- 15 Şubat 2024
- 2.509
- 3.371
- 48
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yavrum ya halim kalmıyor sünnet üzerine atak haftasına girdik uyumuyor sürekli kucakta sürekli mızmız çok yoruldumenugurlu canım naptın sünnetten sonra hiç sesin soluğun çıkmıyor oğlan düzene girdi herhalde
Hahahhaha her gün yeni güncellemeAn itibariyle oğlum doğalı 64 gün oldu ve elhamdülillah hiç 2 günümüz aynı geçmedi
Aynen 2buçuktan sonra her saat başı kalkıyor canım önceden meme de uyuyordu onu da bıraktı kucakta ayakta sallıyorum hafif hafifSanırım gaz gece yoğunlaşıyor hepsi aynıysa sizin de 3 ten sonra uykularınız kısa kısa mıııı
Karbonatlı su ile hem göğüs ucunu hem de bebeğin ağzını temizlemen gerekiyor canım. Parmağına sar gazlı bezi bebişin damağını yanaklarını dilini güzelce sil. Her beslenme sonrası sabah kalkınca Bi de gece uyutmadan önce. Göğüs ucunu da aynı şekilde sık sık sil. Hava alan pamuklu kumaş şeyler giymek gerekiyor. Havasız kalmasın göğüs ucunBebeğimin ağzında pamukçuk oldu başına gelen var mı kaç günde geçiyor
Ben çok aç kalınca aldi dün çok çok aç kalmasi lazim öyle aliyo demek tek deşlmişimBenimki de aynını yapıyor, kusacak gibi yapıyor. Ucunu dişlerine değdiriyorum ısırıyor. Süt gelince emiyor ama biraz sürüyor
Bu canimHangi marka kullanıyorsunuz?
Biz vurdurduk bu cuma. Hangi ildesin2. Ay aşıları yokmuş vurduran var mı
Ankarada .Biz vurdurduk bu cuma. Hangi ildesin
Ahh güzel memleketim Tokattayız biz. Geçen hafta dolmuştu günümüz yaptırdık. Genelde hepatit aşısında sorun var diyorlar ama verem de mi sıkıntılıymışAnkarada .
Sanırım yıl sonu yaAhh güzel memleketim Tokattayız biz. Geçen hafta dolmuştu günümüz yaptırdık. Genelde hepatit aşısında sorun var diyorlar ama verem de mi sıkıntılıymış
Sünnet yeri iyi oldu mu canımYok yavrum ya halim kalmıyor sünnet üzerine atak haftasına girdik uyumuyor sürekli kucakta sürekli mızmız çok yoruldum
Bizim de 15 gün sonra 2. ay aşısı vurulacak, karma aşı. Sizinkinde ateş, huzursuzluk vs.oldu mu? Kaç günde geçti? Bizim hepatitte birkaç gün geceleri huzursuzlanmıştı bayağıBiz vurdurduk bu cuma. Hangi ildesin
Dikkat edicem teşekkür ederim bebiş kucağımda çok uyuduysa o zman da yanıyor o çizgi boylu boyuncaYapmamanızı öneririm ben ağrıdan halıyı tırmalayacak raddeye geldim kanamam da bitmeyince panik olduk dedik acaba dikerken bisi mi unuttular pis bi ağrıydı cünkü. Sonra doktor dedi ağır kaldırmışsın sen böyle yaptıkca içerden dikislerini zedelersin. Kanamamda 52. Gün bitti şuan iyiyim çok şükür ağır işleri eşime bıraktım hamile günlerimdeki gibi. Bir süre daha böyle devam
Bizim de 10 ocaktaydı ebe yok diyor napcaz ya2. Ay aşıları yokmuş vurduran var mı
Oldu oldu yavrum şükür biraz şişlik kaldı . İlk gün çok ağladı sadeceSünnet yeri iyi oldu mu canım