2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Valla yapmaya çalışıyorum ama gönlümde diyorki lan hıyar 3 gündür duş almadın çocuğun kustuğu ve tişört var üstünde bebeyi ütülesen nee ütülemesen nee

Ya bizimki de gazdan dolayı olabilir bak sen söyleyince uyandım. Oğlan pırt pırt gazları çıkartıyor diye ben hiç onun sancısını yaşadığını düşünmedim nedense. Çok gazlı bizimki bir de maşallah

O benimkinde çok uzun zamandır var kaşık biberonda hızlı geliyor ya birde memeyi emerken ilk başta süt akışı hızlı oluyor sonradan yavaşladığı zaman memeyle boğuşuyor
Yahu hepsi farklı farklı ama tepkiler aynı uykudan uyanınca çok güzel emiyor benimkide ama böyle bazen uyanık kalıyor ki sabah ve akşamları işte o zaman uyuyacak ama karnı açıktı ya baş bas bağırıyor hem meme istiyor hem uyku ben bilerek kaşık ya da biberon vermiyorum emdiği kadar emiyor emmezse uyuyor çünkü biberona veya kaşığa alisirsa diye korkuyorum aç kalırsa hem bı dahakine alır diye alıştırmaya çalışıyorum
İnşallah hepimizin ki tez zamanda düzelir bide memeye çok zorlama demişti doktor almazsa bırak yoksa memeden tiskinir bırakır bir daha emmez demişti canim

Ben ilk aldihimda utuleyebildim zaten kv vardı yanımda ne gerek var diyip öylece giydirdi bende öyle devam ettim zaten utulemeyede vaktim yok aman biz utulumu giydik sanki ay

Ben birakali cok oldu, kurutma makinasina atiyorum, orda da sicak hava ile utu kadar olmasa da mikroplardan ariniyordur. Bu kadar uykusuzluga ragmen utu yapabilen varsa versin elini opeyim
Yapıyordum ama nasıl yapıyordum
Valla yapmaya çalışıyorum ama gönlümde diyorki lan hıyar 3 gündür duş almadın çocuğun kustuğu ve tişört var üstünde bebeyi ütülesen nee ütülemesen nee
hiç farklı değilim ve zaruri olmayanları üyğlemeyecem ya vazgeçiyorum
Ben ilk aldihimda utuleyebildim zaten kv vardı yanımda ne gerek var diyip öylece giydirdi bende öyle devam ettim zaten utulemeyede vaktim yok aman biz utulumu giydik sanki ay
Bu düşünce beni rahatlatıyor ya, bazı şeyleri kendimize ya da birileri bize zorlaştırıyor sanki değil mi eskiden böyle değilmiş arkadaş bakıyorum gayet sağlıklı gayet mutlu bireyler yetiştirmişler

Bak dikkat et o uyanmalardan sonra gaz çıkarıyorsa onu uyandıran şey gazdır. Bir de sanırım sürekli emiyor seninki de. Doktor bana devsmlı emzirirsen gazını devsmlı güncellersin dedi ama bizde patron oğlum olduğu için devamlı emzirmeye devam

Ay ben ütülemiyorum valla hiç de ütülemedim. Bence bu kadar her şeyin steril olmasına da gerek yok ya. Sonuçta 6-7 ay sonra bu çocuklar kafamızı çevirdiğimiz anda park demiri yalayıp arkadaşının emziğini falan ağzına atacak Hiç zorlaştırma kendine hayatı boşver zaten yoruluyoruz bir sürü

Ay bakıcam o gaz çıkartma durumuna. Mesela şimdi de yine memedeyiz farkındayım zaten memeye öyle bir saldırıyor ki yani hava yutmaması imkansız o da bize gaz olarak geri dönüyor saolsun ama isteyince de kıyamıyorum valla ya

Ben de öyle vallshi dayanamıyorum. Şuan emzik alıştırmaya çalışıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyor. Kandırdığımı düşünüyorum bebişimi hshshshsh

Ben de öyle vallshi dayanamıyorum. Şuan emzik alıştırmaya çalışıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyor. Kandırdığımı düşünüyorum bebişimi hshshshsh
Ay hiç öyle düşünme ya ben verdim bile bir arkadaşım emziğe alıştır rahat et demişti alt değiştirirken falan çok yardımcı oluyor bana bir de duygusal emme ihtiyacını karşılıyor onu da benimle karşılasa memeler yaradan hiç kurtulamaz benimki emerken çekiştiriyor bir de

Annem de emzik tutsa rahat edeceksin deyip duruyor da bizimki öğürüyorduuuu. Şuan emziğe gaz damlasını damlatıp veriyorum sevdirmeye çalışıyorum alışırsa çok iyi olacak çünkü ben emzik oldum

Aynen öyle canım
Evet utulesek daha mı iyi olur olabilir ama ben çevremde hiç bebek elbisesi utuleyen görmedim ki zaten bebeklere zor yetisiyoruz bide kıyafet ütülemek zor oluyor o ütü vaktini bebeğinizle geçirebiliriz ya da dinlenip daha dinç anneler olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…