2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhabalar. Ben Oysho’nun sırt çantası modeli olan anne bebek çantasından aldım. Bölmeleri oldukça fazla, kullanışlı. Ön tarafta termal gözü var. Yanınızda tablet ya da laptop taşımak isterseniz onun için ayrı gözü var. Çocuk büyüyünce de seyahatlerde ya da spora falan giderken kullanırım diye düşündüm.
Bende gözümü ona diktim biraz pahalı ama bakalım neler olacak :)

benim de gec dollenmeydi bu arada. doktor da olsa insanin tepkileri kisiden kisiye degisiyor. beni de 2. kez detaylıya çağırmıslardı ama haftası geride onun dısında hersey yolunda bir daha bakıp emin olalım demıslerdi. kordonuna falan bakmıslardı iyi besleniyor mu diye bir sorun cıkmamıstı.
Benim de tıpkı böyle gelişti. Umarım benim 2. ultrason da sizinki gibi sorunsuz geçer.

Oyun halımız var ama o da 3 aydan sonra anlıyor bakıyor yaaa benim klasik ana kucağı vardı kızım hiç binmedi dedim şimdi sallanan alsam belki sever çocuk
Ben oğlumda joie serina kullandim çok memnun kaldım. Yatak kısmı ayrılıp puset gibi de kullanılıyor. Fiyatı biraz fazla ama 2. El de düşünebilirsiniz.

Ben çok uzun süre sancı çekip tam açıklıkla sezeryana girdim (korona olduğum için normal yasak dediler) kuvvetli bir regl ağrısı 1 dk gelip gidiyor on dk hiçbi şeyin yok 😅 yine denicem Allah nasip ederse çok istiyorum
Bende çok istiyorum yaa bak sen böyle deyince yine heveslendim inşallah dediğin gibi 32. Hafta da döner paşam da kolaylıkla geliverirler sezeryandan sonra çok normal doğuran insan var 😀

Yani evlat neticede sanki kız evladı öyle bir eksiklikmiş gibi söylediler ki sanki neyse bu olsunda erkekte olur gibi. Neyseki seni takdir eden çıkmış 😅
Ben anneme babama eşime akrabalarıma çok bağlı biriyim annem babam bana hep dua ederdi inşallah kendin gibi kızın olur diye üç yiğenim anneme babama ölür biterler çok cana yakınlar bende hep kız olsun dddim ama her duamda hayırlısı ne ise o olsun Allahım ben bilmem sen bilirsin dedim hayırlısı böyle imiş boşver takılma canım 🥰

Yaa o kadar hevesle gittim yüzünü plesantasına dönüyor hep doktor o eşi aslında diyor ondan ayrılmak istemiyor gibi bişey söyledi
Hmmm anladm canm neyse doğana kadar bekliyeceğiZ bu gidişle gül yüzlerini görmek için:))

Bende lokman hekimde takipliyim canım. Cumartesi günü bilgi verir misin karşılayıp karşılamadığını? Ona göre olmadı devlette yaptırayım. Detaylı artı 4lü teste 10 000 gitti nerdeyse. Bari şeker yüklemeye para vermeyeyim.
Günaydın canm tabiki veririm
Benim tamamlayıcı sigortam anadolu sigorta bakalm ne diyecekler

ben beşiği ve ana kucağını kayınvalideme attım bebek arabasını da annemle babam biz alcaz dediler oh çektim 😂 Doğuma para kalsın soyacaklar hastanede çünkü biliyorum 🥲 Süt sağma makinesini aldım ilk. Kıyafetlerini aldım abartmadan, gümüş kapak biberonlar, emzik, sudocream, 1 2 numara bez, alt açma örtüsü, ağız mendilleri, emzirme yastığı, penye ve müslin battaniye, ateş ölçer, ıslak mendilleri aldım. Banyo bakım ürünlerini alacağım şimdi küveti kovası tırnak makası şampuanı falan kaldı
Oooo iyi yapmışsn kızz kvalidene paslayarak ben asla şunu alın diyemem kendileri de zaten ne alalım kızım demedi bir kere neyse
Kendi Annemler aldı park yatağını
Gerisi hep bizde:)
Sende baya bitirmişsin yavrum maşallah
Süt sağma makinesinde ben hala karar veremedim yaa

Ben alışverişin küçük kısımlarını tamamladım
Puset, bebek arabası, park yatak, küvet, mama sandalyesi bunları eşimin abisigilden aldık hepsi yepyeni duruyodu kullanılmamıştı. Zıbınlar, takımlar, tulumlar, çoraplar gibi elbise kısmı ilk 6 tamam. Kundak, müslin örtüler, battaniyeler ağız mendilleri, alt açma örtüsü, puset kılıfı yastığı örtüsü, emzirme örtüsü, bebek keçe organizeri, anne bebek çantası, biberon, göğüs kalkanı, tırnak törpüsü, termometre, ateş ölçer, saç fırçası tarağı, ana kucağı, emzik kutusu askısı, reflü yatağı, burun aspiratörü, emzirme yastığı, biberon temizleme fırçası, valiz organizeri, nebulizatör, ıslak mendil kutusu, cam mama rendesi, kiraz çekirdekli gaz kemeri, banyo termometre, önlükler, lohusa korsesi emzirme atleti bunları tamamladım. Diğer ay odasınu alacağız inşallah. Daha bi sayfa eksikler var şampuanı deterjanı kremleri buranın sıcağında bozulur diye almadım kalan çok eksik var ilk çocuk oluncada biraz mükemmeliyetçi oluyoruz galiba belkide kullanmayacağım şeyler vardır 😂 bi fikir olur belki diye yazmak istedim
Lohusa kemeri nasl oluyor kız:)
Oyy maşallah baya baya bitmiş senin

Kızlar ben ailemin yanına geldim. Benim 13. Haftada cinsiyet tahminine erkek demişlerdi sonra kız dendi ve hep öyle gitti. Şimdi akrabalardan kim görse beni erkek diyor. Karnım duruşum herşey erkeğe benziyormuş psikolojimi bozdular 3 günde. Acaba doktorlar göremedimi ki diyorum 😅 ben en büyüğüm evde. Bi akraba cinsiyeti sordu kız dedim. Buda annesine çekmiş dedi ama kötü anlam gibi söyledi. Bi akrabada olsun kızı veren erkeğide verir dedi. Hala bu anlayış kaldı mı ya 😅🙄
Ayy eslem hiç takılma öyle insanlara yaa
Gerçekten bazıları sırf konuşmak için konuşuyor hee

Canım bunlarda benim geçmişte ne yaşadığımı bilenler. Bu evladı ne kadardır beklediğimi bilenler. Zaten bizim için hangisi olsa çok kıymetli. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İnsanların patavatsızlığı çok garip geliyor bana
Hah birde geçmişini bilenler öyle mi.. yazık vala yazık ya . Hepimiz belirli süreçten geçmişiz ha geçmeyenlerde var ne şanslılar hep öyle şanslı kalsınlar . Allah nasip ederse kasımda hepimiz patır patır doğurup kavuşacağız meleklere kız erkek .. ay bak heyecan yaptım durduk yere sanki çok az kaldı gibi hissediyorum 😜😘😘

X