2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canm boşver üzme kendini zaten gitçek her türlü belli ki sen taksiye atlar gider gelirsin görürsün hem her geçen. Gün iyi oluyor bebeğin onlara odaklan bunları da unutma ama üzme kendini
Abisi götürüyor beni şimdi taksiyi ben istemem çok özensiz kullanıyorlar sezeryanliyim acır canım baya. Üzülmekten çok sinirliyim. Şu halimle bile herşeye koşmaya yetişmeye çalışmak zorunda kaldığıma sinirliyim. Benim 3 yaş oğlum var sezeryanli halimle tuvalete bile ben tutuyorum. Ağlıyor ben koşuyorum uykusu geliyor bana geliyor benimle uyuyor yemek yemiyor ben yediriyorum sor bakayım 4 gündür kaç defa hiçbir şeyi düşünmeden uzanıp dinlenebilmişim... Bu arada kaynanamdayız görümcem eşim kaynanam varken oluyor bunlar

canım benim de tüp bebek ben diger arkadası tüp bebek sandım ondan sormuştum. tüp bebekte genel olaeak mı daha geriden hesap ediliyor acaba transfer tarihime göre 37+1 im. ölçülerde hep 37 lerde cıkıyor ama doktora göre daha 37 olmadım🥹😅
Ben de tüp bebek doktor adete göre hesap ediyor detaylıyı yapan doktor transfere göre hesap etti tüp bebek doktoruma göre bebeğim 10 gün geriden geliyor diğer doktora göre 4 gün bizim bebeğin başı ve boyu daha geriden geliyor kilosu o kadar geri değil hatta karın çevresi baz alınırsa transfere göre tam gününde ama ortalama alındığı için fark açılıyor bazı doktorlar sadece kiloyu baz alıyorlar yani karın çevresini çok fazla doktor gezdim bu süreçte ya transfer baz alıyorlar yada adeti ama çocuğun ultrason haftasını baz alan hiç olmadı

Abisi götürüyor beni şimdi taksiyi ben istemem çok özensiz kullanıyorlar sezeryanliyim acır canım baya. Üzülmekten çok sinirliyim. Şu halimle bile herşeye koşmaya yetişmeye çalışmak zorunda kaldığıma sinirliyim. Benim 3 yaş oğlum var sezeryanli halimle tuvalete bile ben tutuyorum. Ağlıyor ben koşuyorum uykusu geliyor bana geliyor benimle uyuyor yemek yemiyor ben yediriyorum sor bakayım 4 gündür kaç defa hiçbir şeyi düşünmeden uzanıp dinlenebilmişim... Bu arada kaynanamdayız görümcem eşim kaynanam varken oluyor bunlar
Çok haklısın şu kocalar kapatılsın
Valla canm kadın olmak zor gerçekten anne olmak daha da zor benim ki de bazen çok düşüncesiz oluyor gerçekten sinir bozucu bir durum da işte onlar da böyle

Hanımlar birşey sormak istiyorum. Hepimiz anneyiz burda bir anne olarak hemde yeni doğum yapmış sezeryanli ve çocuğu yoğun bakımda bir anne olarak eşim yakın arkadaşının annesinin cenazesine gitmek için bugünlük onu idare etmemi istedi bugünlük oğlumuzu görmesek olur mu dedi... Ben mi lohusa olduğum için çok etkileniyorum anlamıyorum. Ben artık sürekli birşeyleri idare etmekten çok yoruldum. Sadece 5 dakika görebilmek için sancılar çeke çeke gittiğim bebeğimi idare etmemi istiyor benden. Süt sağmaktan elimdeki karpal tünel sendromu arttı ellerim tutmaya tutmaya ağlaya ağlaya süt sağıyorum ben çocuğuma yetemezsem korkusundan kafayı yiyeceğim ama niye ben çocuğumu idare etmeliyim... Kalbim çok kırıldı nedensizce bilemiyorum...
Canım kesinlikle sen haklısın

Kızlar bu arada dikkat edin covid19 salgını var yine. 2 haftadır geçmiyor öksürükten bı hal oldum. Normal grip sandık özel hastane de gebeyim diye test yapıldı riske atmamak için covid çıktı. Maskesiz doğa çıkmayın

Ordan cenazeye gidemez şuan kalkıcakmış karşıya gideceklermiş 3 den aşağı mümkün değil gelmez ki çocuğu bırakmak istemiyor. Yoğun bakım görüş saati sadece 2-3 arası ve beni götürecek kimsem yok.. ayarlıcam ediyor ama sanmıyorum
Sen biraz lohusasın birde bebeği daha kucaklayamadın ondan ekstra alıngansın canım. Şuan empati yapınca eşimin kardeş dediğini arkadaşı var kendi öz kardeşinde ayırmaz hatta daha sever. Onun annesi vefat etse benim eşimde gider destek olur ki gitmesini isterim . Şuan bu kafayla bunu söylüyorum lohusayken böyle düşünmemen çok normal ekstra ekstra bir durum seninkisi birde bebek küvezde. Ama çok birşey deme sana Şuan eşin düşüncesiz gibi gelebilir ama üzerine pek gitme canım . Birde sen anne kalbiyle bakıyorsun olaya erkekler düz mantık. Bebek sağlıklı mı sağlıklı. Ay küvezdeymiş ay kucağına alamamış ay emmemiş bu detayları umursamıyorlar düşünemiyorlar . Birde 2. Bebek ilk olsa inan daha farklı olur.

Sen biraz lohusasın birde bebeği daha kucaklayamadın ondan ekstra alıngansın canım. Şuan empati yapınca eşimin kardeş dediğini arkadaşı var kendi öz kardeşinde ayırmaz hatta daha sever. Onun annesi vefat etse benim eşimde gider destek olur ki gitmesini isterim . Şuan bu kafayla bunu söylüyorum lohusayken böyle düşünmemen çok normal ekstra ekstra bir durum seninkisi birde bebek küvezde. Ama çok birşey deme sana Şuan eşin düşüncesiz gibi gelebilir ama üzerine pek gitme canım . Birde sen anne kalbiyle bakıyorsun olaya erkekler düz mantık. Bebek sağlıklı mı sağlıklı. Ay küvezdeymiş ay kucağına alamamış ay emmemiş bu detayları umursamıyorlar düşünemiyorlar . Birde 2. Bebek ilk olsa inan daha farklı olur.
İlkinde bizi sezeryanli beni yenidoğan oğlumu tek başımızı evde bırakıp araba almaya gitti düzceye bu adam...

Kızlar bu arada dikkat edin covid19 salgını var yine. 2 haftadır geçmiyor öksürükten bı hal oldum. Normal grip sandık özel hastane de gebeyim diye test yapıldı riske atmamak için covid çıktı. Maskesiz doğa çıkmayın
Anaaa gelmiş geçmiş olur inşallah. Çok dikkat et kendine nasılsın şimdş kötü müsün

İlkinde bizi sezeryanli beni yenidoğan oğlumu tek başımızı evde bırakıp araba almaya gitti düzceye bu adam...
Oy bende nerden tutsam eşin ofsayt ha. Hadi bunu tolere et desem başka birşey çıkıyor. Tam düz mantık erkeklerden herhalde . Sen çok yorulursun anlatmaya çalışmaktan. Sen anlatmasan da anlamaz oda yorar. Haklısın bacım yok yok nereyi tutsam b*klu değnek hesabı.

Oy bende nerden tutsam eşin ofsayt ha. Hadi bunu tolere et desem başka birşey çıkıyor. Tam düz mantık erkeklerden herhalde . Sen çok yorulursun anlatmaya çalışmaktan. Sen anlatmasan da anlamaz oda yorar. Haklısın bacım yok yok nereyi tutsam b*klu değnek hesabı.
5 yıldır evliyiz bu kadar yontabildim elden gelen bu artık 😅 en azından seviyor sevgisini ilgisni hissediyorsun sadık adam çocuklarımıza iyi bir baba bana iyi bir eş benim iyi olmama yardımı çok tek kötü huyu rahatlığı kırıcam kafasını onu istiyo 🤦

Ben aslında yağ kullandım.Hindistan cevizi yağı, mustela çatlak kremi ve yağı, birde bio oil ilk 6 ay her banyodan sonra ve aklıma geldikçe sürdüm sonra son aya girildiğinde ise alttan kırmızı küçük kanalların olduğunu görünce sabah akşam bio oil ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Ama olan yine oluyor bence de çünkü karnım büyüdü baya kaçarı yok bence sadece çok kaşıntı da var beraberinde onu azaltıyor yağlar o iyi geliyor birde illaki etkiliyordur ama kurtulmak zor
Ben kaderine terk ettim valla okadar ugrasipds yine çatlasa çok üzülürdüm ahaha

Kızlar 34+4 haftadayım aylık tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi birden fazla referans dışı olan değer var doktor ile yarın görüşeceğim fakat bilgisi olanlar fikir verebilir mi?

1729166774731.png

Abisinden istedi abisi götürüyor şimdi işe gidecekti gitmedi adam beni götürüyor 🤷
Tamam kuzum bak seni de bebeği de eksik bırakmıyor illaki bulmuş bir yolunu sen de artık kendini bu konu için üzme rahat ol. Arkadaşları erkekler için çok değerli, benim eşimin en yakın arkadaşının babası öldü 3 ay önce, eşim o kadar üzüldü ki FMF atağı geçirdi sen düşün …….. 🤣🤣 sanki kendi babasıymış gibi vücudu tepki verdi. Erkekler böyle günde birbirine destekler canım bunu değiştiremeyizzz

Tamam kuzum bak seni de bebeği de eksik bırakmıyor illaki bulmuş bir yolunu sen de artık kendini bu konu için üzme rahat ol. Arkadaşları erkekler için çok değerli, benim eşimin en yakın arkadaşının babası öldü 3 ay önce, eşim o kadar üzüldü ki FMF atağı geçirdi sen düşün …….. 🤣🤣 sanki kendi babasıymış gibi vücudu tepki verdi. Erkekler böyle günde birbirine destekler canım bunu değiştiremeyizzz
Keşke biraz da kendi amelliyatlı karısını bu kadar düşünse 😂

Kızlar hastane çantamı hazırladım bende koyduklarımı yazayım eksik görürseniz siz eklersiniz ya da sizin unuttuğunuz birşey varsa siz koyarsınız 🥰
Bebiş için:
İlk kıyafetler + penye battaniye
x3 alt üst ayaklı şapkalı takım
x2 uzun kollu zıbın
x4 corap
x3 ağız mendili
15 adet bez
İki paket pamuk
Islak mendil
Lazım olursa diye biberon ve süt kaşığı
Emzik
Pişik kremi ( bunları kullanmayı düşünmüyorum hemen ama nolur nolmaz aldım valla😁)
x2 muslin örtü birini yattığı şeyin altına sermek birine kundak vs yapmak için
1 tane örgü kalın battaniye hastane çıkışı için

Anne için;
1 gecelik
1 uzun kollu 1 kısa kollu pijama takımı
1 tane fotoğraf çekimi için sabahlıklı beyaz pijama takımı ( normalde beyazla asla rahat edebileceğimi düşünmüyorum oyuzden sadece foto çekimi için 😁)
İki üç çift çorap
x2 Atlet
1 adet Emzirme sütyeni
x3 hamile kulodu
1 paket Depend
Göğüs ucu kalkanı
Slikon üç
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Pompa götürmeyi düşünmüyorum hastane de vardır inşallah 😁
Terlik
Hırka
Sezeryan vs olursa çok yakınlarım çıkınca çok usudgunu söylüyor o yüzden şal al sırtına dediler birdeeee müsaade ederlermi bilmiyorum ama sıcak su torbası koydum hamileliğimin başından beri sadece sıcak havalar hariç ayaklarım hep buz gibi oldu asla ısınmıyor 😁 doğumdan sonrada olursa diye onuda koydum malum havalar soğuk ve ayaklarım üşüdümmu tüm vücudum üşüyor benim hassasım yani bu konuda sizede fikir olsun 😁
Birde Eve dönüş için alt üst triko bir takım aldım unuttuğum varmı bilmiyorum umarım sizede faydası olur 🥰

ahh çok geçmiş olsun canım bende gebeliğin başında olmuştum o öksürük bitmiyor geçmiyor hatta antibiyotik fln kullandım inşallah biran önce iyileşirsin

X