Valla bende hiç üşenmem giderim bazıları 5 hafta gidip görmüyor peygamber sabrı var heralde onlarda hayatta dayanamam bayram girdi araya da 12 gün göremedim canım çıktıBana hergün gel bak deseler okeyim aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende hiç üşenmem giderim bazıları 5 hafta gidip görmüyor peygamber sabrı var heralde onlarda hayatta dayanamam bayram girdi araya da 12 gün göremedim canım çıktıBana hergün gel bak deseler okeyim aslında
10 hafta 5 günlük görünüyor canım sen ne zaman gideceksinOyy maşallah yaaa ne güzel
Darısı bana ama daha cok var
Kaçıncı hafta canm şuan
Bende başından beri kızım olacak gibi hissediyorummmm bakalım hayırlısı benim için hiç fark etmez istediğim bir cinsiyette yok sağlıklı hayırlı evlat olsun yeterKızlar 10 hafta üzeri olanlar cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz Ekim annelerinde çoğu erkek bizim grup çoğu kız gibi bence
Benim 27 nisan canm doktor 3 hafta snra gel dedi10 hafta 5 günlük görünüyor canım sen ne zaman gideceksin
ay ben de öyleyim görüyorum biraz gecince hemen güncelleme gerekiyor tekrar gormem gerekiyor yoksa paronayaklaşıyorumKızlarrr çok şükür bebeğimi gördüm bu beni baya götürür inşallah bir kaç güne tekrar doktora gidicem diye tutturmam
ben kullanıyorum o uygulamayıKızlar saçma olacak belki ama Dr. Banu çiftçi uygulamasına giriş yapabilen var mı ??
Bu eşlerin doktora şikayet etmesi herkeste var galiba. eşimin şikayetlerinden bana sıra gelmiyor kontrolde. birde unutmuyor herşeyi söylüyor sanırsın kendisi hamile . Allah biliyor da kadınlara ondan vermiş bu bebeği taşıma olayını. Erkeklere verse dayanılmaz olurlarmışAyyy benim eşim ben aslında çok rahat bir insandım doktora şikayet etti beni çok kaygılı stresli diye doktor da surat ifademi gördü direk bişey mi oldu diye sordu eşim anlatınca saçmalama dedi bana o yüzden eşim asla başka doktor istemiyor en başından beri bu doktorumla beraberim devlete falan gitmek yok diyor
Ben 10. Haftadayım direk kız hissediyorum doktorumda kız hissediyorum dedi. Benim dışımda herkes erkek hissediyorKızlar 10 hafta üzeri olanlar cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz Ekim annelerinde çoğu erkek bizim grup çoğu kız gibi bence
Ben giremiyorum şimdi sürekli hata veriyor daben kullanıyorum o uygulamayı
Ayyy maşallah maşallah kızzzkızlar ben de bugun gittim 11 haftalık dedi doktor her şey yolundaymış. ben bacak arasını gordum sanki boştu gördüğümden beri kız diyorum. eşim de doktor anlamadı sen mi anlıcan diyorhaftaya cinsiyet için randevum var
Gönlüm çok kız istiyor ama içimnden bir ses erkek diyor ya Allah günah yazmasın sağlık çok önemli tabi ama çok kız istiyorumKızlar 10 hafta üzeri olanlar cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz Ekim annelerinde çoğu erkek bizim grup çoğu kız gibi bence
şuan ben de de hata veriyor. gecici bir şeydirBen giremiyorum şimdi sürekli hata veriyor da
Ahaha bana da herkes erkek diyorBen 10. Haftadayım direk kız hissediyorum doktorumda kız hissediyorum dedi. Benim dışımda herkes erkek hissediyor
Ahanda benGönlüm çok kız istiyor ama içimnden bir ses erkek diyor ya Allah günah yazmasın sağlık çok önemli tabi ama çok kız istiyorum
bacak arası boş işte kız buAyyy maşallah maşallah kızzz
ay bana da herkes yüzde yüz erkek diyır ama ben kız hissediyorum bekarken bile ilk cocugum kesin kız olur diyordumAhaha bana da herkes erkek diyor
Anaaa kızzz büyümüş ya bebebacak arası boş işte kız bu
Ay ben bacağını bile seçemedim ya bi çözemiyorum şu fotileribacak arası boş işte kız bu