- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 32
Benimde agzimda bi tatsizlik var bide dilim damagim kuruyorBenimde ağzımdaki o zehir hiç geçmiyor yediklerimden hiç bir şey almiyorum kızımda 16.haftadan sonra baya azalmıştı bulantılarım ağzımın tadı bunda ne zmn bitecek diye bekliyorum
sende bendensinBenim 3 hamileligim
Bende merak ediyorum ama şubat grubunda cinsiyetleri değişen çok anne adayı oldu o yüzden 16. Haftaya kadar doktor emin olsada ben olmayacağım galibaBenimde agzimda bi tatsizlik var bide dilim damagim kuruyor
Ben cok heycanliyim.ne zaman ogrenicez ya cinsiyetleri
Bn sadece folik asit kullanıyorum ve tok karnına alıyorumAcaba vitaminlerini aç karna mı alıyorsun? Beni ishal yapan oydu tok karna almaya başlayınca iyileştim
Ay neden ben çatlarim hahhaBiz de cinsiyeti eylül başı gibi öğrenmeye başlarız herhalde. Gerçi ben doğuma kadar öğrenmek istemiyorum
Aynen benim 16.haftam tam eşimin doğum günü zamanlarına geliyor cinsiyet eşime surprz olacak inşallah eşim kız diyor hep ama sağlıklı olsun da hayrlsiylaAy neden ben çatlarim hahha
Canım eğer sağlıklı gebelikse sen ne yaparsan yap tutunur ve bişey olmaz. Zaten olan olmuş yani üzerinden gün de geçmiş. Artık yapacak bişey yok. Kafana takma. O zamanlarda ben dans etmeme rağmen benimde kahverengi lekelenmelerim oldu. Hatta senin gibiArkadaslar hepinize bebekleriniz hayrli olsun...kolaylikla neseyle saglikli kucaklayin insallah...tecrubelerinizden faydalanıp bir sey sormk istiyorum...hamileyim ve keseyi daha dun gördük...ama ben oncesinde kan testi yaptirmistim biliyordum...4 gun once arkadasimin kinasinda kimseye hamile oldugumu soyleyemedigimden dans isteklerini bir yerden sonra ceviremedimcok hareket etmemeye calistim...sonra agrim kanamam vs olmadi
hamileligimi baska bir rahatsizlikla tesadufen öğrenmistim ve adet gunum gelmemisti..ama adet gunum gelince inanilmaz adet sancisi cektim hatta lekelenmm de oldu...2 gun surdu sonra cok iyiydim...beta mi dr takip etti hersey yolunda kanma olur agri yoksa muhim degil dedi.dun sabah hafif akinti icinde kahverengi pembe cizgiler vardi...dun ki kontrolde vajinal usg den sonra tedbiren proluton igne aspirin verdi daha 4+3 ama korkuyorum..keske diyorum hic hareket etmeseydim...dugun vs giden oldu mu ? Hareketlilikten bisi olmus mudur ?
Cok yazdim soracak kimsem yok kusura bakmayin
Riskli bir gebelik olmadığı müddet öyle hareketlerin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben hamile olduğumu bile bile düğünde oynadım yani gayet:) uzun yolculuğa da çıktım. Riskli bir gebelik olmadığı sürece kendimizi çok kisitlamamiza gerek yok. Ama sizin lekelenme durumunuza bir şey diyemeyecegim.Arkadaslar hepinize bebekleriniz hayrli olsun...kolaylikla neseyle saglikli kucaklayin insallah...tecrubelerinizden faydalanıp bir sey sormk istiyorum...hamileyim ve keseyi daha dun gördük...ama ben oncesinde kan testi yaptirmistim biliyordum...4 gun once arkadasimin kinasinda kimseye hamile oldugumu soyleyemedigimden dans isteklerini bir yerden sonra ceviremedimcok hareket etmemeye calistim...sonra agrim kanamam vs olmadi
hamileligimi baska bir rahatsizlikla tesadufen öğrenmistim ve adet gunum gelmemisti..ama adet gunum gelince inanilmaz adet sancisi cektim hatta lekelenmm de oldu...2 gun surdu sonra cok iyiydim...beta mi dr takip etti hersey yolunda kanma olur agri yoksa muhim degil dedi.dun sabah hafif akinti icinde kahverengi pembe cizgiler vardi...dun ki kontrolde vajinal usg den sonra tedbiren proluton igne aspirin verdi daha 4+3 ama korkuyorum..keske diyorum hic hareket etmeseydim...dugun vs giden oldu mu ? Hareketlilikten bisi olmus mudur ?
Bundan sonrası için bol bol dinlenmeye çalış. Lekelenmen bitene kadarCanım eğer sağlıklı gebelikse sen ne yaparsan yap tutunur ve bişey olmaz. Zaten olan olmuş yani üzerinden gün de geçmiş. Artık yapacak bişey yok. Kafana takma. O zamanlarda ben dans etmeme rağmen benimde kahverengi lekelenmelerim oldu. Hatta senin gibi
Çok korktum kürtaj olucam diye ağladım kendi kendime. Ama şimdi 10 haftalık olduk. Bir çoğumuz kahverengi lekelenme yaşıyoruz. Ve sana verilen ilaçları kullandık hep. Merak etme için rahat olsun.
Cevap verdigin icin cook tesekkur ediyorumCanım eğer sağlıklı gebelikse sen ne yaparsan yap tutunur ve bişey olmaz. Zaten olan olmuş yani üzerinden gün de geçmiş. Artık yapacak bişey yok. Kafana takma. O zamanlarda ben dans etmeme rağmen benimde kahverengi lekelenmelerim oldu. Hatta senin gibi
Çok korktum kürtaj olucam diye ağladım kendi kendime. Ama şimdi 10 haftalık olduk. Bir çoğumuz kahverengi lekelenme yaşıyoruz. Ve sana verilen ilaçları kullandık hep. Merak etme için rahat olsun.
Cevapladiginiz icin cok teşekkürlerRiskli bir gebelik olmadığı müddet öyle hareketlerin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben hamile olduğumu bile bile düğünde oynadım yani gayet:) uzun yolculuğa da çıktım. Riskli bir gebelik olmadığı sürece kendimizi çok kisitlamamiza gerek yok. Ama sizin lekelenme durumunuza bir şey diyemeyecegim.
Canım benim lekelenmem 2 hafta falan sürdü bir yerde oynamadımArkadaslar hepinize bebekleriniz hayrli olsun...kolaylikla neseyle saglikli kucaklayin insallah...tecrubelerinizden faydalanıp bir sey sormk istiyorum...hamileyim ve keseyi daha dun gördük...ama ben oncesinde kan testi yaptirmistim biliyordum...4 gun once arkadasimin kinasinda kimseye hamile oldugumu soyleyemedigimden dans isteklerini bir yerden sonra ceviremedimcok hareket etmemeye calistim...sonra agrim kanamam vs olmadi
Hayırlı olsun, tebrik ederim. Bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap ,hoplayıp zıplasan da düşmüyor canım. Ben de senin dönemlerine gelen zamanlarda Ağır şeyler kaldırdım. Kendimi fazla yordum. Adet öncesi dönemde adet ağrısı gibi ağrı yaşadım. Adet günümde kanama yaşadım lekelenme şeklinde hatta adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Yaşadığın lekelenme ve ağrılar hamilelikte olağan şeyler. Bundan sonra çok yorma kendini için rahat etsin. Bol bol dinlen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar hepinize bebekleriniz hayrli olsun...kolaylikla neseyle saglikli kucaklayin insallah...tecrubelerinizden faydalanıp bir sey sormk istiyorum...hamileyim ve keseyi daha dun gördük...ama ben oncesinde kan testi yaptirmistim biliyordum...4 gun once arkadasimin kinasinda kimseye hamile oldugumu soyleyemedigimden dans isteklerini bir yerden sonra ceviremedimcok hareket etmemeye calistim...sonra agrim kanamam vs olmadi
Cok yalniz hissediyordum cevapladiginiz icin hepinize cok tesekkur ederimCanım benim lekelenmem 2 hafta falan sürdü bir yerde oynamadımarkadaşların da dediği gibi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor endişe etme bol bol dinlen
Canım konudan bağımsız ama senin adını her gördüğümde canım peynir domates çekiyorHayırlı olsun, tebrik ederim. Bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap ,hoplayıp zıplasan da düşmüyor canım. Ben de senin dönemlerine gelen zamanlarda Ağır şeyler kaldırdım. Kendimi fazla yordum. Adet öncesi dönemde adet ağrısı gibi ağrı yaşadım. Adet günümde kanama yaşadım lekelenme şeklinde hatta adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Yaşadığın lekelenme ve ağrılar hamilelikte olağan şeyler. Bundan sonra çok yorma kendini için rahat etsin. Bol bol dinlen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cook tesekkurler insallah hepimiz sag salim kucaklayalimHayırlı olsun, tebrik ederim. Bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap ,hoplayıp zıplasan da düşmüyor canım. Ben de senin dönemlerine gelen zamanlarda Ağır şeyler kaldırdım. Kendimi fazla yordum. Adet öncesi dönemde adet ağrısı gibi ağrı yaşadım. Adet günümde kanama yaşadım lekelenme şeklinde hatta adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Yaşadığın lekelenme ve ağrılar hamilelikte olağan şeyler. Bundan sonra çok yorma kendini için rahat etsin. Bol bol dinlen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?