2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Cnm merak etme ondan olmamıştır olacağı varsa oluyor zaten hiç hareket etmesen de oluyor burada ornekleri çok bende hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 3 düğün savdım hiç de yerimde ootrmadim onla alakası yok ma daha dikkat et. İnşallah hayrlsiyla kucağınıza almayyyi. Nasıp etsin Allah

Cook sagolunhepimiz sag salim kavuşalım Allahin izniyle

Cnm bnce hareketle ilgısı yok
Bzım burda her hafta düğün var
Az az oynarım, eskisi gbi değil
Sen zten fazla oynamamışsın
İnşallh saglıkla ilerler

Kızlar mecburi bugun temizlik yaptım
UzAnmadım, yavaş yavaş süpürge, vileda, toz alma, eğil kalk vs.

H. Sonu bzım bahçede düğün olacak çunku
Çok çok hafif agrım var, inşallh bişy olmaz, hiç bukdr temizlik yapmamıştım
Saat 11de başladık, akşama kdr yapılması grek
Sizler süpürge, vileda, cam silme yapıyormsunuz

Yapıyorum tabiki :) aşırı hunharca yapmam tabiki koltuk falan çekmem ama süpürgeden viledadan bir şey olmaz canım

Normal ev işlerine 8. Haftadan sonra basladım doktor agir kaldirma uzanma falan dedi sadece ama cam silmek biraz fazla gibi kuzum suan icin ona girismesen bence cok daha guzel olur sil supurden bisey olmaz Allahın izniyle ama yorma kendini dikkat et

Cnm bnce hareketle ilgısı yok
Bzım burda her hafta düğün var
Az az oynarım, eskisi gbi değil
Sen zten fazla oynamamışsın
İnşallh saglıkla ilerler
Cok sagol cnm yanitin icinher biriniz zaman ayirip yanitladi guclu hissettim...Allaha emanetler insallah senin için de her sey cook saglikli kolay ve guzel ilerler

Ben annemdeyim kuzum o yüzden şuana kadar hiçbir şey yapmadım. Eylül başı evime geçince mecbur yapacağım. Temizlikçi alamayız ki her hafta mecbur yapcaz kuzum hafif hafif. Cam silme ama süpürme vileda olacak yani

Cnm yapıyoruz ama Allah a şükür benim düşük tehlikem kanamam olmadı hiç öyle bir durumun varsa dikkat et bence çok yorma kendini

Ben yapmıyorum ev işi. Doktorum 12. Haftaya kadar dikkat edelim, yürüyüşe de 12. haftadan sonra başlarız dedi. Evde sadece yemek yapıyorum o da dinlene dinlene.

Kızlar 10 haftalık olanlar hiç bel üstünde ağrı yaşayanlar var mı 4 gündür gece uyandıracak şekilde belimin üstü ağrıyor sanırım gece sırt üstü uzun süre yattığım için çoğalıyor yan dönünce geçiyor gün içinde düzeliyor sonra yine gece aynı

Canım hamile yastığı al istersen rahat diyorlar

Ben ilk başlarda hoppur hoppur yapıyordum herşeyi hiç oturmuyordum nerdeyse üstüne birde akşamları yürüyüş bandında yürümeye başlamıştım sonra lekelenmem başladı 3. Hafta oldu nerdeyse halen kanama alanım var geçmemiş, iğne ilaç devam, çok ufak çapta birşey yapıyorum onun harıcı ayda bir kadınım var çok şükür o geliyor, ama çok yorma kendini dikkat et, ben birazda değiştirdiğim doktorun azizliğine uğradım ilk hamılelıgımdede kanamam olmuştu dememe rağmen hiç bir şeyi kısıtlamadı hatta kendi dedi bana yürüyüş yap diye, daha tövbe dedim full yatıom 3haftadır, dikkat et kendine, alma şansın varsa bir robot süpürge al kendine o çok büyük fayda gerçekten

Bugün çok şükür doktor randevumuz iyi geçti kanamadan sonra çok korkmuştum neyse ki büyümeye devam ediyor minik. Ama geriden geliyor. Sordum doktora geriden gelmesi tehlikeli mi diye, tehlikeli kabul edilebilecek aşamayı geçtik bu saatten sonra sadece SAT değişmiş oldu bundan böyle yeni SAT 22 Haziran, doğum tarihi 29 Mart olarak kabul ediyoruz dedi. Kalp atışları kuvvetliymiş çok endişeli günler geçirdim ama çok şükür iyi haberler aldık 8+0 bugün. Perintologa da gitmiştim o da SAT 20 Haziran demişti. Benim tüp bebek transferim adet tarihine göre geç olmuştu ondan dolayı sanırım karışıklık. İnşallah farkı kapatır ileride

Ben yemek bile yapmıyorum eşim hallediyor sağolsun bi de badem diye bir ev yemekçi var oradan sebze yemeği söylüyorum ağrın olduysa yat dinlen sonra ara vere vere yap çok mecbursa canım ama ben olsam hiç kalkmazdım

Çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan varmı aranızda 8+2 de iyi bir hastane ve doktora gittim kalp atışı suyu kese yeri herseyi güzel gördü doktor kanlanma alanı da yok dedi. Dün 8+5 herzamanki gibi kahverengi lekem ve sancılarım oldu hep oluyor nasıl olsa herşey normal diye önemsemedim.
Gece kanama gelmeye başladı aynı hastaneye gittim kanlanma alanı oluşmuş 2.5 cm rahim ağzına yakınmış kese alta kaymış biraz düşük olur dedi kanlanma alanından bebek de kopar gider gibi konuştu. Kalp atışı var hala . Gelişimi normal. Proluton iğne ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı progestan kullanımı günde 2 ye çıkar denildi. Yerinden kımıldama yat sadece tuvalete kalk deniyor. Yani çok şoktayım herşey normal giderken 3 gün içinde nasıl bir anda kanlanma alanı olur. Sizce atlatır mıyım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…