Birde üzerine trip yedim işte oysaki benim atmam lazımdıAy benimki de aynı bu küçük bebek diyorum anlayan yok..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana da bir arkadaşım atmış çok duygulandımBugün bi yazı okudum kızlar çok hoşuma gitti. Olur ya zor bi gün geçiriyorsunuzdur belki iyi gelir.
"Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın"
Hahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımdaAl işte biz yapınca sorun oluyor anaları yapınca bişey yok
Ben bugün kv ile çok konuşmadım o konuşmaya çalıştı baya yüz vermedim ama sonra dedim yarın gidiyolar boşver Allah'a havale et dedim kendime
Ay kız eşim geceye başladı oğluşum uyumuyor belim koptu ya bu gece sabah olmaz bana bide uykum varki maşallah
- 15 Şubat 2024
- 2.509
- 3.371
- 48
- 33
- 31 Aralık 2023
- 648
- 698
- 23
- 28
Evettt bizimki çıkarıyor vallaOğlanı zor bela uyuttum kendi uykum gelmedi tam uykum geldi dalıyordum kocam sağolsun öyle bir horlama sesi çıkardı ki bebe geri uyandı nasıl bir kısır döngü bşr de sizin bebeler hala uyurken ses çıkarıyorlar mı kızlar
- 31 Aralık 2023
- 648
- 698
- 23
- 28
Valla biz gece damla uykusuz bu çocuklara bakıyorsak babalar yan gelip yatıyorsa ilk söz hakkı kusura bakmasınlar bizde olur. karnımızda taşımayı doğum yapmayı geçtim bile. Sen çocuğun öyle sevilmesin istiyorsan kimse de sevmesin. Gerçekten artık annelikten sonra eşim dahil herkese rest çekme hakkını kendimde görüyorum.Ben geçen o kadar yorgundum ki çocuğa uyu artık dedim yüksek sesle eşim bana demediğini bırakmadı bugün annesi bağırarak seviyor diyorum çocuk sıçrıyor bağırmayın lütfen. Hiç ona sesi çıkmıyor. Bende niye bir şey demiyosun dedim e öyle seviyor o dedi . Sevmesin dedim suç yine bende oldu
- 14 Ekim 2018
- 1.641
- 1.869
- 133
- 26
kızlar oyun halısı kullanan var mı? oyalıyor mu bebişi. benim kızım hiç durmuyor ya kucakta olacak ya da ben onu oynatacagım sürekli. oyle yatırıp bırakamıyorum
Eklentiler
Senfoni orkestrası gibi hemdeOğlanı zor bela uyuttum kendi uykum gelmedi tam uykum geldi dalıyordum kocam sağolsun öyle bir horlama sesi çıkardı ki bebe geri uyandı nasıl bir kısır döngü bşr de sizin bebeler hala uyurken ses çıkarıyorlar mı kızlar
Valla istediği kadar trip atsın öyle sevilmeyecek dedim dediğin gibi yavrum şuan bile uykusuzluktan başım öne düşüyor kıyamıyorum da ya birdeValla biz gece damla uykusuz bu çocuklara bakıyorsak babalar yan gelip yatıyorsa ilk söz hakkı kusura bakmasınlar bizde olur. karnımızda taşımayı doğum yapmayı geçtim bile. Sen çocuğun öyle sevilmesin istiyorsan kimse de sevmesin. Gerçekten artık annelikten sonra eşim dahil herkese rest çekme hakkını kendimde görüyorum.
- 31 Aralık 2023
- 648
- 698
- 23
- 28
Benim de vallahi gözlerim kapanıyor başım çatlıyor artık. Her ay sonunda bir gün sınırsız uyuyabilsek resetlensek keşkeValla istediği kadar trip atsın öyle sevilmeyecek dedim dediğin gibi yavrum şuan bile uykusuzluktan başım öne düşüyor kıyamıyorum da ya birde
Al benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galibaHahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımda
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor
Evet hemde nasıl bazen onun sesine ben uyuyamıyorumOğlanı zor bela uyuttum kendi uykum gelmedi tam uykum geldi dalıyordum kocam sağolsun öyle bir horlama sesi çıkardı ki bebe geri uyandı nasıl bir kısır döngü bşr de sizin bebeler hala uyurken ses çıkarıyorlar mı kızlar
Hahahah öyle bir şey olsa var ya offf nasıl güzel olur. Gözümü açamıyorumBenim de vallahi gözlerim kapanıyor başım çatlıyor artık. Her ay sonunda bir gün sınırsız uyuyabilsek resetlensek keşke
Hahaha ya bizimde memede uyumayı bıraktı çok iyiymiş o günler şimdi anladım. Kucakta sallıyorum kolum ağrıyor yüzüme bakıp esneyince zaten uykum var direkt içim geçiyor anlıkAl benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galiba
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor
- 18 Ağustos 2022
- 2.002
- 2.834
- 63
Hafif ateş yaptı. Önce akşam uyku yapmıştı gece huzursuzdu ama atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçtüm. Bana önceden ilaç verme dediler. Bazı arkadaşlar aşıdan önce calpol vermiş sanırım. Ateşi de 37.5'i geçmedi ben de vermedimOf yarın sabah 2. Ay aşılarımız olacak çok korkuyorum huzursuz hissediyorum kendimi yaptıran var mı
- 8 Nisan 2022
- 1.677
- 1.163
- 63
Sünnet nasıl oldu ? İyileşti mi ? bizimki çok az kaldı bir haftaya tamamen iyi olur inşallahYok yavrum ya halim kalmıyor sünnet üzerine atak haftasına girdik uyumuyor sürekli kucakta sürekli mızmız çok yoruldum
- 8 Nisan 2022
- 1.677
- 1.163
- 63
Ben çok üzülüyorum bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum.ama zaman akıp gidiyor insan elinden bişey gelmiyor.Allah hepimize doya doya bu günleri yaşamayı nasip etsin.Bugün bi yazı okudum kızlar çok hoşuma gitti. Olur ya zor bi gün geçiriyorsunuzdur belki iyi gelir.
"Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın"
- 8 Nisan 2022
- 1.677
- 1.163
- 63
Yanındayken özlüyoruz nasıl olacak ya işe dönünce düşünüp üzülüyorum şimdidenÇok yoğun bir nöbet vardı bugün mecbur evden çıktım 7 saat sonra gelebildim nasıll özlemişim bebeğimi ya o da beni yapıştı hemen mememe