Günaydn canmmGünaydın hanımlar. Güne mide bulantısı ile başladım
Geç yumurtlamışsınızdır. Benim de sat 8 Şubat 28 Şubat yumurtlama dün kan verdim 41 çıktı. Bi arkadaşımın 13 Şubat sat aynı gün yumurtlamışız beta değerlerimiz aynı çıktı. Sıkıntı yok benceSelam kızlar benimde sat 5 şubat bugün kan verdim beta hcg 12.5 çıktı. Sizce beta da sıkıntı varmı ?
4 haftadan sonra başladı benim. Özellikle sabahları oluyor. Ve hep uyku hali var sürekli uyumak istiyorum uyuyorum kalktığımda sanki hiç uyumamış gibiyim enerjim yok hiçbir şey yapasım gelmiyor.kızlar kaçıncı haftada başladı bulantınız
Uyku hali ve yorgunluk bende de çok var canm4 haftadan sonra başladı benim. Özellikle sabahları oluyor. Ve hep uyku hali var sürekli uyumak istiyorum uyuyorum kalktığımda sanki hiç uyumamış gibiyim enerjim yok hiçbir şey yapasım gelmiyor.
Belki orucun da etkisi olabilr canmya benim şuan 4+1 ve aşırı uykum geliyor ayrıca oruçtan mı nedir bugün midem bulanyıor ya
Ben tutmuyorum. Dr ttavsiye etmem dedi özellikle ilk üç ay beslenme ve sıvı alımı çok önemli dedi. Zaten bu durumda da tutacak halim yok bulantım var maalesefya benim şuan 4+1 ve aşırı uykum geliyor ayrıca oruçtan mı nedir bugün midem bulanyıor ya
Benim de karnım şiş canmbende bugün kendimi iyi hissetmiyorum bulantım var karnım davul gibi şiş
Bol su kayısı ye hamileli de yoğun yaşanıyor kabızlıkkizlar afedersiniz ama kabızlık yaşiyorum ilk ayı dha gebeliğin napabiliriz ne iyi geli
Şişlik bende de var ya hem gaz var hem de göbeğim büyüdü bile hissediyorumbende bugün kendimi iyi hissetmiyorum bulantım var karnım davul gibi şiş
Ayy sorma benim de öyle yaaBol su kayısı ye hamileli de yoğun yaşanıyor kabızlık
Şişlik bende de var ya hem gaz var hem de göbeğim büyüdü bile hissediyorum
bn tam diyetteydimm pat hamile kaldımBol su kayısı ye hamileli de yoğun yaşanıyor kabızlık
Şişlik bende de var ya hem gaz var hem de göbeğim büyüdü bile hissediyorum
Çok etkili ben bir önceki gebeliğimde 6-7 kilo kadar almıştım gebelik diyabetimden dolayı beslenmeme dikkat etmiştim hamileliğimde hiç ahırlasmadm o yüzden bakalım bunda nasıl olcakAyy sorma benim de öyle yaa
Diyetisyene mi başlasam diyorum bnde
Ay bendeeeeeeGünaydın hanımlar. Güne mide bulantısı ile başladım
Bendeço çok güzel zayıflamıştım kilo almalarım başladı hamile kaldım 57idim 63 olmuştum ki dikkat edeyim dedim. Hamile kaldımbn tam diyetteydimm pat hamile kaldım70 kiloydım artık simdi sağlıklı beslenelimde hem killo verelim hem sağlıklı beslensin bebiş
evet gerçekten iyi zayiflamişsin senin değer kaç çikti canımBendeço çok güzel zayıflamıştım kilo almalarım başladı hamile kaldım 57idim 63 olmuştum ki dikkat edeyim dedim. Hamile kaldım
1684 çıktı 8 matta doktor görmedi keseyi normal dedi 1 hafta sonra gel dedi bende cuma gitmeyi düşünüyorumevet gerçekten iyi zayiflamişsin senin değer kaç çikti canım
Birde akşam yatmadan bir kaşık sadece zeytinyağı iç çok rahatlarsın ama suyu unutma en çok suya ihtiyaçları var Şuan bebişlerimizincok ıkınmiyorm canısı valla ona diilkat ediyorm gelmiyorsa cok zorlamiyorum meyve suyu içiyorm belki iyi gelir diye