2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Panik oluyorum daha önce kürtaj rahim ameliyatı tüp bebek transfer süreci vs de yaşadım onlarda bile fena oldum daha hafif işlem olduğu halde kan aldırırken bile bayılıyor gibi oluyorum fenalaşıyorum
anladım canım tabi doktorunda bunları göz önüne alarak sana öneri sunacaktır inşallah güzel bir doğum geçirirsin

kıyamam sana canım benim eşimde biraz oyle biraz daha rahat heralde buna benzer davranırdı ya da benim kızmamdan korktugundan sesini cıkarmazdı. biraz daha düşünceli davranması lazım ama işte ne yapacaksın sen kendini üzme asla bebişini düşün

tamam hemşire hanımcımm mutlaka silicem olmadı yanımda götürürüm orda hallederim :) teşekkür ederim

canım öncelikle çok takma sen şuan tabi hormonlardan fazlada tepki verebilirsin ama öncelik bebeğiniz çok çok çok yakın arkadaşı ile tabiki gitsin bence sende annenle biriyle gider sütünü verir görür gelirsin bebeğini yada birlikte gidersiniz hastaneye ordan cenazeye gider bilmiyorum durumunu ama bir çözüm bulunur illa çok üzme takma lütfen

Ordan cenazeye gidemez şuan kalkıcakmış karşıya gideceklermiş 3 den aşağı mümkün değil gelmez ki çocuğu bırakmak istemiyor. Yoğun bakım görüş saati sadece 2-3 arası ve beni götürecek kimsem yok.. ayarlıcam ediyor ama sanmıyorum

Ben de öyleyim canım hep tatlı ve abur cubur çekiyor doymamaya başladım

Günaydın sizinle aramızda 1 gün var sadece kaç çıktı bebeğinizin kilosu? Bana da doktor çok iri bi bebek değil ama haftasıyla uyumlu çıktı dedi bizim de salı kontrol vardı 2900 dedi kilosu için ben de sanki geçen haftadan beri az mı kilo aldı tribine girdim
Bence siz haklısınız duş olayında bile ben haklı olduğunuzu düşünmüştüm şimdi bu olayı da okuyunca eşinizin biraz kendini silkelemesi gerektiğini düşündüm ama siz canınızı sıkmayın sakın bebeğiniz için güçlü durun karşınıza alın ve kendisine beklentilerinizi güzelce konuşarak anlatın, bence erkekler biraz ittirmeyle maalesef hareket ediyor, kendi başlarına akıl edecek inceliğe sahip olmuyor geneli

İnanın o kadar çok konuşmaya çalışıyorum ki... Konuşmaktan hiç pes etmedim ben bu rahatlığının yontulmuş hali malesef... 5 yıl evlilik 9 yıl tanışıklık. Biraz da olsa anlıyorum intihar eğilimi olabilir diye arkadaşını bırakmak istemiyor. Ama şuan normal şartlara sahip değiliz ve tek arkadaşı da benim eşim değil. Yoğun bakımda çocuğumuz var 4 gündür bir kere bile çocuğuna dokunamamış iki ebeveyniz biz... Ne bileyim bizim de acımız varken bizim durumumuzu normalleştirip arkadaşını önceliklendirmesi beni biraz yaraladı. Öncelik olmamız için daha ne olması gerekiyor ki illa çocuğumuz acı içinde mi olmalıydı küvezde bizden uzakta olması sesimizden sıcaklığımızdan uzakta olması yetmiyor mu sağlıklı ilerliyor olabilir ama yapayalnız orada oğlumuz...

Yani ozaman gitmesede olur sonuçta onunda bir durumu var şuan çocugu oldu ve küvezde gitmesede arkadaşı alınmaz darılmaz çok büyük bir olay değil yani ertesi gün ziyaretede gidebilir

Yani ozaman gitmesede olur sonuçta onunda bir durumu var şuan çocugu oldu ve küvezde gitmesede arkadaşı alınmaz darılmaz çok büyük bir olay değil yani ertesi gün ziyaretede gidebilir
Arkadaşı hep acılar içindeymiş yüzü hiç gülmemiş çok tehlikeliymiş onu yalnız bırakmak istemiyormuş. Bende çok üzüldüm çocuğa evet ama yine de benim çocuğumdan daha önemli değil. Arkabaları varken kardeşi babası varken diğer acil durumu olmayan arkadaşları varken sen mi orda olmak zorundasın yani... Öyle bir davranıyor ki kendimi kalpsiz hissediyorum resmen.

Bence gayet yerinde ve haklı düşünüyosun. Dediğin gibi hadi şimdi gitti yalnız bırakmadı diyelim yanında dursa dursa max 2 saat durabilecek o sürede mi toparlayacak arkadaşını veya o sürede mi intihar etmeyeceğinden emin olacak. Biraz abartı geldi bana. Hem sezaryen geçirmişsin hem lohusasın hem bebeğin hastanede hemde evde bir bebeğin daha var. Önceliklerini düzgün sıralaması lazım. Alevlenme sinirlenme ama bence tamam da deme. Her şey insanlar için ölümde yaşamda eminim çok kötüdür arkadaşı ama zaten başka bi halde olmasını beklemek ummak sağlayabilecek olmak onun vazifesi değil.

canımcım bu erkekler biraz fazla abartıyor bu olayları kendilerinden çok arkadaşlarına değer verebiliyorlar . bizim gibi daha ayrıntılı düşünemiyor önceliği belrleyemiyor tabi git hayatımda çocugu görelim sonra git tabiki de kal hatta çok istiyorsan akşamda arkadaşının yanında ol zaten cenaze adam acısından aaa bak ahmet gelmedi ahmet olsa benim acılarım dinermi diyecek

Ne desem anlamayacak konuşmaya çalışıp kendimi üzmek de istemiyorum. Sizler sayesinde boşuna üzülmediğimi anladım o bana yeter. İyice paranoyak hissetmeye başladım ben mi herşeye alınıyorum bunlar normsl şeyler mi diye düşünmekten...

İlla cenazeye katılmalı orda olmak istiyor ben saldım cidden. Sayenizde kuruntu yapmadığımı anladım en azından

Canm boşver üzme kendini zaten gitçek her türlü belli ki sen taksiye atlar gider gelirsin görürsün hem her geçen. Gün iyi oluyor bebeğin onlara odaklan bunları da unutma ama üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…