2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Valla canım bende bunaldım ama işte gel anlat daha kalmayı planlıyordu da büyük görümcem gel artık dedi yani onu dinlemistir garanti geei gelecek ama eşim ameliyat olunca onada dün akşam gene büyük görümcem abimle gelirsin 5 6 gundurup dönersin fazla kalmayı düşünme onlarda düzenini kurşun artık dedi oda tamam dedi
İnan sabır kalmadı ama el mahkum kovamam sonuçta eşim benim aileme çok saygılı bende öyleyim onun ailesine ama kv çok bunalttı beni
İnan geçen bı dışarı çıktılar 3 4 saat çocukla tektik rahatça uyudu emdi böyle görsen ilk defa yaptı bunu yani
Yarin gidiyorlar Allah'ın izniyle ay
Bide senin bebeğinde saat başı emdiği falan oluyor mu? Cidden artık düşünüyorum benim sütüm mu doyurmuyor diye o kadar etkiliyor beni düşün.

Süreç aynı demek ki yaa benimki de memeyi emiyor gaza kalkınca çığlık kıyamet yerine yatırınca açıyor gözü cuppudu cuppudu ellerini emiyor gören bak doymamış diyor gece boyu sayamadım kaçıncı kalkışım yenidoğan gibi her bir saatte bir emiyor

Vallahi gece kalktığımızı sayamaz oldum yarı gözün açık yarı kapalı bi memeyi emiyor gaz çıkarrmadan yatıyor bi saat sonra kalkıyor tekrar diğer meme halbuki iki memeyi em çıkar gazı uyu yok gözünaydın canım

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki. Hem gece hem gündüz sürekli emmek istiyor. Kilo alımı çok iyi değil diye mecbur mama da veriyorum ama sanıyordum ki doymuyor sütüm yetmiyor. Hatta mamayı arttırsam mı diye düşünüyordum. Ama bildiğin kadarıyla siz mama vermiyorsunuz. Durum sizde de öyleyse bunun sütle alakası yok

Ay o çok zor oluyor bende şimdi emzirdim uyuyarak emzirdim bı yandan da korkuyorum meme boğazına dolanır diye ama gözümü zor açtım ay valla Allah yardımcımız olsun ay sağolasın kuzu

Ben başlarda mama veriyordum ama az doktor verme dedi bende kestim yani çok zorlarsa öyle veriyorum ya da dışarı cikiyorum emzirecem yer yoksa öyle onun haricinde vermiyorum canım sizlerde de öyleyse o zaman benim bebeğimde doyuyor

Daha küçükler yoruluyorlar o yüzden 5-10 dk emip bırakıyorlar. O yüzden sık sık emzirmek gerekebiliyor. Doktor da kilo alımı iyi demiş sütün de yetiyormuş gerisi de mühim değil Allah bağışlasın.

Sürecin aynı olması beni mutlu ediyor açıkçası. Bazen bebeğimin uyku sorunu olduğunu asla normale dönmeyeceğini düşünüyorum ama sizi de görünce şuanda normalin bu olduğunu görüp gelecek adına motive oluyorum

Yavrum benim oğlanın emme düzeni yok sürekli memede sürekli iki çekip bir etrafa bakıyor. Çiş yapıyorsa kilo alımı iyiyse hiç milleti kafana takma. Zaten az kaldı çok şükür gidecekler yine iyi dayandın . Ayrıca biri bir şey dedi mi içinden geleni söyle aaa hormonlardan dersin. Hiçç sıkma canını sütüne de yansır

Bende aynı bacım ya kucaktan inmiyor yarım saat uyuyor . Gözlerim çöktü vallahi

Yok yavrum bizde de gerçekten sadece lokal anestezi iğnesini hissetti ve ağladı. Eve geldik ilk bir kaç saat zordu. Bezinin önüne pişik kremi sürdüm sürtmesin diye bardak falan koy dediler ben onu yapmadım birde bardak iz yapıp tahriş etmesin diye onun dışında çok şükür bir şeyimiz kalmadı. Ha birde fitil vermişti ben sadece onu bir kere kullandım. İki kere de 6 saat arayla bir çay kaşığı calpol verdim . Bence de çok büyümeden yaptır bizim iyileşti sayılır. Sadece atak haftasına gelmesi kötü oldu.

Amin kuzum benim
Ama işte insana habire öyle söylenince ki bizim bu durumdayken böyle alınmamız düşünmemiz normal sonucta

Yavrum söylesem ne anlayana söylersin kaç kere söyledim aynı hep ya

Ya bence benimki her zaman açlıktan meme istemiyor o aralarda işe yarıyor çünkü ben delirme noktasına geliyorum valla
Özellikle açken işlevi sıfır. Sadece uykuya dalışta işimize yarar oldu. O da olmasa da olurdu, bi sekilde uyuyor cunku. Acken disarda, yolda falan cikarip sutlu meme vermem lazim sakinlesmesi icin

O da doğru yavrum cahil insanla uğraşmak çok zor. Gerçi ben sana diyorum bende diyemiyorum ben bir şey diyince olay oluyor
Bak işte şuan yatak odasının yanında bebe belik bağıra bağıra konuşuyor çocuk sese habire sıçrıyor valla sinir oluyorum
Aman yavrum biz söyleyemeyiz olay olur en başta arsız olacaktik şimdi yapsak olmuyor işte
Tabi ki zaten hassas dönem.
İşte gel anlat bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…