• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım kızlar buna öneri de bulunmadı kimse ?
Ben şuan bunu kullanıyorum otomatik ana kucagini sevmedi ve hiç pratik değil odadan odaya taşımak bile zor geliyor bana bunu yemek masasının üstüne bile koyuyorum yatağa koyuyorum koltuğa koyuyorum bebiş bunun içinde uyudugunda bile öyle alıp odadan odaya taşıyabiliyorum büyüdüğünde güvenli olurmu bilmem ama şuan içine gomuluyo etrafinida sarınca baya rahat etti. Birde arkadaşım böyle olanlardan kullanmıştı çocuğu kendi kendini salladığı için daha çok sevdiğini soylemistib

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-30-17-41-44-242_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-12-30-17-41-44-242_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy bende su falan taşıyorum valla neyime gerekse demek ondanmış ağrılar
Yapmamanızı öneririm ben ağrıdan halıyı tırmalayacak raddeye geldim kanamam da bitmeyince panik olduk dedik acaba dikerken bisi mi unuttular pis bi ağrıydı cünkü. Sonra doktor dedi ağır kaldırmışsın sen böyle yaptıkca içerden dikislerini zedelersin. Kanamamda 52. Gün bitti şuan iyiyim çok şükür ağır işleri eşime bıraktım hamile günlerimdeki gibi. Bir süre daha böyle devam

philips avent ultra air canım. Önce meme reddi olmasın diye philips avent soothie ile başladım ama çok büyüktü bence yarım ağız tutuyordu. Bibs ve nuk denedik onları da çok sevmedi en son bunu baya tutuyor çok şükür
Aah hamileyken ilk aldığım şeydi tutmadı benimki 😂

Aa orasi öyle araba olmasa benimde gözüme büyürdu çok haklısın canım
Benimkide beni yalancı çıkarıyor normalde gündüz uykusu ne bilmeyen çocuk kv geldiğinde yada oraya gittiğimizde uyanmak bilmiyor şaka gibi bugün geldi sabahtan beri uyuyor çocuk onlar gidince uyanıyor ya sonra kv diyorki iyi ne güzel uyuyor çocuk 🥲
Ay bizimki de dışarda böyle ya yürüyüşe çıktığımızda gıkı çıkmıyor saatlerce uyuyor ama evde asla uyumuyor. Emzirdim gazını çıkarttım uyuttum 10 dakika sonra bastı çığlığı yine🥲 bende gaz damlasına başlayacağım artık ya sanki karnı hala gazlı gibi

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz ? İlk ay tamam da şimdi her şeyini tek tek ütülemek zor geliyor. 40 derecede yıkadığım için ütüleyim diyorum genelde ütüledim şimdiye kadar yetiştiğim kadar diyeyim. Ama gerek var mı emin değilim çok titizlenen biri değilimdir ama bunu bilemedim ya çarşafı ütüleyim ama battaniyeye de gerek var mı mesela ağdı değiyor çünkü hatta bazen emcikliyo battaniyeyi benim omzumdayken tişörtümü 🤣
Yook kız ne ütülemesi

Ay bizimki de dışarda böyle ya yürüyüşe çıktığımızda gıkı çıkmıyor saatlerce uyuyor ama evde asla uyumuyor. Emzirdim gazını çıkarttım uyuttum 10 dakika sonra bastı çığlığı yine🥲 bende gaz damlasına başlayacağım artık ya sanki karnı hala gazlı gibi
İşte bu yüzden artık gözüm disarda 😁😁😁 bebekten önce evden dışarı adım atmak istemezdi canim hamileliğinde etkisiyle ama şimdi bir toparlansada çıksak diyorum sürekli 😁 bende başladım valla ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum kimisi diyor kullanmayim bagirsaklari alistirmayin kimisi diyor kullandım dünya varmis benimki çok gazlı değildi ama yine de bı ara ıkına ıkına halı kalmiyordu daha iyi gibi suann

Kızlar önceden hiç birşeye halim olmuyordu doktor bağırsakları çalıştırsinbdiye magnezyum verdi onu ictigimden veri sanki çok daha dincim yaa bu kadar etkili birşey mi bu magnezyum

Kızlar önceden hiç birşeye halim olmuyordu doktor bağırsakları çalıştırsinbdiye magnezyum verdi onu ictigimden veri sanki çok daha dincim yaa bu kadar etkili birşey mi bu magnezyum
Bağırsaklar için magnezyum ile potasyum çok önemli özellikle kabızlık sorunu varsa baya işe yarıyor

Ben şuan bunu kullanıyorum otomatik ana kucagini sevmedi ve hiç pratik değil odadan odaya taşımak bile zor geliyor bana bunu yemek masasının üstüne bile koyuyorum yatağa koyuyorum koltuğa koyuyorum bebiş bunun içinde uyudugunda bile öyle alıp odadan odaya taşıyabiliyorum büyüdüğünde güvenli olurmu bilmem ama şuan içine gomuluyo etrafinida sarınca baya rahat etti. Birde arkadaşım böyle olanlardan kullanmıştı çocuğu kendi kendini salladığı için daha çok sevdiğini soylemistib
Buna benzer var sevmiyor ağlıyor hemen. O nedenle arayışa geçtim.

Kizlar benim bebe biberon almiyor şaka gibi meme reddi duydumda biberon reddi yaşiyorum bildiğiniz diliyle itiyor napmam lazim yaşayan var mi

Alışsın ya en kötü eğitimle halledersin işte zamanı gelince şimdi bu dönemi rahat geçirmiş olursun hiç değilse uyusun yeterki 😁 çok tedirginsen sonra çok uzmeyecek yöntemleri dene yani misal kucağında uyuyorsa sallayarak değilde sadece yürüyerek uyut yada mümkünse oturduğun yerde kucağında uyut sonra çok zorlamasın yani.
Valla banada önceden gezme tozma çok gözüme buyurdu şimdi bebisle evde oturmak daha zor geliyor ahshsh msiafir sevmezdim birileri gelsin diye bekliyorum djdjdj

Valla bizde öyle olmuyor kendimide parcalasam salsamda baktım saati gelince uyuyor ancak hiç denedinmi uyutmaya çalışmayı? Belki herturlu o saatte uyur bizimki öyle yaptı bende ondan sonra saldım kendimi mental olarak çok yoruyordum diğer türlü uyusun diye gözünün içine baka baka
Valla haklısın onu da denicem 😅

Kizlar benim bebe biberon almiyor şaka gibi meme reddi duydumda biberon reddi yaşiyorum bildiğiniz diliyle itiyor napmam lazim yaşayan var mi
Benimki de aynını yapıyor, kusacak gibi yapıyor. Ucunu dişlerine değdiriyorum ısırıyor. Süt gelince emiyor ama biraz sürüyor

Kızlar doğumdan sonra sprial taktırmayı düşünen varmı? Ya da öncesinde taktıran? Yarın hastaneye gidicem bunun için ama biraz korkuyorum

Bu arada uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Daha doğrusu giremeyeli. Kolik bir bebeğimiz var. Gaz sancıları çok kötü ilk başta bioagia kullandık fayda etmedi. Şimdi nurse harveys kullanıyoruz metsil ile birlikte. Normal eczanelerden almayın 2 katı fiyat çekiyorlar. Ebebekin kendi sitesinden yarı fiyatına aldım size de tavsiye ederim. Kullandığımdan beri biraz azalma oldu çok şükür.

Bebeğimde meme reddi yaşıyorum bunun için ilk günler çok üzüldüm ama artık saldım komple. Geceleri uyusun diye mama veriyorum. Gündüzleride sağdıklarımdan veriyorum. Ebebekte malt içecek var iyi geldi sütümün artmasında bide gegi çayı var trendyoldan sipariş vermiştim iyi geldi.

Ailelerin özellikle kv sayesinde depresyonun dibini gördüm. Daha yeni yeni toparlıyorum diyebilirim. Önceki mesajların çoğunu okudum. Kızlar tek tavsiyem eşinizle konuşun kimseyi karıştırmayın. Ben hiçbir şey yapmadığım halde (sadece sezeryan dikişlerimden dolayı canım acıdığı için suratım asıktı) şeytan gelin ilan edildim. Bundan sonra kendi kafama göre yaşıyorum. Kim ne derse desin kendi kendine konuşur sadece ben dinlemiyorum artık.

Kızlar doktora nurse avays kullansam sıkıntı olur mu sizce gaz sancılarından bir haftadır uykuyu unuttuk ne yaptıysam geçmiyor özellikle geceleri dün sabah 7 buçukta uyuduk eskiden ne kadar sinirli isem şu an o kadar sakinim çünkü evladım karşımda gaz sancısından kıvranıyor ben ondan uyumasını bekliyorum

Back
X