Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Ben evdeydim ya boş vaktim de çoktu ondan odayı bile 2 aylıkken aldım eşyaları hep cinsiyet ayırt etmeden seçtim sonra sonra renklendi hafiften bir de 6 ay da bile üstüne herşey dehşet fiyat farkı koydu bir tek halı avize almadım o da halı zaten almıcam
Avize ve hali da almadim henuz bos dursun da istemiyorum ama istedigim gibi bulamiyorum 😦

Bizde anacıgımla doğum çantasını hazırlamaya başladık sona geliyoruz galiba artıkkkk 🥹🙏🏻💖

Eklentiler

• C8032B26-6424-4A32-AE38-B94852FF1FA7.jpeg
    C8032B26-6424-4A32-AE38-B94852FF1FA7.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfen 🙏🏻 hepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah 🙏🏻
Yaa hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişlerini. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla birlikte evinize çıkarsınızz. 🙏🏻🙏🏻

Su patlatılmış 4 saat sonra doğum gerçekleşmiş. Dört saat bebek susuz karınuda kalmış. Hep korktuğum kafamı karıştıran bu işte herkes normal diyor. Bende tecrübesizim diye demek hep diyorum susuz kalırsa bebek nefessiz kalmaz mı nasıl nefes alıyor nasıl bi sorun oluşmuyor vs. Sanıyordum ki su patlar patlamaz o bebek doğmak zorunda
canım benim doktorum ilk doğumda su gelişinden sonra minimum 14 saat sonra doğum oluyor gibi bir şey söylemişti sanki bir seferinde. teyide muhtaç tabii, daha doğum konusunu ciddi konuşmadığımız zamanlardı, belki yanlış hatırlıyorumdur.

Kaçıncı haftadasın şu anda? Bebişin kilosu nasıl? Umarım tam zamanında gelir 🙏🏻
Bugun Sat 34+5 ama bebek biraz geride1 hafta falan ilaçlardan kaynaklı olabilirmiş. tahmini doğum tarihi 8 aralık. Ama ben erken doğum riskim olmasa da o vakti bulacağını düşünmüyordum. Bebek kilosu da dün iki farklı hastanede ölçüldü birisinde 2320 ölçüldü. Diğerinde 2500 çıktı. şükür çok riskli zamanlar geçti inşallah vaktinde gelir de küveze falan gerek kalmaz.

Benim uyku şeklim çocuktan önce ve sonra olarak değişti 😀

Öncesinde yüz üstü ve yıldız gibi, tüm yatağı kaplayarak yatardım. Çocuktan sonra yatağın kenarına sıfır, yan, minimum yer kaplayarak yatmaya başladım 😀

Bizim günümüz aynı sen böyle konuşunca panikliyorum, sanki bir an benim aklımdan çıkmış da sen hatırlatmışsın gibi oluyorum 😂😂
😄😄o zaman daha var diyim için rahatlasın💋

Ay doğum falan konuşunca çok az kaldı cidden 35. Haftama girdim 37 de gelirse iki hafta var 38 de gelirse 3 hafta ne kadar yakın haftalar artık sanki çok hızlı geçiyor bazen korkuyorum başıma ne geleceğini bilmediğim için bazen heyacanlanıyorum artık karnımda değil yanımda mı olacak diye çok ilginç geliyor gerçekten hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum umarım her şey normale dönmüştür
Hayırlı olsun😍 en kısa sürede sağlıkla evinize dönersiniz inşallah bebişlerinizle🙏🏻🌸

Kızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfen 🙏🏻 hepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah 🙏🏻
Sağlıkla kucağına gelsinler annesi😍

Hayırlı olsun eminim sağlıkla süreç göz açıp kapayıncaya kadar çıkacaklar küvezden de. Sen nasılsın?

Grubumuzun ilk bebekleri gelmiiss 🥰🥰 en hayırlı şekilde kısa zamanda bu süreci de atlatıp sağlıkla evinize dönmek nasip olsun canim.🙏 Dualarımız ikizlerle 🌸✨

Selam kızlar 🌸 bugün bizim de kontrolümüz vardı. 34+6 günlüğüz 46 cm 2800 gr değerlerinin ortalaması 36 haftaliga denk geliyormus. Bir sorun görmedi çok şükür. Bir hafta daha okula gideceğim sonra evdeyim. Erken doğum sinyali yok şimdilik. Suyu iyi nst de sancı yok haftayı da atlatırsam evde dinlenmek niyetindeyim bir iki hafta en azından 🫠

Her şey yolunda olursa inşallah tek gece yatış iki gece kalmak bizim tercihimizmis. Korseyi odaya çıkınca hemen taktirabilirsin dedi. Şu emboli çoraplarını sordum kovit sonrası onu biz veriyoruz merak etme dedi sizin de aklınızda bulunsun ✨

hamilelige biraz ara verelim bugun biz kendimizi dogimgunu hazieliklarina verdik :) iyi de degil bir sure hamileligi dusunmemek 🙂

Eklentiler

• 08b52b78-641c-4d72-b369-3035c941fea3.jpeg
    08b52b78-641c-4d72-b369-3035c941fea3.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 9
  • 02303422-404b-413b-91db-d633f135c4a4.jpeg
    02303422-404b-413b-91db-d633f135c4a4.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 6
  • 092ED3D2-2584-4F32-B9ED-7CE9B4CC3E45.jpeg
    092ED3D2-2584-4F32-B9ED-7CE9B4CC3E45.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 8
Selam kızlar 🌸 bugün bizim de kontrolümüz vardı. 34+6 günlüğüz 46 cm 2800 gr değerlerinin ortalaması 36 haftaliga denk geliyormus. Bir sorun görmedi çok şükür. Bir hafta daha okula gideceğim sonra evdeyim. Erken doğum sinyali yok şimdilik. Suyu iyi nst de sancı yok haftayı da atlatırsam evde dinlenmek niyetindeyim bir iki hafta en azından 🫠

Her şey yolunda olursa inşallah tek gece yatış iki gece kalmak bizim tercihimizmis. Korseyi odaya çıkınca hemen taktirabilirsin dedi. Şu emboli çoraplarını sordum kovit sonrası onu biz veriyoruz merak etme dedi sizin de aklınızda bulunsun ✨
Bebekler 2 kg oldu diye seviniyorduk, artık 3'e geliyorlar 🧿🧿😍

Ayyyy gözlerim doldu yaaa 🥹🥹
Maşallah size canım, sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏

X