2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İnşallah benimde senin gibi olur senin durumunda da boş olan kese eriyip gidiyormuş galiba yaşayanlar varmış öyle okumuştum Allah'ın izniyle kavusalim hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye

Benim doktorum testlerimi daha yenı yaptı 6hafta itibariyle kan testi alıyorum dedi tsh2 ım yüksek cıktı 4.2 dahiliyeye bugun gittim yarından itibaren ilaca baslıyorum zaten ayda bı kontrole cagırdı 25 lik kullanacagım düşmezse eğer arttıracak ama bu gebelikte artması normal mı ? Onu soramadım unuttum yani her kadında olması normal mı yoksa bazı hamilelerdemi oluyor canım sıkıldı biraz umarım düşer.
Bide mesela normal eksisi gibi yediğim halde asırı siskinlik var sendede var mı goguslerde(goguslerde acıda cok) ve gobekte asırı siskinlik

Normalde 4.2 normal değer ama hamilelikte 2.5 altında olmasını istiyorlar. Benim hamilelik öncesi 4.75ti, gebelik hazırlığı için doktor 25lik verdi 2 hafta sonra 2.49a düşmüştü. Hamilelik oluşunca 6. Hafta tekrar test yaptım 2.10 olmuş, 25likten devam et dedi doktor. 10. hafta tekrar test vereceğim yani haftaya canını sıkma ilacı kullanınca hemen düzene giriyor asla ihmal etme. Ben her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum, telefonumda ilaç alarmları doldu artık ama yapacak bir şey yok gelsinler de sağlıkla
Bu arada göğüs ağrısı en baştan beri var ama 4, 5 ve 6. haftalarda duramıyordum ağrısından özellikle sabah uyandığımda sızısı acayipti ama 7. haftada hafifledi biraz çok şükür sadece dokununca acı var bir de dolgunluk var. Şu an 9 haftalık hamileyim bakalım

İnşallah benimde senin gibi olur senin durumunda da boş olan kese eriyip gidiyormuş galiba yaşayanlar varmış öyle okumuştum Allah'ın izniyle kavusalim hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye
Evet, öyleymiş ama benim sancım çok oluyordu geçen hafta özellikle ve lekelenmem oluyordu zaten o zaman fark edildi ikinci kese. Doktor vücudun boş gebeliği atmaya çalışıyor karnımın sancısı ondanmış ve vücudun onu atmaya çalışırken diğerini de atmaya çalışacak deyince çok korktum. 14 hafta olana kadar dinlen yat dedi. Şimdi leke ya da sancım yok umarım iyidir bebek merak da ediyorum ama çok ultrasona girdim diye cekiniyorum gitmeye. Şimdi 9 haftalık olduk bakalım inşallah iyidir ve inşallah senin de bebeğin seninledir ve sağlıkla kavuşursunuz

Kızlar merhaba kan testim de progesteron değerim 15.7 çıktı sizce nasıl bu değer ne demek bilen var mı?

canım ben de aynı durumdayım bildiğim kadarıyla genelde hamilelerin trioidi yğkseliyor sen kullan işacını çok kullanan var

şişkinlik benim aksam özellikle oluyor sanki 6 aylık hamile gibi her yanım şişiyor koca bir göbek oluyorum sabah iniyor :)

2 bucuk yasında bir bebeyle hamile olmak ne zormuş y sürekli uykuluyum halsizim cocuk ekstra yoruyor .. hiçgebeliğim kolaymış meğerse hep yatıyordum şimdi öyle perişanım ki halimi gören acır yani

2 bucuk yasında bir bebeyle hamile olmak ne zormuş y sürekli uykuluyum halsizim cocuk ekstra yoruyor .. hiçgebeliğim kolaymış meğerse hep yatıyordum şimdi öyle perişanım ki halimi gören acır yani
maşallah size ama en azından kafanız çok meşgul biz desürekli kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz yok kalbi atıyor mu yok kanamamız mı var doktora ne zaman gitsek fazla mı sık gittik diye :)

Kızlar günaydın bugün benim kadın doğum poliklinik randevum vardı bugün adet tarihime göre 7+4 kanamam var diye vajinal baktı bebek 6+1 çoktı ölçümde ama kalp atışı falan vardı gebelik kesesi var yanında o normalden büyük dedi doktor emin olamadım bebek neredeyse 10 gün geri besi kesesi de normalden büyük dedi sağlıklı gebelik olmayabilirmiş 10 gün sonra bakalım ne durumda dedi

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun sizin de bebeğinizin de. Stres yapmamaya çalışın . Kalp atışı normalse bi sorun yoktur heralde. Doktorlar olumsuz olana da hazırlamak için böyle konuşuyor bazen heralde
.

Kuzum boyle durumlarda 2. Doktor görüşü almak çok önemli tek doktorla yetinme bence Allahim yavrularımıza sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşAllaaaah

O kadar kan alındı benden ama sanki progestan yoktu..sadece doktor dedi her şey çok güzel çıktı bir tek vitamin d değerin düşük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…