3 mayıs
Ben kaç haftalık gebeyim ?
Son adet tarihim 3 mayıs
Son adet tarihim 3 mayıs
Salı günü benim 366 ydı yakınmış değerlerimiz. Çok acele etmek istemiyorum doktor için bir de yaşadığım şehire taşınalı çok olmadı daha doktor araştırması yapamadım. Siz hangi ildesiniz
Salı günü benim 366 ydı yakınmış değerlerimiz. Çok acele etmek istemiyorum doktor için bir de yaşadığım şehire taşınalı çok olmadı daha doktor araştırması yapamadım. Siz hangi ildesiniz
2012 mart anneleri başlığını açmamın üzerinden 12 yıl geçmiş
Ev internetinin sınırlı ve çok az olduğu dönemler.. Her fırsatta kendimi burada bulduğum günler Şimdi 11 yaşını bitirdi mart kuzum
Darısı sizlerin başına
Hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Sohbetiniz, paylaşımınız bol olsun.
Merhabaa ben de aranızdayım. 31.05.23 son adet tarihim uygulamaya göre 4+5 hamileyim şuan. reglim 3 gün gecikti, reglime 4 gün kala da bchg 24 ile öğrendim.