2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Belki odur, gittin mi doktora
Canım ilk baktı görmedi kese bile gözükmedi dış gebelik olabilir sen hamile olduğuna emin misin filan dedi ultrasonda ki doktor biraz daha idrara sıkış öyle bakalım dedi ikinciye baktı kese göründü 6 gün önce 8 mm gelmişti bugün 12.1 mm ölçtü keseyi yolk kesesi yine gözükmedi kadın doguma gittim sonucu görüşmek için beta istedi tekrar 2 gün önce 9957 gelmişti bugün 14525 geldi pazartesi ozeldeki kendi doktoruma gitmem şart oldu. Ozeldeki doktor keseyi gördükten sonra beta takibine gerek olmadığını söylemişti başlarda iki kat yükselirken daha ilerleyen dönemlerde bunun biraz yavaş yukselebilecegini söylemişti kaç gündür devlette delis deşik yaptılar doğru düzgün bir sonuçta yok ortada
Belki odur, gittin mi doktora

Devlette malesf cihazlar çok iyi değil benimde ilk kızımda aynıları başıma geldi özele gtmstm beta 10000lerdeydkn alttan zor görmüştü özel cihazlar konusunda daha iyi

Devlette malesf cihazlar çok iyi değil benimde ilk kızımda aynıları başıma geldi özele gtmstm beta 10000lerdeydkn alttan zor görmüştü özel cihazlar konusunda daha iyi
Ozeldeki doktorum demişti bana geçen gittigimde sen başka doktorların söylediklerini boşver diye bir daha zor durumda kalmadıkça gitmeyi dusunmuyorum 4+5 ken ilk kez keseyi görmeye gittim kese yok dedi ertesi gün özelde 8 mm kese gördü karından doktor pazartesi doğru özel hastaneye

Benim lekelenme için Kullandığım ilaçlar karaciğer enzimlerimi yükseltmiş doktorum bıraktırdı.

O bende de var halende geçmedi anlamadım böyle pıhtı gibi afedersin sümüksü yapıda, progestan verfı doktorum kanama olunca ağızdan kanama durunca vajınal alıcaksın dedi bir gece hastanede yatırdı, iğne vurdular serun fln verdiler sabaha kdr sonra kesıldı ıkı gun sonra tekrar basladı doktoru aradım iğne verdi yatışa gerek yok dedi, iğnemi yaptırdım bir haftadır yatıyorum ayaklarımın altına yastık koyup, kendımı yorunca özellikle, geliyor farkettim, sizde durum ne oldu en son?

Keşke benim de bulanmasa 4- 5 gündür midem çok fena .. gün içinde hep öğürüyorum . Arabada iş yerinde evde .. ne güzel annemle teyzem gibi hiç bulantısız geçireceğim heralde diyordum malesef .. insallah uzun sürmez . Çok şanslısın bulanmadıpı için . Göğüslerim de ellemeden bile çok ağrıyor halbuki o kadar küçük göğüslerim var ki normalde . Şuan taşıyamıyorum acıdan

Bulanmasada diyeceksin neden bulanmıyorama sende annende olmamış o konuda rahat ola bilirdin..benim annem çok kötü gecirmiş elinde şişeyle gezmiş 9 ayını.Her şey yolunda olsunda o zaman şanslı diye bilirim kendime

Kızlar merhaba Şuan 7 +4 olması kazım ama 4. Kez falan kanama oluyor ara ara sizde de oluyor mu ve progestan kullanıyorum ona rağmen kesilmiyor ne yapmam lazım

Canım daha önceden de demiştim benim 15.000iken sadece kese göründü ilerleyen günlerde bebek göründü o yüzden inşallah bir sonraki gitmene görünür diye umuyorum

Tsh2 değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda ?
EUTHYROX ilscını kullanan var mı tiroid için ?
Ben hamileliğim boyunca kullanacağım şimdilik 25lik kullanıyorum ama her ay ölçtür dedi doktor ona göre doz ayarlanıyormuş. Bebek gelişimi için önemli bir hormon canım ihmal etme hiç her ay baktır. Benim tiroid ilacım levotrin

İnşallah canım boş gebelikten korktum çok
Inşallah değildir ben şu an karnımda bir dolu bir boş kese taşıyorum ama boş olan kese 8. hafta göründü diğeri en başından itibaren kese olarak da olsa görünmüştü. Ben de şimdi bunun riskini taşıyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…