- 10 Aralık 2013
- 6.998
- 2.846
Ben malesef hissedemiyorum çevre den gelen yorumlardan dolayıay bana da herkes yüzde yüz erkek diyır ama ben kız hissediyorum bekarken bile ilk cocugum kesin kız olur diyordum
Hissim bilem yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben malesef hissedemiyorum çevre den gelen yorumlardan dolayıay bana da herkes yüzde yüz erkek diyır ama ben kız hissediyorum bekarken bile ilk cocugum kesin kız olur diyordum
Ay iyi bari seviyordum o uygulamayışuan ben de de hata veriyor. gecici bir şeydir
Gününe göre bende 10 hafta 3 günlüğüm canım aynıymışız son adet tarihi 3 Şubat benimBenim 27 nisan canm doktor 3 hafta snra gel dedi
Bende şuan 10+2
Yakınmışız:))
Ay kız kız bomboş bencebacak arası boş işte kız bu
Ay senin ki bana erkek gibi geliyor nedenseBen malesef hissedemiyorum çevre den gelen yorumlardan dolayı
Hissim bilem yok
Yok bugün bozuldu ben başka indirdimKızlar saçma olacak belki ama Dr. Banu çiftçi uygulamasına giriş yapabilen var mı ??
Benim de son adet 2 şubat canm 28 günde bir olurdum:)Gününe göre bende 10 hafta 3 günlüğüm canım aynıymışız son adet tarihi 3 Şubat benim
Ahan da yine erkekçi:))Ay senin ki bana erkek gibi geliyor nedense
Kızz birden bakınca içime doğan erkekYüzümde sivilce çıkmaya başladı kız sanırım diyorum, sol tarafımda hissediyorım diyorum erkek, mide bulantım yok diyorum erkek, hep uykum var diyorum kız hahaha kese şeklim fasülye gibi erkek dediler hep daha 8+6 Peki sizce???
Ben happy mom kullanıyorum cok güzelYok bugün bozuldu ben başka indirdim
Offf peki sağlık olsunKızz birden bakınca içime doğan erkek
Ahahah tamemen o an ki hissim yoksa resimden pek anlamam canmOfff peki sağlık olsun
En azından senin hissin var bebeim:))Bnm 10+1 cevremdekler çoğunluk erkek hissediyor ama bende kız hissediyorum bklm artık m ediyorum
iki tane olan şeyler bacakAy ben bacağını bile seçemedim ya bi çözemiyorum şu fotileri
Ayyy bende kız istiyorum başından beri hep kız diyorum ama o ultrasona girince Allahım sağlıklı sıhhatli olsun farketmez diyorumBende başından beri kızım olacak gibi hissediyorummmm bakalım hayırlısı benim için hiç fark etmez istediğim bir cinsiyette yok sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter
evet yaaa kocaman olmuş maşallah cok cabuk büyüyorlarAnaaa kızzz büyümüş ya bebe
Maşallah bnce de kız
iki tane olan şeyler bacak