2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Tam buğday ekmeği ve avakado da çok öneriyorlar yavrum. Birde roka , folikasit içeren bulantı kesen etkisi varmış bana iş yeri doktoru dedi

Gece yatmadan bir tane içiyorum bir tane de öğlen içiyorum ama bana çok fayda etmedi hala kusuyorum canım . Birde çok uyku yapıyor

Zaten biraz vardı dümdüz değildi karnım hamilelikten önce ama şimdi böyle gergin bi şekilde şiş gaz var gibi içinde
benim de oyle dümdüz karnım yoktu ama su an şiş çok fazla. geçen hamileliğimde doktor iç karnın dar olabilir o yüzden dışa doğru çok fazla genıslıyor olabilirsin demıstı. karnımın ıcı gaz dolu gibi geliyor bana da

Kimseye de hakkını helal etme bence yada içinden et dile getirme canm üzmesinler seni de öyle yada böyle eşin dur demedikçe devam eder

Park yatak derim net
Maalesef evliliklerin en büyük problemi bence bu canım. Kişi şahıs fark etmeden koruyup koruyabilmekte dur diyebilmekte inşallah bundan sonra kulağına küpe olur da böyle olmaz. Çokta üstüne gitmek istemiyorum gerçekten ailesi için niye kendi evliliğimi zedeleyim diye

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim evliliğim 7. Yıla higireveknilk yıllar bu konuda o kadar şey yaşadım ki boşanma aşamasına bile geldik taki eşim artık fark edip dur diyene kadar şimdi de arada çayışıyoruz ama çok şükür düzeldi sonra

Terbiyesiz kadın ya. Nasıl yapabiliyor böyle bir şeyi.birde mutlu oluyor. Allah sabır versin çiçeğim. Gerçekten cahil insanla ugraşmak çok zor.
Vallahi zor yavrum çok zor uğraşması. Hani benim diyen tahammül edemez öyleli O eve giderken majezik, arveles ne varsa alıp gitmeli bir ortam. Allah vallahi bana sabır versin çok amiiiiiin.

Ah canım gerçekten zor ben de seni çok iyi anlayabiliyorum. Biz de gerçekten aşk evliliği yaptık çok severek, tutkulu şekilde evlendik. O boşanma raddesine gelindiği zaman ki halimi şu an düşününce bile sevmiyorum. Nasıl böyle olabilir ben ailesiyim bana yapılanları nasıl görmez nasıl çeker gider diye üf felaket yıprandım. Kademeli olarak sürdü bir de bu günlerce. Ama fark ettiğini her şeyin farkında olduğunu beni üzdüğünü pişmanlığını evliliğimizin bitmesini istemediğini dile getirince de bende toparlamak istedim. Bundan sonra inşallah biz de sizin gibi oluruz. Kendi aramızda huzurumuz bozulmaz dengeli şekilde koruyabilir. Allah sizi de korusun kötülüklerden böyle fesatlıklardan inşallah.

Vallahi zor yavrum çok zor uğraşması. Hani benim diyen tahammül edemez öyleli O eve giderken majezik, arveles ne varsa alıp gitmeli bir ortam. Allah vallahi bana sabır versin çok amiiiiiin.
Bence evliliğin en zor olan tarafı eşinin ailesini idare etmek zorunda kalmak atılmaz satılmaz sonuçta ve onlarla iyi olunca kocanla da iyi oluyorsun kötü olursan kocanla da ilişkin kötü etkileniyor benim kocamda anne babasına çok düşkün gergin belki 7 defa konuşuyordur sıkılmadan hep aynı şeyler 2 dakikalık konuşma ve sabah 10 kuralları var her sabah 10 da babasını annesini arar aramadı diyelim 10 dakika geç kaldı hemen beni arıyorlar oğlum bugün aramadı da diye inanılmaz rahatsızım 30 ünü geçmiş insan yani evlenmiş barklanmış ne saçma

Kesinlikle her cümlenin sonuna imzamı atarım çok ama çok katılıyorum. Düşkün olması iyi bir şey tabii ki sevsin annesi, babası işte varsa kardeşleri elbette sevsinler. Ama artık öncelik vermek zorunda oldukları da bir aileleri var koruyup kollamak zorunda oldukları bir eşleri var. Teraziyi dengede tutamıyorlar. Düşünüyorlar ki bir şey söylersem annemi babamı kardeşimi kaybederim ama karım tolere eder beni seviyor o daha anlayışlı. Bu da yıpratıyor işte nereye kadar? Çok sinir olduğum bir konudur o bizde de var çünkü. Eşimi 1 kere arasınlar açmasın anında saniyesinde aranırım. Nerde neden açmadı nerdesiniz soru yağmuru. Vallahi arkadaşım seni de çok iyi anlıyorum ne demek hissettiğini her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…