2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Canım kremle mi indi şişin kendiliğinden mi. Benim hala şiş canımı sıkıyor biraz
Bence krem etki etti canım ağrıyordu o bile kesildi çok şükür . Bak bu krem

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-20-21-27-46-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-11-20-21-27-46-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 21
😁 öyle kullanılıyor aslında günde 1 veya 2 kez 20’şer damla kendş prospektüsü de öyle ama mesela bi hastamda yan etki kusma yapmıştı o yüzden ben daha az kullanmalarını tavsiye ediyorum duruma göre bak istersen sabah akşam 10ar damlayla başla
Ay doğru yazmış bende korktum😂 oğlum kustu sürekli 10 damlaya indirdi . Sonra 20 kullan dedi yavrum senin dediğin gibi

Kızlar ben goon sleep molfix bez denedim biraz minik olduğumuz için bezler büyük geliyor ama sleepy dışına çıkarıyor goon büyük molfixte kızarıklık yapıyor hemde sızdırıyor siz ne kullanıyorsunuz
Sleepy bio natural çıkarmıyor yavrum natural olanı kullandım o sızdırdı. Şuan bionatural iyi gidiyor

Bazen aşırı doldurmadıysa uyanmıyor cnm pişik kremi her seferinde sürüyor musun ? Doktor sürekli kullan dedi mustela sürüyorum fazla kızarık değil ama yine mustela mı alsam acaba doktor biraz hafif dedi mustela için
Bepanthol pişik önleyici Krem çok iyi.tavsiye ederimm

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım
Bana gümüş kapak çok iyi geldi hala kullanıyorum canım e bebekten almıştım

Ya amin canım benim çok teşekkür ederim🙏🏻 ben seninle birlikte sona kalırız diyordum senin oğluş annesine erken kavuşmayı seçti😍 bizimki tembel çıktı😂
Vaktinde gelsin diye dua ettim çok ama nasip erken kavuşmakmış canım minicik ilk zamanlar nasıl büyüyecek diye çok ağlıyordum ama şu an gözümün önünde büyüyor inşallah seninkini de beraber büyüteceğiz 🥰🥰

Bugün hiç uyumadı, sürekli ağladı artık yorgunluktan daldı. Bittim inan ki
Canım bazen bugün emzikte buldum çareyi hatta rutin oluşturduk bakalım gece de deneyeceğim bunu yere kalın bir battaniye serdim önce emzirdim altını açtım değiştirdim kendi haline bıraktım dönerken oynarken gazını çıkarttı mama verdim arkasından emzik baya rahat ettik

Ya sular seller gibi bir doğumun olsun🙏🏻 sağlıkla kavuş bebeğine😍
kendine gelince bana da haber verir misin? Bana da suni sancı teklif edecekler muhtemelen tecrübelerin çok önemli benim için☺️
Çok teşekkür ederim canım 😍 Çok içten hissettim❤️
Anlatırım tabii ki benim ilk doğumum da 40+5 te suni sancı ile oldu. Benim yavrular böyle anlaşılan 🥰

İlk doğumun nasıldı pekii suni sancı açısından mini bir özet geçebilir misin 😅
İlkinde sıfır belirti ile suni sancı başladık ilk gün serum verdiler hiç ağrı vs hissetmedim. Hatta Nst de yüksek çıkıyor ama bende tık yok. Akşam kestiler serumu dinlenmem için. Ertesi gün sabah tekrar başlandı ikinci gün sancıları hissediyordum öğleden sonra dinleneyim diye kesildi ama bu sefer benim sancılarımı tetiklemişti. Bir anda bebiş suyu da patlattı ve normal doğum süreci hızla ilerledi. Sonra açılma da takip edince doğum gerçekleşti.

Bu hem ikinci olduğu için hem de daha fazla doğum belirtisi yaşadığım için bunda ikinci güne kalmayabilir diyor doktorum. Elimden geleni yaptım şu vakte kadar bundan sonrası kısmet sağlıkla gelsin diye bekliyoruz❤️

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi🙏🏻🧿

İlkinde sıfır belirti ile suni sancı başladık ilk gün serum verdiler hiç ağrı vs hissetmedim. Hatta Nst de yüksek çıkıyor ama bende tık yok. Akşam kestiler serumu dinlenmem için. Ertesi gün sabah tekrar başlandı ikinci gün sancıları hissediyordum öğleden sonra dinleneyim diye kesildi ama bu sefer benim sancılarımı tetiklemişti. Bir anda bebiş suyu da patlattı ve normal doğum süreci hızla ilerledi. Sonra açılma da takip edince doğum gerçekleşti.

Bu hem ikinci olduğu için hem de daha fazla doğum belirtisi yaşadığım için bunda ikinci güne kalmayabilir diyor doktorum. Elimden geleni yaptım şu vakte kadar bundan sonrası kısmet sağlıkla gelsin diye bekliyoruz❤️

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi🙏🏻🧿
Amin inşallahh sağlıkla kolaylıkla gelsin 🤲

Canım benimde çok azdı hatta doğumdan sonra kaç defa buraya yazdım bebeğe mama kullanıyorum sütüm damla gelmiyor diye. Şu takviyeleri kullanıyorum sende yorumları oku araştır lütfen. Hergün içiyorum. Rezene çayı her gün 2 kupa, dereotu, Humana anne çayı her gün 2 kupa, bestlak damla günde 3 defa, her gün bir kase kuru dut incir siyah kayısı, göğsümde sıcak su torbası koyuyorum kanallar açılsın diye bol su içemiyorum açıkçası ama zorluyorum yine 2-3 litre içmeye. Faydası olur inşallah. Bebekleriimiizin karnını mamadan çok kendi bedenimizle doyurup büyütüebilrii inşallah 🙏🏽 bir de şimdi doktor mfknın süt arttırır advictor takviyesini aldım bakalım fayda görür müyüm
Takviyelerle arttı mı cnm sütün

Power pump diye nir şey var ben ondan yaptım bir kere baya etkili oldu sanki bir daha yapmadım sık yapmak sorun olur diye bir araştır istersen benim de bazen çok güzel oluyor süt bazı günler sanki çok yok gibi biraz psikolojik sanki 😔
Power Pump nedir cnm

Canım bazen bugün emzikte buldum çareyi hatta rutin oluşturduk bakalım gece de deneyeceğim bunu yere kalın bir battaniye serdim önce emzirdim altını açtım değiştirdim kendi haline bıraktım dönerken oynarken gazını çıkarttı mama verdim arkasından emzik baya rahat ettik
Emzik vermeye çalışıyorum midesi bulanıyor hemen atıyor ya nasıl alıştırcam bilmiyorum 😔 gazdan ağlama krizine girince bende en son soydum yağladım her yerini öyle sakinledi . Bitirdi beni kaç saat sürekli ağlayarak

Vaktinde gelsin diye dua ettim çok ama nasip erken kavuşmakmış canım minicik ilk zamanlar nasıl büyüyecek diye çok ağlıyordum ama şu an gözümün önünde büyüyor inşallah seninkini de beraber büyüteceğiz 🥰🥰
Ay inşallah canım benim🙏🏻 biz ne istersek isteyelim her şeyin zamanı şekli belli işte hayırlısı ile gelsinler hayırlısı ile büyütelim hep beraber😍

X