- 11 Mart 2024
- 1.320
- 1.195
- 29
Aynn 3 hafta sonra gel demişti bende 13-14 .haftalarda giderim öğreniriz diye düşünüyorum kızımda 11+2 öğrenmiştikEn azından senin hissin var bebeim:))
Kızz doktor seni 3 hafta da mı çağırdı peki
Dimi yaa maşallahevet yaaa kocaman olmuş maşallah cok cabuk büyüyorlar
evett doktor bir şey demedi ama kız ben eminim neredeyseAy kız kızbomboş bence
Yaa ne güzel doktorum bana bir şey hissetmek için çok erken dediBen 10. Haftadayım direk kız hissediyorum doktorumda kız hissediyorum dedi. Benim dışımda herkes erkek hissediyor
Ayy bende hatta bitane ayet okuyorlarmış kız olsun diye eşim ayıp diyor oğlumuz olsa ne olacak dedim saçmalama sağlıklı Erdemli Salih Saliha bir evlat olsun inşallahGönlüm çok kız istiyor ama içimnden bir ses erkek diyor ya Allah günah yazmasın sağlık çok önemli tabi ama çok kız istiyorum
Amin amin kızlar inşallahAyy bende hatta bitane ayet okuyorlarmış kız olsun diye eşim ayıp diyor oğlumuz olsa ne olacak dedim saçmalama sağlıklı Erdemli Salih Saliha bir evlat olsun inşallah
41 kere Masalllahhh canimAminn çok teşekkür ederimm
Neden kiz istyoruz biz ya :)) benimde gonlum hep ilk cocugumun kiz olmasindan yana. Alah gonlumuze gore versin insallahAyy bende hatta bitane ayet okuyorlarmış kız olsun diye eşim ayıp diyor oğlumuz olsa ne olacak dedim saçmalama sağlıklı Erdemli Salih Saliha bir evlat olsun inşallah
Yaa annem benim bu hayatta en yakın arkadaşımdı Allah ondan bin kere razı olsun biraz kız çocuğu ondan istiyorum herhaldeNeden kiz istyoruz biz ya :)) benimde gonlum hep ilk cocugumun kiz olmasindan yana. Alah gonlumuze gore versin insallah
Bende onu indirdimBen happy mom kullanıyorum cok güzel
Benimde babamdan alamadigim ozguven ve sevgiyi insallah kizim olurda kocam onu havalara ucurur diye istyorum. Kocam harika bir insan, onu el ustunde tutacagini dag gbi arkasinda duracagni dusunuyorum.Yaa annem benim bu hayatta en yakın arkadaşımdı Allah ondan bin kere razı olsun biraz kız çocuğu ondan istiyorum herhalde
Bu bi yandan guzel birseydir bence.tadini cikar..belirti aramak kadar yoran bisey yok insani:) yarina kadar gozume uyku girmeyecek gbi heyecandan..alahim allahim nasil guzel bir heyecanBu arada kızlar milletin mide bulantısı 8. Haftalarda geçerken benimki yenice geliyor galibaama baya iyi geliyor koku hassasiyetim oluştu evde kızartma yaptılar dün onu sevmedim et yemeği kokusu da çok değişikmiş eşimle yatak odasında parfüm sıktı diye kavga ettim şu an ne yesem çıkarmak istiyorum geri
Ayyy bayram üstümden geçti resmen ama ben gram uyku uyumadım meraktan öldüm o sesi duydum büyümüş gördüm yaa bütün dertler tasa bitti 1.5 yıl oldu istemeye başlayalı ilk gebeliğimi öğrendiğim günden beri ağlıyorum şükür namazları kıldım hepte isteyen herkese dua ettim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimselerin kucağını boş bırakmasınBu bi yandan guzel birseydir bence.tadini cikar..belirti aramak kadar yoran bisey yok insani:) yarina kadar gozume uyku girmeyecek gbi heyecandan..alahim allahim nasil guzel bir heyecan
İnşallah canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBenimde babamdan alamadigim ozguven ve sevgiyi insallah kizim olurda kocam onu havalara ucurur diye istyorum. Kocam harika bir insan, onu el ustunde tutacagini dag gbi arkasinda duracagni dusunuyorum.
Fetal dna testini herkes yaptırmak zorunda mı hiç bilmiyorum bu testler falan ne doktorum 20 gün sora gel dediKızlar ya maşallah herkes cinsiyet öğrenme aşamasına geçmişben 8+1deyim inşallah 2 hafta sonra fetal dna yaptıracağım. Ama benim lekelenmelerim 6. 7. Ve 8. Hafta başlarında bir hafta arayla devam ediyor kesesi güzel bebek iyi ama insan ister istemez korkuyor lekelenmesi olup sebebi bulunan oldu mu? progestan iğne fitil kullanmaya devam ediyorum doktorum coasprini kesmek istemiyor bebek iyice tutunsun 12. Haftaya kadar coasprin rahmi güzel kanlandırıyor dedi.
Ben ikili test istemiyorum sadece ihtimal verip kafa karıştırıyor fetal DNA en azından %90-99 sonuç veriyor o yüzden yaptırmak istiyorum inşallah.Fetal dna testini herkes yaptırmak zorunda mı hiç bilmiyorum bu testler falan ne doktorum 20 gün sora gel dedi