• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Burnunu nasıl temizliyorsunuz? Ben ilk başta serum fizyolojik damlatıyorum biraz burnunu sıkıp Aparatla çekiyorum daha rahat oluyor. Bunu kundakla yapınca daha kolay
Bizde öyle yapıyoruz canım ama benim bebiş kundağı sevmiyor onuda yapsam galiba daha çok ağlar ya ben ya da eşim bebeği tutuyoruz serumu sıkıyoruz sonra burun aparatiyla çekiyoruz yoksa tek başına zor ya

Ay benim ki bugün bı garip habire sıçrıyor yavrum gündüz yarım yamalak uyudu gece nasıl olacak bakalım 11 de anca uyudu ama kaç kez uyandı ay valla uyumaya korkuyorum değişik sesler çıkarıyor bide sıçrıyor o kadar okudum ettim
babannesi halalari falan gitti ya ona mi yapıyor napıyor diyorum
Bitek oğlumla ben kaldık evde baba işte yoksa ona mı tepki gösteriyor anlayamadım aysukur seninki uyumuş inşallah kandilin yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz geceleri çok güzel uyurlar bizide uyuturlar 🤲❤️🥰
Kalktı şimdi emzirdim inşallah uyur çiçeğim. Sese alıştıysa sessizlikten de yapıyor olabilir. Çok güzel uyusunlar inşallah ❤️

Nasılsınz 2 kere ağrı kesici verdim acı acı ağlıyor yavrum ya sizde durum nedir
Çok huzursuzdu tüm gün ağladı mızırdandı kucağımdna inmek istemedi hiç koltukta dik bi şekilde omzumda uyutabildim sadece 1.5 saat falan uyudu da öyle sakinledi… şimdi emzirdim altını değiştirdim de yeşilimsi kaka yapmış biraz. Sizde de öyle oldu mu?

Kızlar bebeğim dün sabahtan beri büyük abdesttini yapmıyor sizce ne yapmalıyım ara ara böyle yapıyor ama bu kadar uzun süre olmuyor ıkınma falan yapmıyor karnida şiş değil ama neden yapmıyor anlamadım

Kızlar bebeğim dün sabahtan beri büyük abdesttini yapmıyor sizce ne yapmalıyım ara ara böyle yapıyor ama bu kadar uzun süre olmuyor ıkınma falan yapmıyor karnida şiş değil ama neden yapmıyor anlamadım
Canım bağırsaklar gelişiyor artık içerde tutuyor yediğini 10 güne kadar normale benim de hergün yapıyordu şimdi 2-3 güne bir doktor anne sütü emen bebeklerde normal dedi

Bizimkide max 4 gün yapmıyor. Doktorumuz normal dedi. Geceleri mama ile desteklediğimide biliyor. Ben genelde karnına ayaklarına masaj yapıyorum her gün 4. Günün sonunda yapıyor. Bezde tutmuyorum. Alt açma bezini serip yapmasını bekliyorum. Arada sırada sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarından tutuyorum salıncakta sallar gibi. Gazını da çıkarmasına yardımcı oluyor bu hareket. Bu şekilde de çok tuvaletini yaptırdım

Bu arada uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Daha doğrusu giremeyeli. Kolik bir bebeğimiz var. Gaz sancıları çok kötü ilk başta bioagia kullandık fayda etmedi. Şimdi nurse harveys kullanıyoruz metsil ile birlikte. Normal eczanelerden almayın 2 katı fiyat çekiyorlar. Ebebekin kendi sitesinden yarı fiyatına aldım size de tavsiye ederim. Kullandığımdan beri biraz azalma oldu çok şükür.
Metsil ile nurse harveys nasıl ikisi bi arada kullaniliyo ki canım

Bizimkide max 4 gün yapmıyor. Doktorumuz normal dedi. Geceleri mama ile desteklediğimide biliyor. Ben genelde karnına ayaklarına masaj yapıyorum her gün 4. Günün sonunda yapıyor. Bezde tutmuyorum. Alt açma bezini serip yapmasını bekliyorum. Arada sırada sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarından tutuyorum salıncakta sallar gibi. Gazını da çıkarmasına yardımcı oluyor bu hareket. Bu şekilde de çok tuvaletini yaptırdım
Onuda deneyim kuzu normalde altını açıp bekleyince çişini yapıyor benimki ama dediklerini deneyim bakalım bi

Duruyor öyle uykusuzluktan ağlıyor esnemekten çenesi ayrıldı ama dalamıyor 15-20 dk sonra uyanıyor 1-2 saat sallıyorum uyusun diye yok sonra memeye gelmek istiyor
Yalnı değilsin Canm benim bebeğimde asla o saatler uyumuyor artık sabah erkenden kalkıp yarım yamalak birsenler yapıyorum sonra uyanıyor o saatlerde 5 dk yatıyor 20 dk sallıyorum kalkıyor yarım saat ağlıyor uykusu geliyor yatırıyorum 5 dk uyuyor öyle kısır döngü akşam 8 i buluyor sor a 12 de tekrar başlıyor gece 3-4-5 b
Çok huzursuzdu tüm gün ağladı mızırdandı kucağımdna inmek istemedi hiç koltukta dik bi şekilde omzumda uyutabildim sadece 1.5 saat falan uyudu da öyle sakinledi… şimdi emzirdim altını değiştirdim de yeşilimsi kaka yapmış biraz. Sizde de öyle oldu mu?
Bizim bugün kakasını yapmadı dün en son aşıdan hemen sonra yapmıştı o normaldi ama bizimkinde aşırı huzursuz çığlık atarak ağlıyor resmen emmesi bile azaldı

2 ay sonunda ilk defa yatak odasında uyuduk bebeğimle 🥺 eşim ağlıyor sen uyanmıyorsun dedi vicdan yaptım çünkü her saat başı kalkıyor ve zor uyuyor. Bende yorgunluktan dalmışım sanırım😭

Yalnı değilsin Canm benim bebeğimde asla o saatler uyumuyor artık sabah erkenden kalkıp yarım yamalak birsenler yapıyorum sonra uyanıyor o saatlerde 5 dk yatıyor 20 dk sallıyorum kalkıyor yarım saat ağlıyor uykusu geliyor yatırıyorum 5 dk uyuyor öyle kısır döngü akşam 8 i buluyor sor a 12 de tekrar başlıyor gece 3-4-5 b
Bizim bugün kakasını yapmadı dün en son aşıdan hemen sonra yapmıştı o normaldi ama bizimkinde aşırı huzursuz çığlık atarak ağlıyor resmen emmesi bile azaldı
Dün benim de öyleydi bugün daha iyi gibi şükür canım

Back
X