canim ben ilk verdiğimde cocyk manyak olmustu memede okadar garip hareketler yaptıki hatta yazmistim burda sonra korktum bi sure daha vermedim simdi veriyorum ama memede cok cok bi ses geliyor sanki nasil anlatsam agzindan kayiyorfa tutuyo gibi emzikten önce yapmiyof7 bunu. emzigide o kadarrr zor tutuyor ki 20 denememden 1 inde felan tutuyordur oda zorla baska maka denemeyi düşünüyorum bendeKızlar phlips avent emzik meme reddi yapar mi? Kızım 3 aylık olucak 1 hafta sonra, ilk defa dün avent emziği tuttu baya da sevdi uyku boyunca emdi durdu. Sonra gün içinde emzikten sonra 2 kere emzirdim sıkıntı yoktu ama akşam üstü daha kucağıma yatirmamla ağlamaya başladı asla ağzına almadi memeyi çığlık çığlığa ağladı. 3. Ay atağı mi yoksa emzikten mi oldu anlamadim, gece verdim meme ama gündüz almamasindan korkuyorum
Bugun tam iki aylik teyzesi:) emziriyorum ne kadar emerse. 90 cc veriyorum.ne kadarlik senin bebis canim kac cc veriyorsun bir gun bende denemek istiyorum da hic mama vermedim
teşekkür ederim allah bağışlasın:)Bugun tam iki aylik teyzesi:) emziriyorum ne kadar emerse. 90 cc veriyorum.
Ben de mama vermeye başladıktan sonra o ses gelmeye başlamıştı. Emzirme danışmanlarına falan da sordum. Biberondan kaynaklı dediler. Hep öyle cok cok diye ses geliyor. Göğsümün ucunu emiyor çünkü tam kavramıyorcanim ben ilk verdiğimde cocyk manyak olmustu memede okadar garip hareketler yaptıki hatta yazmistim burda sonra korktum bi sure daha vermedim simdi veriyorum ama memede cok cok bi ses geliyor sanki nasil anlatsam agzindan kayiyorfa tutuyo gibi emzikten önce yapmiyof7 bunu. emzigide o kadarrr zor tutuyor ki 20 denememden 1 inde felan tutuyordur oda zorla baska maka denemeyi düşünüyorum bende
sanki dilinin arasindam kayip gidiyo gibi bi his oluyyor hatta bazen ciddi canimi yakıyorrBen de mama vermeye başladıktan sonra o ses gelmeye başlamıştı. Emzirme danışmanlarına falan da sordum. Biberondan kaynaklı dediler. Hep öyle cok cok diye ses geliyor. Göğsümün ucunu emiyor çünkü tam kavramıyor
kasik biberon dene istersen canimKızlar Dr bana gece 2 kere 60ml mama verdi. İki gecedir deniyorum asla almıyor biberonu ağlıyor delice. İçiremiyorum Mamayı. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım bilemedim
Evet çok acıyor maalesef. Ucu sürekli çatlak benimsanki dilinin arasindam kayip gidiyo gibi bi his oluyyor hatta bazen ciddi canimi yakıyorr
Ben kendim okuyordum esmaul hüsnayı ay hazırı varmış hemen bakayım bide pış pış sesi açıyorum elektrik süpürgesiyle olan şimdilik işe yarıyor o kadının sesi benimkine çok benziyor eşim sen sandım dedi belki de ondan işe yaradıKuzu esmaul Hüsna var ninnisi onu dene benim oğlan öyle uyuyor bide o ağladığı da konuşmayı dene bazen işe yarıyor
Bide masaj yap oğlana oda iyi geliyor rahatliyorlar ellerinle şöyle vucudunu ovalayi ver kuzum
Oğlum yan yatmıyor asla yavrumBen nöbeti savdim şimdilik ay yeni uyuttum 8den beri besige koyuyorum ağlıyor yatağa koyuyorum ağlıyor kucağımda durmak istiyor koptu kollarım zaten yorgundum iyice bittim en son uyuttum bı ara saniyelik bende uyumuşum
Canım sen bebeğini nasıl yatırıyorum yan mi yoksa sırt üstü mü
Emzirmeden once kasikla, sade olarak mi verdiniz, yoksa sute karistirip mi?Ben kullandım mucize bir damlaydı benim için maşallah kızımın gaz sorunu tamamen bitti bağırsaklarını düzenledi günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce verdim ben bebeğim 2 ay 3 günlük azaltarak bıraktık şuan vermiyorum ve maşallah gayet iyi gazlı bebeği olan tüm anneler denemeli bence 2 hafta gaz ağlamaları yaşadık biz kolik bu çocuk diyordum o kadar mental olarak çöktük ki kocamla hala kocam bebeğim ağladığında strese girip soğuk soğuk terliyor yine aynı olacak diye2. Çocuğa tövbeli bir şekilde şuan travma etkisi yarattı adam da
Canım korkma aç olsa o bas bas ağlardı uyandırdınn beslenmek kadar uykuda büyümeleri için gerekli ne güzel ikinizde kesintisiz uyumuşsunuz mutlu ol benceKızlar bebis 45 günlük. Dün gece uyuyakalmışım. Eşimde askerde yok biliyorsunuz tekim. Tam 6 saat uyumuşuz. Bebekte bende. Sabah o kadar korktum ki uyanınca gece besleyemrdim içim içimi yiyor. Yorgunluktan pert olmuşum. Bir şey olur mu korktum çok ya
2 gündür bizde aynıyız canım ne yaptıysak uyumuyor aslaKızlar merhaba. Biz 8.haftadayız.atak haftası diye biliyorum. Bebem uyumuyor 10 dk dalıyor uyanıyor. Dehşet gaz sıkışması yaşıyor ayaklar sürekli ileri doğru. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı? Dünden beri toplasak 2,3 saat uyuduk ikimiz de. Mental olarak çöktüm bugün
Hiç sıkıntı olacak bir şey değil bence bu. Bizim hem ebemiz hem doktorumuz gece uzun uyuyorsa ne şanslısınız keyfini çıkartın demişti. Bizimki de saolsun kırk yılın başında kesintisiz 5-5 buçuk saat uyuyup bizi ödüllendiriyor.Kızlar bebis 45 günlük. Dün gece uyuyakalmışım. Eşimde askerde yok biliyorsunuz tekim. Tam 6 saat uyumuşuz. Bebekte bende. Sabah o kadar korktum ki uyanınca gece besleyemrdim içim içimi yiyor. Yorgunluktan pert olmuşum. Bir şey olur mu korktum çok ya
Allah Allah ya bende o kadar şaşırdım ve korktum kicanim ben ilk verdiğimde cocyk manyak olmustu memede okadar garip hareketler yaptıki hatta yazmistim burda sonra korktum bi sure daha vermedim simdi veriyorum ama memede cok cok bi ses geliyor sanki nasil anlatsam agzindan kayiyorfa tutuyo gibi emzikten önce yapmiyof7 bunu. emzigide o kadarrr zor tutuyor ki 20 denememden 1 inde felan tutuyordur oda zorla baska maka denemeyi düşünüyorum bende
Kucakta sallıyorum yavru bir saat sürüyorKızlar bi uyutma yöntemi söyleyin yaa gece 11’den beri yapmadığımız kalmadı uyuyamıyor oğlum bittim resmen bu saat oldu hala heyecanlı heyecanlı el ayak oynuyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?