2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar benimde sat 5 şubat bugün kan verdim beta hcg 12.5 çıktı. Sizce beta da sıkıntı varmı ?
Geç yumurtlamışsınızdır. Benim de sat 8 Şubat 28 Şubat yumurtlama dün kan verdim 41 çıktı. Bi arkadaşımın 13 Şubat sat aynı gün yumurtlamışız beta değerlerimiz aynı çıktı. Sıkıntı yok bence

kızlar kaçıncı haftada başladı bulantınız
4 haftadan sonra başladı benim. Özellikle sabahları oluyor. Ve hep uyku hali var sürekli uyumak istiyorum uyuyorum kalktığımda sanki hiç uyumamış gibiyim enerjim yok hiçbir şey yapasım gelmiyor.

ya benim şuan 4+1 ve aşırı uykum geliyor ayrıca oruçtan mı nedir bugün midem bulanyıor ya

4 haftadan sonra başladı benim. Özellikle sabahları oluyor. Ve hep uyku hali var sürekli uyumak istiyorum uyuyorum kalktığımda sanki hiç uyumamış gibiyim enerjim yok hiçbir şey yapasım gelmiyor.
Uyku hali ve yorgunluk bende de çok var canm

Bol su kayısı ye hamileli de yoğun yaşanıyor kabızlık

Şişlik bende de var ya hem gaz var hem de göbeğim büyüdü bile hissediyorum
bn tam diyetteydimm pat hamile kaldım 70 kiloydım artık simdi sağlıklı beslenelimde hem killo verelim hem sağlıklı beslensin bebiş

Ayy sorma benim de öyle yaa
Diyetisyene mi başlasam diyorum bnde
Çok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcak

bn tam diyetteydimm pat hamile kaldım 70 kiloydım artık simdi sağlıklı beslenelimde hem killo verelim hem sağlıklı beslensin bebiş
Bendeço çok güzel zayıflamıştım kilo almalarım başladı hamile kaldım 57idim 63 olmuştum ki dikkat edeyim dedim. Hamile kaldım

cok ıkınmiyorm canısı valla ona diilkat ediyorm gelmiyorsa cok zorlamiyorum meyve suyu içiyorm belki iyi gelir diye
Birde akşam yatmadan bir kaşık sadece zeytinyağı iç çok rahatlarsın ama suyu unutma en çok suya ihtiyaçları var Şuan bebişlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…