• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bebeğimin ağzında pamukçuk oldu :KK43: başına gelen var mı kaç günde geçiyor
Karbonatlı su ile hem göğüs ucunu hem de bebeğin ağzını temizlemen gerekiyor canım. Parmağına sar gazlı bezi bebişin damağını yanaklarını dilini güzelce sil. Her beslenme sonrası sabah kalkınca Bi de gece uyutmadan önce. Göğüs ucunu da aynı şekilde sık sık sil. Hava alan pamuklu kumaş şeyler giymek gerekiyor. Havasız kalmasın göğüs ucun

Benimki de aynını yapıyor, kusacak gibi yapıyor. Ucunu dişlerine değdiriyorum ısırıyor. Süt gelince emiyor ama biraz sürüyor
Ben çok aç kalınca aldi dün çok çok aç kalmasi lazim öyle aliyo demek tek deşlmişim

Kızlar bebeğim 48 günlük ve daha hepatit b aşısını olmadı, sağlık ocağı elimizde yok gelecek diyor sürekli de soruyorum. Ne yapmam lazım ya? Başka sağlık ocağı yapar mı? Ya da hastane falan?

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-31-00-09-43-489_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-31-00-09-43-489_trendyol.com.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 17
Yapmamanızı öneririm ben ağrıdan halıyı tırmalayacak raddeye geldim kanamam da bitmeyince panik olduk dedik acaba dikerken bisi mi unuttular pis bi ağrıydı cünkü. Sonra doktor dedi ağır kaldırmışsın sen böyle yaptıkca içerden dikislerini zedelersin. Kanamamda 52. Gün bitti şuan iyiyim çok şükür ağır işleri eşime bıraktım hamile günlerimdeki gibi. Bir süre daha böyle devam
Dikkat edicem teşekkür ederim bebiş kucağımda çok uyuduysa o zman da yanıyor o çizgi boylu boyunca

Back
X