• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bugün bi yazı okudum kızlar çok hoşuma gitti. Olur ya zor bi gün geçiriyorsunuzdur belki iyi gelir.
"Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın"
Bana da bir arkadaşım atmış🥺 çok duygulandım

Al işte biz yapınca sorun oluyor anaları yapınca bişey yok
Ben bugün kv ile çok konuşmadım o konuşmaya çalıştı baya yüz vermedim ama sonra dedim yarın gidiyolar boşver Allah'a havale et dedim kendime
Ay kız eşim geceye başladı oğluşum uyumuyor belim koptu ya bu gece sabah olmaz bana bide uykum varki maşallah 🤣
Hahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür 😂 nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımda 🥲😭

Ben geçen o kadar yorgundum ki çocuğa uyu artık dedim yüksek sesle eşim bana demediğini bırakmadı bugün annesi bağırarak seviyor diyorum çocuk sıçrıyor bağırmayın lütfen. Hiç ona sesi çıkmıyor. Bende niye bir şey demiyosun dedim e öyle seviyor o dedi . Sevmesin dedim suç yine bende oldu
Valla biz gece damla uykusuz bu çocuklara bakıyorsak babalar yan gelip yatıyorsa ilk söz hakkı kusura bakmasınlar bizde olur. karnımızda taşımayı doğum yapmayı geçtim bile. Sen çocuğun öyle sevilmesin istiyorsan kimse de sevmesin. Gerçekten artık annelikten sonra eşim dahil herkese rest çekme hakkını kendimde görüyorum.

kızlar oyun halısı kullanan var mı? oyalıyor mu bebişi. benim kızım hiç durmuyor ya kucakta olacak ya da ben onu oynatacagım sürekli. oyle yatırıp bırakamıyorum

kızlar oyun halısı kullanan var mı? oyalıyor mu bebişi. benim kızım hiç durmuyor ya kucakta olacak ya da ben onu oynatacagım sürekli. oyle yatırıp bırakamıyorum

Eklentiler

• IMG_2426.png
    IMG_2426.png
    260,5 KB · Görüntüleme: 8
Valla biz gece damla uykusuz bu çocuklara bakıyorsak babalar yan gelip yatıyorsa ilk söz hakkı kusura bakmasınlar bizde olur. karnımızda taşımayı doğum yapmayı geçtim bile. Sen çocuğun öyle sevilmesin istiyorsan kimse de sevmesin. Gerçekten artık annelikten sonra eşim dahil herkese rest çekme hakkını kendimde görüyorum.
Valla istediği kadar trip atsın öyle sevilmeyecek dedim 😂 dediğin gibi yavrum şuan bile uykusuzluktan başım öne düşüyor kıyamıyorum da ya birde 🥺😍

Hahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür 😂 nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımda 🥲😭
Al benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galiba
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor 🤣🤣🤣

Al benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galiba
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor 🤣🤣🤣
Hahaha ya bizimde memede uyumayı bıraktı çok iyiymiş o günler şimdi anladım. Kucakta sallıyorum kolum ağrıyor 😂 yüzüme bakıp esneyince zaten uykum var direkt içim geçiyor anlık😂😂😂

Of yarın sabah 2. Ay aşılarımız olacak çok korkuyorum huzursuz hissediyorum kendimi :KK43: yaptıran var mı
Hafif ateş yaptı. Önce akşam uyku yapmıştı gece huzursuzdu ama atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçtüm. Bana önceden ilaç verme dediler. Bazı arkadaşlar aşıdan önce calpol vermiş sanırım. Ateşi de 37.5'i geçmedi ben de vermedim

Bugün bi yazı okudum kızlar çok hoşuma gitti. Olur ya zor bi gün geçiriyorsunuzdur belki iyi gelir.
"Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın"
Ben çok üzülüyorum bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum.ama zaman akıp gidiyor insan elinden bişey gelmiyor.Allah hepimize doya doya bu günleri yaşamayı nasip etsin.

Back
X