Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu görseli internetten buldum. Sol bacağımda damar üzerinde böyle iki üç yuvarlak oluşmuş. Varis mi bu sadece üç tane falan🥺

Eklentiler

• IMG_20241120_231305.jpg
    IMG_20241120_231305.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 39
Aynı karka canım yine düşer takip et eğer kargo bedava çıkmazsa eşinin adına hesap aç ilk üyeliğe kargo bedava bide bana 100tl kupon gelmişti hatta gecendede geldi ama kullanmadım iptal olmuş verirdim sana
Sağol canım mağazada da aynıdır herhalde değil mi bize yakın gidip alayım kargo beklemeyeyim 😄😊

Ben dolaptan almıştım canım 2. El 180 tl gibi bişeydi dolaba baksana #reklamdeğil

Sen saat kaçta yaptırdın canımm

Benim burnumda sürekli kan var ama şarıl şarıl akmaz yani sildikçe hep kırmızı
Kuzum ben normalde erken gidecektim ama geciktim 10da yaptım 12de son kanı verip çıktım

Bu görseli internetten buldum. Sol bacağımda damar üzerinde böyle iki üç yuvarlak oluşmuş. Varis mi bu sadece üç tane falan🥺
Aaa o ne ki öyleeee. Akşamları bacaklarını dikip dinleniyor musun
Kuzum ben normalde erken gidecektim ama geciktim 10da yaptım 12de son kanı verip çıktım
Ben en erken saate almayı planlıyorum kötü olmamak için. Ama devlette hemen işleme başlanır mı acaba yoksa özel de yaptırcam

Bu gece midesi yanan arkadaşlarımın ne hissettiğini bizzat anladımm😮‍💨gercekten fena bişeymiş😅
Günaydın 🌸
Çok kötü değil mi benim de gece bildiğin soluk boruma kadar çıktı alev alev yandım yine kalktım iki yastık koyup yaslandım sadece yatamadım bende reflü yapıyor dik bir şekilde uyumaya çalıştım ☹️

Arkadaşlar bu yıkanabilir kumaş bebek bezlerinden kullanmayı düşünenler var mı? Çok hoşuma gittiler evde baya kar ettirir ve sağlıklı da. Hem de çıtçıtlı olduğundan bi yaşına kadar aynı bezi kullanabilirsin falan çok mantıklı. Bir de tuvalet iletişimi yaptırmayı planlayan var mı? Ben o ters sihirbaz şapkasına benzeyen lazımlıklardan bulamadım ikea lilla lazımlık aldım ufak olduğundan çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyiz :-3 En azından gaz sorunu olmaz ve huzurlu olur bebiş
Ben tuvalet iletisiminden yanayım umarım basarirsiniz

Günaydın 🌸
Çok kötü değil mi benim de gece bildiğin soluk boruma kadar çıktı alev alev yandım yine kalktım iki yastık koyup yaslandım sadece yatamadım bende reflü yapıyor dik bir şekilde uyumaya çalıştım ☹️
Canim dik uyuyunca da gecmiyo benim kavruluyo asiri olmaya basladi ne yesem yaniyor diyorum sanirim bogazim delinecek asitten

Bu gece midesi yanan arkadaşlarımın ne hissettiğini bizzat anladımm😮‍💨gercekten fena bişeymiş😅
akşam yandı alev alev vallah ama saçma beslendim ondan olmuş olabilirrr. Şurup içtim hemen 1 kaşık rahatlattı
Ben de ben de istiyorum o yastıktan. Link atar mısınız ☺️@maya91 & ParlayanGece ParlayanGece
ben dolaptan aldıım

ama bundan #reklamdeğil

Günaydın 🌸
Evet tatlım baya kötü bende hiç uyuyamadım bugün.gavıscon bıle ıse yaramadı,bısey kesfettım sebze yemegı ve salcalı yemekler yapıyor,bugun kuru baharatsız yemekler tercıh edelım bugun olmaz ıns🥰
maya91 maya91 yemekler cok etkılıyor evet mayoş ama fenaa bişeymişş yaa ıcımde sankı alev topu vardı😅

Evet tatlım baya kötü bende hiç uyuyamadım bugün.gavıscon bıle ıse yaramadı,bısey kesfettım sebze yemegı ve salcalı yemekler yapıyor,bugun kuru baharatsız yemekler tercıh edelım bugun olmaz ıns🥰
maya91 maya91 yemekler cok etkılıyor evet mayoş ama fenaa bişeymişş yaa ıcımde sankı alev topu vardı😅
içinde değil de böyle sadece yemek borunda göğsünde yangın var gibi 😂😂 ne yiceğimizi şaşırdık zaten 🤣

Senin tahliller yenilendi mi naptın o işi?

içinde değil de böyle sadece yemek borunda göğsünde yangın var gibi 😂😂 ne yiceğimizi şaşırdık zaten 🤣

Senin tahliller yenilendi mi naptın o işi?
Yok canım cumartesı yenılenecek bakalım nasıl cıkacak beklemedeyım😅bu hafta tatlıller ıyı cıksın dıye saglıklı beslenıyım dıyorum bünye kabul etmıyor pırasayı ıspanagı😃

X