- 16 Ekim 2008
- 408
- 311
- 40
Selam, seninle aynıyız sanırım benimde 15 mm Di, bu cuma benimde randevuGözünüzaydın darısı bana ve duymayanlara en son keseyi görmüştük 15mm di,bu cuma de gidicem inşallh sağlıklıdır kalbini duyar geliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, seninle aynıyız sanırım benimde 15 mm Di, bu cuma benimde randevuGözünüzaydın darısı bana ve duymayanlara en son keseyi görmüştük 15mm di,bu cuma de gidicem inşallh sağlıklıdır kalbini duyar geliriz
Konuşmadım normalde kahve tiryakisydim hamilelik düşünmeye başladığımdan beri kafeinsiz içiyordum günde 6 fincan fln yani dusun Türk kahvesi ama smdi cnm hiç istemiyor diyordum hamile kalırsam naparm diye şükür hiç içesim gelmiyor kafeinsiz deneyebilrsnzKızlar günaydınnn doktoru ile kahve konusunu konuşan var mı ? Benim bu ara canım çok soğuk kahve çekiyodu günde 1 bardaktan bisey olmaz diye dusunuyorum hemde sütlü sonuçta doktorada sormayı unuttum aranızda soran var mi merak ettim
Heryerde böyle yazıyor genelde sevindim bende az kahve cok süt koyuyorum zaten bakalim sıcaklarda baska durulmuyo ya eridikBana günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin demişti.
Ayy aman çok sevindim adınıza kahvede bazı kisilere sigara gibi bagimlilik yapiyormus ben hic sevmem turk kahvesi ama cevremde var hamile kalip zor dayanan siz şanslı kısımdansınız cok şükür kafeinsiz bulmaya çalışayım o zaman en azindan daha saglikliKonuşmadım normalde kahve tiryakisydim hamilelik düşünmeye başladığımdan beri kafeinsiz içiyordum günde 6 fincan fln yani dusun Türk kahvesi ama smdi cnm hiç istemiyor diyordum hamile kalırsam naparm diye şükür hiç içesim gelmiyor kafeinsiz deneyebilrsnz
Ben kalb atışını duyunca rahatlamadım ama hep diyorum vuruyormu acabaGit kuzum rahatla. Ben nasıl rahatladım anlatamam. Ağladık biz de eşimle
Selam canım,5+3 dü en son gittiğimde sen ne zaman gitmiştin canım,beklemek çok zor aslında haftaya gidecektim dayanamadım cumaya aldım randevuyu,14.40 :))Selam, seninle aynıyız sanırım benimde 15 mm Di, bu cuma benimde randevu
Kuzum nolur rahatla böyle eziyet oluyor. Kendini de düşün. Ben şu iki haftada dokuz doğurdum seni çok iyi anlıyorumBen kalb atışını duyunca rahatlamadım ama hep diyorum vuruyormu acaba
Bak bunu yeni görüyorum bende de aşırı gaz var karnım şiş aşırı,midem ara ara bulanıyor ama yedikçe bastırılan bi bulantı tabi ki oldukça seçiciyimKızlar selam ben 7 haftalık hamileyim bu hafta mide bulantım çok fazla arttı. Doktorum gece iki tane prilam al dedi. Gün içerisinde mide bulantım devam ediyor ve aşırı gaz var su içmeye korkuyorum böle gaz sıkıntısı gebelikten önce yaşamamıştım. Aranızda bu problemi yaşayan var mı hem mide yanması hem gaz hem bulantı çok can sıkıcı oluyor gerçekten
Benim tam 6 haftalık olmuştu yani senden 3 gün ileride. Cuma randevu 13:45 :)Selam canım,5+3 dü en son gittiğimde sen ne zaman gitmiştin canım,beklemek çok zor aslında haftaya gidecektim dayanamadım cumaya aldım randevuyu,14.40 :))
Aynen cnm çok saol kızımda çay tiryakisydim 6 sene önce çaydan tiksinmistim bundada kahve tiryakisydim kahveden tiksindim şükür şuanda sadece 1 fincan Türk kahvesi o da kafeinsiz tüketiyorum darısı sizin başınıza inşallahHeryerde böyle yazıyor genelde sevindim bende az kahve cok süt koyuyorum zaten bakalim sıcaklarda baska durulmuyo ya eridik
Ayy aman çok sevindim adınıza kahvede bazı kisilere sigara gibi bagimlilik yapiyormus ben hic sevmem turk kahvesi ama cevremde var hamile kalip zor dayanan siz şanslı kısımdansınız cok şükür kafeinsiz bulmaya çalışayım o zaman en azindan daha saglikli
Evet sürekli bişeyler yemek zorunda gibi hissediyorum bende kendimiBak bunu yeni görüyorum bende de aşırı gaz var karnım şiş aşırı,midem ara ara bulanıyor ama yedikçe bastırılan bi bulantı tabi ki oldukça seçiciyim
Zencefil ilk kızımda bana baya iyi gelmişti am doktorum az tüketmem istemişti suda kaynatıp yarım çay bardağı kadar içiyordum zencefil de çok az atıyorduk icine şimdiki hamileliğimde çok gerek duymadım o yüzden daha hiç yapmadamEvet sürekli bişeyler yemek zorunda gibi hissediyorum bende kendimi
. Şimdi eşim rezene ve taze zencefil almaya gitti bakalım gaz ve mide sorununa iyi geliyormuş
Ne güzel şanslısınız ben daha 6 haftalıkken gaz mide yanma başladı 7.haftamdayım yoğun yaşıyorum üstüne mide bulantısı eklendi. 3 aydan sonra azalır diyorlar bakalım inşallah öle olurZencefil ilk kızımda bana baya iyi gelmişti am doktorum az tüketmem istemişti suda kaynatıp yarım çay bardağı kadar içiyordum zencefil de çok az atıyorduk icine şimdiki hamileliğimde çok gerek duymadım o yüzden daha hiç yapmadam
O zaman ilk güzel haberler sendenBenim tam 6 haftalık olmuştu yani senden 3 gün ileride. Cuma randevu 13:45 :)
Evet zencefil çayını bizzat öneririmEvet sürekli bişeyler yemek zorunda gibi hissediyorum bende kendimi
. Şimdi eşim rezene ve taze zencefil almaya gitti bakalım gaz ve mide sorununa iyi geliyormuş
6+5 dedi kuzum. Senle hesaplamıştık ya 5 gün geç diye öyle olunca tam oluyor. Yani 6 temmuzda hamile kalmışım nasıl mutluyum nasıl sevinçliyim yerimde duramıyorum anlatamam sağlıkla devam etsin inşallah
siz kimin hangi konuyu hangi topiğe atması gerektiğini biz anlamayanlara anlatın biz anlamamışız siz anlamışsınız tebrikler ama bu kadar algı yüksekliğinize rağmen hala bir gecmiş olsun dememeyi de erdem sayıyorsunuz heraldeAa pardon cnm yanlış alıntı yapmışım
Biz burda tabıkı her türlü konuyu dinlıyoruz, düşük yapanları, kürtaj olanlara cevap verıyoruz ama arkadaş büyük harflerle öyle bi başlık atmış ki göze batıyor oyuzden tepkı aldı bnce, yoksa yazdığında bısey yok ama şuda gercek o kadar topik varken, gebelik planlayanlar topikleri varken, ileri yaş gebelik isteyen topikleri varken, anneler grubuna atılmamalı bu mesaj
benimde böyle canım 10 gün geride yolk sac büyükmüş benimdeArkadaşlar merhaba ben de sata göre 8+2 yim fakat drum 12 gün geriden geldiğini ve kalp atışının çok yavaş olduğunu ve iyi düşünmediğini söyledi.tekrar bu cumaya kontrole çağırdı size hiç kalp atışı yavaşlığıyla ilgili bir şey söylendi mi ben de tedirgin tedirgin bekliyorum ilk gebelik spontan
200mg geçmeyecek şekilde içebilirsin demişti banaKızlar günaydınnn doktoru ile kahve konusunu konuşan var mı ? Benim bu ara canım çok soğuk kahve çekiyodu günde 1 bardaktan bisey olmaz diye dusunuyorum hemde sütlü sonuçta doktorada sormayı unuttum aranızda soran var