canım benim de hala pembe akıntım çok az ama devam ediyor sen ne durumdasın neden oluyor acaba :/Kızlar progestana rağmen açık pembe akıntı oluyor kırmızı bile olmadığı için ilaça devam ediyorum gitmedim zaten cuma günü randevum var kalp atışı duyucam inşallah
Canım ilk baktı görmedi kese bile gözükmedi dış gebelik olabilir sen hamile olduğuna emin misin filan dedi ultrasonda ki doktor biraz daha idrara sıkış öyle bakalım dedi ikinciye baktı kese göründü 6 gün önce 8 mm gelmişti bugün 12.1 mm ölçtü keseyi yolk kesesi yine gözükmedi kadın doguma gittim sonucu görüşmek için beta istedi tekrar 2 gün önce 9957 gelmişti bugün 14525 geldi pazartesi ozeldeki kendi doktoruma gitmem şart oldu. Ozeldeki doktor keseyi gördükten sonra beta takibine gerek olmadığını söylemişti başlarda iki kat yükselirken daha ilerleyen dönemlerde bunun biraz yavaş yukselebilecegini söylemişti kaç gündür devlette delis deşik yaptılar doğru düzgün bir sonuçta yok ortadaBelki odur, gittin mi doktora
Belki odur, gittin mi doktora
Devlette malesf cihazlar çok iyi değil benimde ilk kızımda aynıları başıma geldi özele gtmstm beta 10000lerdeydkn alttan zor görmüştü özel cihazlar konusunda daha iyiCanım ilk baktı görmedi kese bile gözükmedi dış gebelik olabilir sen hamile olduğuna emin misin filan dedi ultrasonda ki doktor biraz daha idrara sıkış öyle bakalım dedi ikinciye baktı kese göründü 6 gün önce 8 mm gelmişti bugün 12.1 mm ölçtü keseyi yolk kesesi yine gözükmedi kadın doguma gittim sonucu görüşmek için beta istedi tekrar 2 gün önce 9957 gelmişti bugün 14525 geldi pazartesi ozeldeki kendi doktoruma gitmem şart oldu. Ozeldeki doktor keseyi gördükten sonra beta takibine gerek olmadığını söylemişti başlarda iki kat yükselirken daha ilerleyen dönemlerde bunun biraz yavaş yukselebilecegini söylemişti kaç gündür devlette delis deşik yaptılar doğru düzgün bir sonuçta yok ortada
Ozeldeki doktorum demişti bana geçen gittigimde sen başka doktorların söylediklerini boşver diye bir daha zor durumda kalmadıkça gitmeyi dusunmuyorum 4+5 ken ilk kez keseyi görmeye gittim kese yok dedi ertesi gün özelde 8 mm kese gördü karından doktor pazartesi doğru özel hastaneyeDevlette malesf cihazlar çok iyi değil benimde ilk kızımda aynıları başıma geldi özele gtmstm beta 10000lerdeydkn alttan zor görmüştü özel cihazlar konusunda daha iyi
Canım benim akıntılar kahverengiye döndü bazı günler hiç gelmiyor ama ilaça devam ediyorum bebiş benimle ya sorun yokcanım benim de hala pembe akıntım çok az ama devam ediyor sen ne durumdasın neden oluyor acaba :/
O bende de var halende geçmedi anlamadım böyle pıhtı gibi afedersin sümüksü yapıda, progestan verfı doktorum kanama olunca ağızdan kanama durunca vajınal alıcaksın dedi bir gece hastanede yatırdı, iğne vurdular serun fln verdiler sabaha kdr sonra kesıldı ıkı gun sonra tekrar basladı doktoru aradım iğne verdi yatışa gerek yok dedi, iğnemi yaptırdım bir haftadır yatıyorum ayaklarımın altına yastık koyup, kendımı yorunca özellikle, geliyor farkettim, sizde durum ne oldu en son?Kızlar bugün baya yoğun kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor bizde acile gittik ve acilde düzgün bir kese bebek ve kalp atışını az da olsa gördük progestan başladım ama hala yoğun şekilde gelmesi beni endişelendiriyor ilk gittiğim hastanede kesen 5 haftalık yarın kürtaj yapalım dediler direk çıktım ve başka bir acile gittik bir hafta geriden geldiğini ama herşeyin yolunda olduğunu söyledi yalnız bu lekelenme beni endişelendiriyor önce peçeteye silince geliyordu fakat şimdi çamaşırımı kirletecek boyutta oluyor vajinal olarak bebek ve kalp atışı göründü karından sadece kese göründü
Keşke benim de bulanmasaYok çok şükür hiç bir şeyim yok hep dinleniyorum.Ay ne güzel bende 14 randevumu aldım aslında bana 25 dedi gel yani 1 aydan sonra sadece 19 memleketden kardeşim ailesiyle ilk defa bana geliyorlar ondan kafam istiyorum rahat olsun biraz erken gidicem.
Bulanmasada diyeceksin neden bulanmıyorKeşke benim de bulanmasa4- 5 gündür midem çok fena .. gün içinde hep öğürüyorum . Arabada iş yerinde evde .. ne güzel annemle teyzem gibi hiç bulantısız geçireceğim heralde diyordum malesef .. insallah uzun sürmez . Çok şanslısın bulanmadıpı için . Göğüslerim de ellemeden bile çok ağrıyor halbuki o kadar küçük göğüslerim var ki normalde . Şuan taşıyamıyorum acıdan
Deprem yetmezmiş gibi Dr da eksik burda çok sıra bekledik ve üstün körü baktı (güya özel hastane) 5mm kese düzgün dedi başka bişey demedi ne kalp atışı ne yolk sac bişey demedi hep iki hafta sonra gel dediNaptin cnm inşallah güzel haberler vardir
Canım daha önceden de demiştim benim 15.000iken sadece kese göründü ilerleyen günlerde bebek göründü o yüzden inşallah bir sonraki gitmene görünür diye umuyorumCanım ilk baktı görmedi kese bile gözükmedi dış gebelik olabilir sen hamile olduğuna emin misin filan dedi ultrasonda ki doktor biraz daha idrara sıkış öyle bakalım dedi ikinciye baktı kese göründü 6 gün önce 8 mm gelmişti bugün 12.1 mm ölçtü keseyi yolk kesesi yine gözükmedi kadın doguma gittim sonucu görüşmek için beta istedi tekrar 2 gün önce 9957 gelmişti bugün 14525 geldi pazartesi ozeldeki kendi doktoruma gitmem şart oldu. Ozeldeki doktor keseyi gördükten sonra beta takibine gerek olmadığını söylemişti başlarda iki kat yükselirken daha ilerleyen dönemlerde bunun biraz yavaş yukselebilecegini söylemişti kaç gündür devlette delis deşik yaptılar doğru düzgün bir sonuçta yok ortada
Doktora gittin mi kanama sebebi ne imiş ve kırmızı mıKızlar merhaba Şuan 7 +4 olması kazım ama 4. Kez falan kanama oluyor ara ara sizde de oluyor mu ve progestan kullanıyorum ona rağmen kesilmiyor ne yapmam lazım
Ben hamileliğim boyunca kullanacağım şimdilik 25lik kullanıyorum ama her ay ölçtür dedi doktor ona göre doz ayarlanıyormuş. Bebek gelişimi için önemli bir hormon canım ihmal etme hiç her ay baktır. Benim tiroid ilacım levotrinTsh2 değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda ?
EUTHYROX ilscını kullanan var mı tiroid için ?
İnşallah canım boş gebelikten korktum çokCanım daha önceden de demiştim benim 15.000iken sadece kese göründü ilerleyen günlerde bebek göründü o yüzden inşallah bir sonraki gitmene görünür diye umuyorum
Inşallah değildir ben şu an karnımda bir dolu bir boş kese taşıyorum ama boş olan kese 8. hafta göründü diğeri en başından itibaren kese olarak da olsa görünmüştü. Ben de şimdi bunun riskini taşıyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımızaİnşallah canım boş gebelikten korktum çok