Tam buğday ekmeği ve avakado da çok öneriyorlar yavrum. Birde roka , folikasit içeren bulantı kesen etkisi varmış bana iş yeri doktoru dediAy inan bilmiyorum nasıl beslenecegimi,
Ben muz, kivi falan yiyorum,
Ceviz alıyım ondanda yerim,
Yogurtta hergün olmasada yiyorum,
Et hiç yiyemiyorum,
Bi kaç kere yedim kötü oldum
Tatlı seviyorum,
Ama genel olarak herşeyden tiksindim,
Bi Patlamış mısırı yiyorum rahat
Ne yediğimizin pek bi önemi yok şişlik oluyor maalesefBen mesela bugün sebze yedim akşama doğru karnım davul gibiydi
hayırlı olsun canım sat kese ve kalp atışı haftasını da yazarmısın
Gece yatmadan bir tane içiyorum bir tane de öğlen içiyorum ama bana çok fayda etmedi hala kusuyorum canım . Birde çok uyku yapıyorBayadır okuyamıyordum mesajları neler konuşulmuşsüpersiniz arkadaşlar. Ben 13. Haftadayım, 11+5 te cinsiyeti kıza benzetmişti dr kendimi ona hazırlamıyorum daha çok küçüktü belki yanılmıştır diye. Hayırlısı midem tuhaf, dokunmaz dediğim şeyler dokunuyor bulantı reflü azalacak derken arttı kendimi tutmayıp sürekli çıkardığım için mi böyle oldu diyorum okulda tuvalette gem çıkardım hem ağladım beslenme olarak dikkat edemiyorum o yüzden umarım tez zamanda rahatlar keyfini çıkarırız hamileliğin. Dayanamadım bulantı ve yanma ilacı aldım ben de içecegim ama prilam gece aç karnına iki tablet demiş siz nasıl kullanıyorsunuz bunu
Park yatak için önerdiğin marka var mı yavrumKimseye de hakkını helal etme bence yada içinden et dile getirme canm üzmesinler seni de öyle yada böyle eşin dur demedikçe devam eder
Park yatak derim net
benim de oyle dümdüz karnım yoktu ama su an şiş çok fazla. geçen hamileliğimde doktor iç karnın dar olabilir o yüzden dışa doğru çok fazla genıslıyor olabilirsin demıstı. karnımın ıcı gaz dolu gibi geliyor bana daZaten biraz vardı dümdüz değildi karnım hamilelikten önce ama şimdi böyle gergin bi şekilde şiş gaz var gibi içinde
Sat 25.02 24oiyy maşallah hayırlı uğurlu olsun canım sat kese haftası kalp atışı nedir :))))
Bu tabire tam anlamıyla katılıyorum süperAynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
Sat 24 Şubat, kese 6. Hafta, kap atışı 7+2hayırlı olsun canım sat kese ve kalp atışı haftasını da yazarmısın
Maalesef evliliklerin en büyük problemi bence bu canım. Kişi şahıs fark etmeden koruyup koruyabilmekte dur diyebilmekte inşallah bundan sonra kulağına küpe olur da böyle olmaz. Çokta üstüne gitmek istemiyorum gerçekten ailesi için niye kendi evliliğimi zedeleyim diyeKimseye de hakkını helal etme bence yada içinden et dile getirme canm üzmesinler seni de öyle yada böyle eşin dur demedikçe devam eder
Park yatak derim net
Bende Kraft var canm ben memnunum ama model olarak daha iyileri de vardı o dönem indirimde çok uygundu onu aldım ve hala kullanıyorumPark yatak için önerdiğin marka var mı yavrum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim evliliğim 7. Yıla higireveknilk yıllar bu konuda o kadar şey yaşadım ki boşanma aşamasına bile geldik taki eşim artık fark edip dur diyene kadar şimdi de arada çayışıyoruz ama çok şükür düzeldi sonraMaalesef evliliklerin en büyük problemi bence bu canım. Kişi şahıs fark etmeden koruyup koruyabilmekte dur diyebilmekte inşallah bundan sonra kulağına küpe olur da böyle olmaz. Çokta üstüne gitmek istemiyorum gerçekten ailesi için niye kendi evliliğimi zedeleyim diye
Vallahi zor yavrum çok zor uğraşması. Hani benim diyen tahammül edemez öyleliTerbiyesiz kadın ya. Nasıl yapabiliyor böyle bir şeyi.birde mutlu oluyor. Allah sabır versin çiçeğim. Gerçekten cahil insanla ugraşmak çok zor.
Ah canım gerçekten zor ben de seni çok iyi anlayabiliyorum. Biz de gerçekten aşk evliliği yaptık çok severek, tutkulu şekilde evlendik. O boşanma raddesine gelindiği zaman ki halimi şu an düşününce bile sevmiyorum. Nasıl böyle olabilir ben ailesiyim bana yapılanları nasıl görmez nasıl çeker gider diye üf felaket yıprandım. Kademeli olarak sürdü bir de bu günlerce. Ama fark ettiğini her şeyin farkında olduğunu beni üzdüğünü pişmanlığını evliliğimizin bitmesini istemediğini dile getirince de bende toparlamak istedim. Bundan sonra inşallah biz de sizin gibi oluruz. Kendi aramızda huzurumuz bozulmaz dengeli şekilde koruyabilir. Allah sizi de korusun kötülüklerden böyle fesatlıklardan inşallah.Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim evliliğim 7. Yıla higireveknilk yıllar bu konuda o kadar şey yaşadım ki boşanma aşamasına bile geldik taki eşim artık fark edip dur diyene kadar şimdi de arada çayışıyoruz ama çok şükür düzeldi sonra
Bence evliliğin en zor olan tarafı eşinin ailesini idare etmek zorunda kalmak atılmaz satılmaz sonuçta ve onlarla iyi olunca kocanla da iyi oluyorsun kötü olursan kocanla da ilişkin kötü etkileniyor benim kocamda anne babasına çok düşkün gergin belki 7 defa konuşuyordur sıkılmadan hep aynı şeyler 2 dakikalık konuşma ve sabah 10 kuralları var her sabah 10 da babasını annesini arar aramadı diyelim 10 dakika geç kaldı hemen beni arıyorlar oğlum bugün aramadı da diye inanılmaz rahatsızım 30 ünü geçmiş insan yani evlenmiş barklanmış ne saçmaVallahi zor yavrum çok zor uğraşması. Hani benim diyen tahammül edemez öyleliO eve giderken majezik, arveles ne varsa alıp gitmeli bir ortam. Allah vallahi bana sabır versin çok amiiiiiin.
Ayy hafta yazmam gerekiyormuşoiyy maşallah hayırlı uğurlu olsun canım sat kese haftası kalp atışı nedir :))))
Kaç haftalıksınKızlar ben cinsiyeti öğrendiğimden beri ağlıyorum duygu patlaması yaşadım duramıyorum
Kesinlikle her cümlenin sonuna imzamı atarım çok ama çok katılıyorum. Düşkün olması iyi bir şey tabii ki sevsin annesi, babası işte varsa kardeşleri elbette sevsinler. Ama artık öncelik vermek zorunda oldukları da bir aileleri var koruyup kollamak zorunda oldukları bir eşleri var. Teraziyi dengede tutamıyorlar. Düşünüyorlar ki bir şey söylersem annemi babamı kardeşimi kaybederim ama karım tolere eder beni seviyor o daha anlayışlı. Bu da yıpratıyor işte nereye kadar? Çok sinir olduğum bir konudur o bizde de var çünkü. Eşimi 1 kere arasınlar açmasın anında saniyesinde aranırım. Nerde neden açmadı nerdesiniz soru yağmuru. Vallahi arkadaşım seni de çok iyi anlıyorum ne demek hissettiğini her şeyi.Bence evliliğin en zor olan tarafı eşinin ailesini idare etmek zorunda kalmak atılmaz satılmaz sonuçta ve onlarla iyi olunca kocanla da iyi oluyorsun kötü olursan kocanla da ilişkin kötü etkileniyor benim kocamda anne babasına çok düşkün gergin belki 7 defa konuşuyordur sıkılmadan hep aynı şeyler 2 dakikalık konuşma ve sabah 10 kuralları var her sabah 10 da babasını annesini arar aramadı diyelim 10 dakika geç kaldı hemen beni arıyorlar oğlum bugün aramadı da diye inanılmaz rahatsızım 30 ünü geçmiş insan yani evlenmiş barklanmış ne saçma
11 hafta 6 günlük ama ultrasonda 12 hafta 2 gün görünüyorKaç haftalıksın