enfeksiyon yapmış mı diye kan aldılar her ihtimale karşı ama kanda bir şey çıkmadı şükürdoktora sordunuz mu peki bi şey dedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enfeksiyon yapmış mı diye kan aldılar her ihtimale karşı ama kanda bir şey çıkmadı şükürdoktora sordunuz mu peki bi şey dedi mi?
Ya ben de evham yapıyorum, akıntılarım vardı durdu mide bulantım devam ediyor ama yine de kalp atışı durur mu acaba diye korkuyor insanŞu evham olayını nasıl atacağız gerçekten yarın kontrol günü daha 3 gün önce iyiydi ultrasonda gördüm ama bugünü kendime zehir ettim resmen yarın kontrol günüm bir şey oldu mu endişesi sardı beni
Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorumYa ben de evham yapıyorum, akıntılarım vardı durdu mide bulantım devam ediyor ama yine de kalp atışı durur mu acaba diye korkuyor insan
Ben Sinop tayim burdan gitcem de iyi mi birde muayene ücretleri nasılMedibafra da erhan mutluer e gidiyorum canim
Evet son 2 dozum kaldi istanbulda yasiyorsaniz eczane onerebilirim her gittigimde vardi ordsmerhaba siz kullanabildiniz mi ben hiç bir yerden buşamıyorum da
İstanbulda değilim ama eczanenin ismini verebilirseniz aldırmaya çalışayım abim istanbulda yaşıyor. İntralipid diye soruyorum depolarda bile yok diyolar acaba yanlış mı soruyorumEvet son 2 dozum kaldi istanbulda yasiyorsaniz eczane onerebilirim her gittigimde vardi ords
Tamamdir ben de gidiyim doktora olmazsaenfeksiyon yapmış mı diye kan aldılar her ihtimale karşı ama kanda bir şey çıkmadı şükür
Clinoleic serum diyede geciyor recetemde o yaziyordu benim hastane yakinlarindaki eczanelerde oluyor genelde Pendik Yuzyil hastanesinin yaninda yasam eczanesi var ben orda buldum hepİstanbulda değilim ama eczanenin ismini verebilirseniz aldırmaya çalışayım abim istanbulda yaşıyor. İntralipid diye soruyorum depolarda bile yok diyolar acaba yanlış mı soruyorum
Allah razı olsun intralipid dediğim için bulamıyordum demek ki dimiClinoleic serum diyede geciyor recetemde o yaziyordu benim hastane yakinlarindaki eczanelerde oluyor genelde Pendik Yuzyil hastanesinin yaninda yasam eczanesi var ben orda buldum hep
Olabilir belki gercek ismi budur ben direkt recete ile aldigim icin hic oyle sorun yasamadim insallaaaah sizde hemen bulursunuz siz ne zamana kadar kullanicaksinizAllah razı olsun intralipid dediğim için bulamıyordum demek ki dimi
Samsun uzak olduğu için ben de Bafrayi tercih ettim Bafradaki tek özel hastane ve şu an tek kadın doğum doktoru var.Henüz iki kere gittim yorum yapmak için erken ama beni rahatsız eden bir durum olmadı zaten başka seçenek de yok mecbur oraya gitcem.Muayene ücreti 575 TL sanırımBen Sinop tayim burdan gitcem de iyi mi birde muayene ücretleri nasıl
Bende sinopta yaşıyorum :) neresindesiniz. Muayene için samsuna medical parka gidiyorumBen Sinop tayim burdan gitcem de iyi mi birde muayene ücretleri nasıl
Medibafra ya bende baktım ama uzaklık olarak 25 dk gösteriyordu atakum ile. Medical parkı tercih ettim. Bakalım nasıl olacak acil Bi durumda ambulans bulunur mu vs kafamda deli sorularSamsun uzak olduğu için ben de Bafrayi tercih ettim Bafradaki tek özel hastane ve şu an tek kadın doğum doktoru var.Henüz iki kere gittim yorum yapmak için erken ama beni rahatsız eden bir durum olmadı zaten başka seçenek de yok mecbur oraya gitcem.Muayene ücreti 575 TL sanırım
Merkez Medical parkta kime gidiyorsunuz acabaBende sinopta yaşıyorum :) neresindesiniz. Muayene için samsuna medical parka gidiyorum
Bende merkez :) Merve cavıldak. Hatta yarına randevum varMerkez Medical parkta kime gidiyorsunuz acaba
Aa şimdi baktım da haftalarimizda yakınmış bende 6+2 benim de devlet hastanesinde randevum var yarınBende merkez :) Merve cavıldak. Hatta yarına randevum var
Beğendiniz mi siz orda aslında Nagihani düşünüyorum bendeAa şimdi baktım da haftalarimizda yakınmış bende 6+2 benim de devlet hastanesinde randevum var yarın
Ben çok araştırdım ve Merve hocanın yorumları çok iyiydi. Gerçekten çok tatlı kadın ben memnun kaldım.Beğendiniz mi siz orda aslında Nagihani düşünüyorum bende
Geçen hafta devlet hastanesindeydim Oktay doktora çok asabi sinirlidir dediler korktum ona gitmedim M ile başlayan Bi kadın vardı adını hatırlamadım şimdi ona gittim ama işte kan testleri vs onları yaptırmak için. Düzenli kontrol için samsuna devamAa şimdi baktım da haftalarimizda yakınmış bende 6+2 benim de devlet hastanesinde randevum var yarın