Beni de merak edenler varsa henüz doğurmadım
tutmaya çalışıyorum beboşu. Ama sonlara geldiğimi de hissediyorum. Açıklığım hala 4cm rahim ağzı kıslıyor 17mm olmuş. Haftalık komtrollere devam. En ufak ağrıda sancıda beklemeden geliyorsun dediler. Bebek makat gelişti ama 5 gün önce döndüğünü net hissettim baş aşağıda hatta başını da biraz aşağı indirmiş. Umuyorum ki iki üç hafta kadar daha dayanırız. Olumlama yapıyorum öyle olacağına inanıyorum
Kul plan yaparken de kader gülermiş. Şimdiye kadar özel hastaneye fetal dna, detaylı, haftalık muayeneler diye 60.000 tl üzeri para harcadık. Doğum için de bütçemiz hazırdı. Ama sonuç olarak doğumu devlette yapmaya karar verdim. Ve maddiyatla hiç alakalı değil. Çıkan haberler , özeldeki doktoruma kırgınlığım ve devlette yenidoğan yoğun bakımda iki tane tanıdığımızın olması bebeği emanet edince gözümüz arkada kalmasın diye eşimle böyle bir karara vardık. Vaktinde gelecek olursa yine özelde olma ihtimalini düşünebilirim. Ama şu 2 hafta içinde gideceğim tek yer tam teşekküllü devlet hastanesi. Zaten şu an perinatoloji takipli ilerliyorum. Bakalım onlar tamam bizlik bişey kalmadı bebek istediği zaman gelsin dediklerinde düşüncem ne olur bilemiyorum.