Yaaa canım benim canım Burada geçen haftalarda tam şöyle oldu falan filan yazdığım dönemlerde biri bu gruba artık bakmıyorum psikolojim bozuldu herkes düşük yaptım falan yazıyor mesajını okuyunca üzülmüştüm ben de yazdım hamile kadını kötü etkiledim diye o yüzden çok tereddüt ettim bir an kötü mü etkilerim şimdi diye. Ben de hepinize dualar ediyorum yüzünüz gülsün hepinizin herkes bir şeyler yaşamış kötü tecrübeler edinmiş inşallah her şey çok güzel ilerlesin Ben de bu kadar kısa sürede düşeceğini hiç düşünmemiştim, düşmeyince adette olunmaz tabi mantıken şu an sevindim valla böyle kısa sürede düşmüş olmasına. Teşekkür ederim bilgiler içinSenin o ince düşünceni yerim etkilemez canım benim her hamilelik farklı . Hep aklımdasın hep diyorum ama senden en kısa sürede güzel haberler bekliyorım. Bu arada benim de ilk kürtajdan sonra beta sıfırlanması çok zaman aldı . Bu sebeple kürtajdan sonra 2 ay gibi bir süre geçmesine rağmen regl olmadım ilaç kullanmak zorunda kaldım senin şükür ki hemen sıfırlanacak. İkinci kürtajda ise aksine herşey çok kolaydı beni zorlamadı