Evet evet bugünde güne bugün doğurcam heralde diyerek uyandımGünaydın canım bir yerde okumuştum doğuma yakın anneler çok enerjik oluyormuş vücud doğuma enerji hazırlıyormuş . Hayrolsun bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet bugünde güne bugün doğurcam heralde diyerek uyandımGünaydın canım bir yerde okumuştum doğuma yakın anneler çok enerjik oluyormuş vücud doğuma enerji hazırlıyormuş . Hayrolsun bakalım
Kaçıncı haftaydı sizinEvet evet bugünde güne bugün doğurcam heralde diyerek uyandım
37 haftaKaçıncı haftaydı sizin
Bakalım nolcak ay birde gerçekten doğuruyormuşsunEvet evet bugünde güne bugün doğurcam heralde diyerek uyandım
Bu konuda bilgim yok ama ben kendime 12 saat sonr korse takacak kadar kıyamam ya doktor tak dese de takamamKızlar sezeryan sonrası arkadaşımın doktoru ilk 12. Saatte korse taktırmış ve takınca ağrısının azaldığını daha kolay yürüdüğünü söyledi dün ben kendi doktoruma sordum 10 günden sonra taktırıyorum ben dedi bu konuda bir bilginiz var mı ?
Rica ederim ne demek. Yani sık sık gelip kendileri bilgi veriyo zaten ekstra sorman gereken bişey olmuyo geneldeÇok teşekkür ederim. Doğum sonrası bebekle ilgili hemşireye doktora sorulması gereken bir şey var mı sence? Önemli olan. Eşime de söyledim zaten ben kendi başımın çaresine her türlü bakarım ama sen gözünü sakın çocuktan ayırma diye nereye götürüyorlar ne yapıyorlar her şeyi ile ilgilensin gözetim de olsun istiyorum zaten böyle konularda pimpirikliyim Allah korusun. Allah hiç kimseyi bebeği ile sınamasın.
Daha dün kontrole gittim hiç bir doğum belirtim yok ama tabi kızım şimdi gelmek istese şimdi gelir belli de olmazBakalım nolcak ay birde gerçekten doğuruyormuşsun
Kız göbek için falan değil ağrıyı azaltıyormuş onun için diyorumBu konuda bilgim yok ama ben kendime 12 saat sonr korse takacak kadar kıyamam ya doktor tak dese de takamam
Doktorundan memnunsan iyi o zaman canımBebeğim rumelide şuan ve çok iyi bakılıyor dün kucağıma alıp emzirdim hatta pazartesi taburcu olabilir hatta. Doktorum ben hastanenin vitaminini kullanmam diyp özel vitamin bile aldırdı evde de kullanmaya devam ediceksin dedi
Sezeryan da en önemli şey gaz olayı canım bence onu çıkardın mı ağrı sızı azalıyor yürümeye başlayınca daha da iyi oluyorsun diyorlar hemde ben kuzenim de gördüm ilk bebekte sırtına ağrı girdi günlerce ağladı ikincide giderken yanımızda kalın hırka sıcak su torbası götürdük çok faydası oldu aklında olsunKızlar sezeryan sonrası arkadaşımın doktoru ilk 12. Saatte korse taktırmış ve takınca ağrısının azaldığını daha kolay yürüdüğünü söyledi dün ben kendi doktoruma sordum 10 günden sonra taktırıyorum ben dedi bu konuda bir bilginiz var mı ?
Benim hep devlette bebek hastasında dediler ama araştırma da bacak bıktı tam 2 hafta önde demişti doktor eğitim araştırmaya daha çok güveniyorum Canım ben doktor arkadaşım oranın cihazları sürekli yenileniyor eğitim verdikleri için demişti35 dedi eğitim araştirma 36 olmam gerekirken devlete göre , bi hafta ileri idi bebiş hep. Biz öyle biliyorduk yani eğitim araştirmada tam zamanina göre gösterdi
Ay bende dün konuştum doğum ücretini . Doktor hastahane 45 yi buluyor. Artı bebek için yapılan ilk muayene falan dahil değil buna. Toplamda 50 yi bulacak . Ne çok diyordum sen yazana kadar 100.000 ne ya birde çatır çatır kendin doğuracaksın . Çok güldüm mesajına ama oğlum tek çocuk olacak kısmınaGünaydın kızlar dün kontrolü olanlardan biri de bendim. Sanırım grubun en minik bebeklerinden biri benimki olacak Karın çevresi hala 2 hafta geriden geliyor minik sincabımın. Dün tam 36 hafta olmuştuk boy 50 cm kilo 2600 gr çıktı. 2 hafta önce 2190 gr dı. 2 haftada 400 almış allah bereket versin dedim ama o fark anladım ki ben dünyayı da yesem kapanmayacak. Çatı muayenesi yapayım mı ister misin dedi. İstemeyince olmayabilen bir şey mi o ya dedim Bir nst bakalım ona göre haftaya kalsın dedi nst bu kez hiç sancı çıkmadı ben zaten bu sefer uyumuşum içim geçmiş Eşim sonunda cesaret edip sordu arkadaşlar doğum ücretini bizim doktora. Sonrasında 5 dakika babasından azar yerken halı desenini izleyen çocuk gibi yere bir daldı benimki Bursa acıbadem dışardan doktor anlaşmalı vajinal doğum fiyatı 100 bin kızlar. Epidural falan takılırsa 10 bin de onun ücretiymiş. Acıbadem için fiyat soranlar vardı bana verilen fiyat bu. İkinci yıkılmam da ben epidural zaten takmıyorum demesiyle oldu. Kendimi o konforu yaşayacağım hissine hazırlamıştım hocam yapmayın dedim. Ben epidurali kimlere takıyorum biliyor musun cozutanlara dedi Gözlerin kayarsa hocam sezaryen demeye başlarsan takarız ama inan gerek yok falan dedi. İnşallah anam babam usulü bir doğum yapıp üstüne 100 bin verip eve gelip oturmam eğer öyle olursa oğlum tek çocuk olacak şimdiden belli oldu
Benimde 16 Şubat normalde 23 subatti ama doktorum 16 şubata çekti en başından beri onuda bir türlü aklım almıyor doğum tarihi felanda kaydı ,9 Şubat, 36 da bakalım demişti sanki öyle hatırlıyorum çarşamba kontrolüm var
Bana da prof olan Dr um lökosit 21 cikinca kan biraz beklediği için olmuştur dedi, ek hiç bir öneride bulunmadı, benim de bi şikayetim yok, bol su içmeye calisiyorum.Benim başından beri yüksek 30 lardayken monurol veriyordu hiç birinde kültürde bakteri üremesi olmadı bu arada yine muhtemelen kültür isteyecek ptesi günü bakalım
Benimde 15 e çektiler bişeyler yaptılar haftalar karıştı ölçümlere göre doktor ne derse onu takip ediyorumBenimde 16 Şubat normalde 23 subatti ama doktorum 16 şubata çekti en başından beri onuda bir türlü aklım almıyor doğum tarihi felanda kaydı ,
Çok sıkı olanlar sanırım biraz sonra takılıyor birde korse külotlar varmış rahim toparlayıcı ben bu sefer onu deneyeceğim ertesi gün takın diyorlar ilkinde ben hiçbirşey takmadım keşke kullansaydım diyorum 2.de temkinliyimKızlar sezeryan sonrası arkadaşımın doktoru ilk 12. Saatte korse taktırmış ve takınca ağrısının azaldığını daha kolay yürüdüğünü söyledi dün ben kendi doktoruma sordum 10 günden sonra taktırıyorum ben dedi bu konuda bir bilginiz var mı ?
3. Oğlum doğacak Allah nasip ederse, diğer iki doğumum özel hastanelerdeydi, üçüncüde üniversite hastanesi tercih ettim, üniversitenin özel kismina gidiyorum, fiyatlar özel hastanelere göre daha cüzi, Allah utandırmasın, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimizaGünaydın kızlar dün kontrolü olanlardan biri de bendim. Sanırım grubun en minik bebeklerinden biri benimki olacak Karın çevresi hala 2 hafta geriden geliyor minik sincabımın. Dün tam 36 hafta olmuştuk boy 50 cm kilo 2600 gr çıktı. 2 hafta önce 2190 gr dı. 2 haftada 400 almış allah bereket versin dedim ama o fark anladım ki ben dünyayı da yesem kapanmayacak. Çatı muayenesi yapayım mı ister misin dedi. İstemeyince olmayabilen bir şey mi o ya dedim Bir nst bakalım ona göre haftaya kalsın dedi nst bu kez hiç sancı çıkmadı ben zaten bu sefer uyumuşum içim geçmiş Eşim sonunda cesaret edip sordu arkadaşlar doğum ücretini bizim doktora. Sonrasında 5 dakika babasından azar yerken halı desenini izleyen çocuk gibi yere bir daldı benimki Bursa acıbadem dışardan doktor anlaşmalı vajinal doğum fiyatı 100 bin kızlar. Epidural falan takılırsa 10 bin de onun ücretiymiş. Acıbadem için fiyat soranlar vardı bana verilen fiyat bu. İkinci yıkılmam da ben epidural zaten takmıyorum demesiyle oldu. Kendimi o konforu yaşayacağım hissine hazırlamıştım hocam yapmayın dedim. Ben epidurali kimlere takıyorum biliyor musun cozutanlara dedi Gözlerin kayarsa hocam sezaryen demeye başlarsan takarız ama inan gerek yok falan dedi. İnşallah anam babam usulü bir doğum yapıp üstüne 100 bin verip eve gelip oturmam eğer öyle olursa oğlum tek çocuk olacak şimdiden belli oldu
Tamam canım teşekkür ederim ekleyeyim çantaya bunlarıSezeryan da en önemli şey gaz olayı canım bence onu çıkardın mı ağrı sızı azalıyor yürümeye başlayınca daha da iyi oluyorsun diyorlar hemde ben kuzenim de gördüm ilk bebekte sırtına ağrı girdi günlerce ağladı ikincide giderken yanımızda kalın hırka sıcak su torbası götürdük çok faydası oldu aklında olsun