Hahahaha bizde banyo yaptırdık yeni yattı valla ara ara yavrum yaBüyüdükçe çok degisiyorlar kuzu ya
Ay bende öyle bugün 6da kalktı gece zaten pek uyumamisti neyse 6dan 8e kadar salladım kolumda en son besige koydum orda salladım uyumadı kucağıma aldım babasını aradım babasının sesini duyunca uyudu ay inanamadim dedim artık eşime gece uyumazsa seni arayacam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Valla bende kuru pasta baklava falan yavrumKızlar acil birsey danisacagim. Benimde esiminde ailesi kalabalık bir aile bebek görmeye gelmek isteyen çok kişi var sırada. Ve artık başlıyorlar gelmeye kuzenleri filan. Birşey hazırlamak gerekirmi? Sadece tatlı çay olurmu? Yoksa bir su böreği kuru pasta felan alacağım zaten hazirlayamam ama sadece tatlı olmaz mı? Bir kuzeni öğlen oturmasına gelecek diğeri akşam çaya. Akşamki hadi çay kuruyemis verdim desem oglenkine bişeyler hazırlamak gerekir dimi?
Ay bı arkadaşım var bebeği benimkinden 4 ay büyük 6. Aylarına girdiler dişi çıkıyor diyorHahahaha bizde banyo yaptırdık yeni yattı valla ara ara yavrum ya
Biz daha uyutma evresini atlatamadik millet diş çıkartıyor kız
Oh iyi yapmışsın dünde ben aldırdım duş rahatca yatmıştı seninkide şimdi mışıl mışıl uyur
- 23 Kasım 2024
- 137
- 76
- 13
Sen bensin kibar kibar sevmek varken öyle hırpalayarak sevmek nedir, içim gidiyor inan öyle görünce. 1 buçuk aylık bebek.Aynen bende öyle amannn yoruldum ne daha bebem iki aylık bile olmadı ama milletten tiksindim
Merhaba annelerim. Uzun zamandır yazamıyorum. Takipteydim ama hesabımın şifresini kaybetmiştim yazamadım. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyordur inşallah. Sizlerle bir konuda dertleşmek istiyorum. Bugün kilo kontrolümüz vardı 52 günlük olduk. Bebeğimin kilosunu az buldu Dr yüzdelik orana bakarım 18e düşmüş dedi. Ve 2 aydır anne sütüyle beslenen bebeme geceleri mama başla dedi. Sütün yağlı değil demek ki bebek kilo almıyor dedi. Moralim çok bozuldu süt baya geliyor ben sadece süt vermek isterken mamaya başla demesi beni aşırı üzdü. Ağlıcam gözlerim dolu dolu oldu. Eve geldim baya araştırdım ama el mahkum başlıcam mamaya. Bu süt yağlanır mı sonradan mamaya başlamak iyi fikir mi? Bide hangi mamadan memnunsunuz eczacı keçi sütlü mama önerdi. Kafam allak bullak. Ve üzgünüm niye sütüm yağlı değil diye
Mama vermek kötü bir şey değil, zehir vermiyorsun o yüzden kendini kötü hissetme lütfen. Ben mama ile büyütüyorum. Takviye olarak ver demiş üstelik doktor, önemli olan bebeğinin sağlığı. Sütünün yağlanması için ceviz kaşar badem avokado iyi geliyor.Merhaba annelerim. Uzun zamandır yazamıyorum. Takipteydim ama hesabımın şifresini kaybetmiştim yazamadım. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyordur inşallah. Sizlerle bir konuda dertleşmek istiyorum. Bugün kilo kontrolümüz vardı 52 günlük olduk. Bebeğimin kilosunu az buldu Dr yüzdelik orana bakarım 18e düşmüş dedi. Ve 2 aydır anne sütüyle beslenen bebeme geceleri mama başla dedi. Sütün yağlı değil demek ki bebek kilo almıyor dedi. Moralim çok bozuldu süt baya geliyor ben sadece süt vermek isterken mamaya başla demesi beni aşırı üzdü. Ağlıcam gözlerim dolu dolu oldu. Eve geldim baya araştırdım ama el mahkum başlıcam mamaya. Bu süt yağlanır mı sonradan mamaya başlamak iyi fikir mi? Bide hangi mamadan memnunsunuz eczacı keçi sütlü mama önerdi. Kafam allak bullak. Ve üzgünüm niye sütüm yağlı değil diye
Kesinlikle hissediyor, ben gergin huzursuzsam asla uyumuyor daha çok ağlıyor huysuzlanıyor. Böyle olunca bebeğime de çok üzülüyorum, kendim iyi bir ailede büyümedim ona bunu hiç yaşatmicam diye söz verdim hep hamileyken, hep dua ediyorum ona layık bir anne olabileyim diye. Etrafımdaki insanlar psikolojimi öyle zorluyor ki çok git gel yaşıyorum. Neşemi kaybetmiş hissediyorum bazenHıncını çok yanlış yerden çıkartıyorsun canım. O bebek bunu hissediyor hissettikçe daha çok hırçınlaşıyor emin ol buna birine bağırmak mı istiyorsun bu kişi eşin sonunda çok büyük kavga etsenizde eşime bağır çağır markete mi gideceksin o çok bilmiş kv kp bırak bebeği git hava al gel yada akşam eşin işten gelince git markete bi beyefendi baksın çocuğuna yoksa tabi böyle bunalırsın sana özel değil emin ol hepimiz aynı olurduk
Eşimin elinden hiçbir b.k gelmiyor çok afedersin. Mama hazırla diyorum ben tutayım çocuğu sen yap diyor, uyut diyorum bende sakinleşmiyor diyor ya da çok yorgunum diyip 10 fl sonra veriyor. Yoruldum dediğimde benim annem senin annen o kadar çocuk büyütmüş diye başlıyor hemen daha kötü oluyorum. Herkes 2-3 çocuk bakıyor ben 1 taneyi beceremiyorum gibi. Üstelik bu bebeği eşim çok istemişti, ona çok güvenerek hamile kaldım açıkçası, şaşırıyorum şimdi.Al işte şu kv kp çok biliyor canım bence sen emzirmeye devam et sütun çoğalır mamayı azalt o bebek doyuyordur doktoruna falan sor
Aynı benim ki valla banada öyle dedi kv ben mama vermedim hala emziriyorum inatla doktor takı beslenmiyor kilo almıyor mama ver derse o zaman yaparım başka kimseye kulak asma boşver ya hepsi aynı bunların jenerasyon tek sen emzirmeye devam et sütun çoğalır Yemen'e icmenede dikkat et inşallah bebeğin emer
Dışarıda çık bebeklerin bı çogu dışarda çok rahat uyuyor kuzu alıştır dışarıya valla ben kv ne derse desin cikiyorum çünkü eşim ağzının peyini veriyor eşine bırak arada bebeği uyutsun baksın altını değiştirsin ben bırakıyorum çoğu zaman
Bebeğimin bu günlerini çok özlerim eminim, onu harcamak istemiyorum asla bende. Ben de kimseye bırakmak istemiyorum zaten annem burada değil kv vermek içimden gelmiyor hiç daha 50 günlük. Sürekli büyümüyor, küçük, bir şeyi mi var diye diye soğuttular kendilerinden. Aslında eşim beklediğim gibi davransaydı ben de kendi kendimi hep motive ederdim aile olduk derdim. Ama eşimle aile olmuşuz gibi hissedemiyorum. Bunu onunla konuştuğum zaman abarttığımı düşünüyor, boşanma davası açarsam bi gün görecek abartıyıSenin kafanin atmasi coook normal. Ben kendi annemden bunaldim yok üşüyo yok bu cocuk ac hirka giydir mama ver bi kat pantolon daha giydir yok soyle yap yok boyle yap beni delirtti ki biz iyi geciniriz. Sinir krizi gecirdim. Kocam yardimci mesela onun bile bazi laflarindan hareketlerinden bazen bogasim geliyo. Sabah kalkiyo dusunu aliyo parfumunu sıkıyo. Kapidan cikarken bu sabah icimden dedimki ulan uc gundur ayni tshirtu giyiyorum. Esek gtu gibi kokmusum. Sacim tarak gormemis, sacimdaki beyazlardan izmit pismaniyesine dönmüşüm. Adam jilet olmus. Ben de arabama binip ise gitmek icin neler vermezdim diye dusundum. Ama bu bebegimi sevmedigim anlamina gelmez biliyorum. Sakin olmaya calis. Yardim istemekten cekinme. Ben mesela kimseden yardim isteyemem birine emanet edip de gideyim bi yere diye. Suan onu asmaya calisiyorum. Insaniz biraz kendi kendimize kalmamiz lazim. Bi arkadas yazmisti ozel alanim kalmadi diye. O kadar onemli o kadar insani bi ihtiyacki yalniz kalmak istemek. Su sira evet cok zor o alani yaratmak ama bi sekilde yapmamiz lazim. Bi bahane bulup yakindaki markete gidiyorum mesela ben. Sabah ilk kalkarken kendine hatirlatma kurdum bi motivasyon konusmasi yapiyorum oyle kalkiyorum. Allah gucumuzu veriyo verecek de. Guzel gunler yakin. Sonra gecmise donup bakip kendimizle gurur duyucaz.
- 28 Temmuz 2016
- 167
- 215
- 103
- 36
Ben annemin memesini gorunce öğürüp kafami ceviriyomusum. Cok az anne sutu almisim. Sonrasi hep mama. Hic sutu gelmeyen kadinlar var. Bir tanesi benim arkadasim. Hastane tipi pompayla bile sagdi. Yok sut gelmedi. Cocugu cin gibi. Artik mamalar son teknoloji. Bir nesil nisastayla pismis sutle beslendi oyle dusun hepsi de bizi afedersin donunda sallar. Gonul rahatligiyla mama verebilirsin. Benim bile sutum yetiyo buna ragmen aksama azaliyo diye mamayla takviye ediyorum. Cok sukur ne memeden sogudu ne mamaya alisti.Merhaba annelerim. Uzun zamandır yazamıyorum. Takipteydim ama hesabımın şifresini kaybetmiştim yazamadım. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyordur inşallah. Sizlerle bir konuda dertleşmek istiyorum. Bugün kilo kontrolümüz vardı 52 günlük olduk. Bebeğimin kilosunu az buldu Dr yüzdelik orana bakarım 18e düşmüş dedi. Ve 2 aydır anne sütüyle beslenen bebeme geceleri mama başla dedi. Sütün yağlı değil demek ki bebek kilo almıyor dedi. Moralim çok bozuldu süt baya geliyor ben sadece süt vermek isterken mamaya başla demesi beni aşırı üzdü. Ağlıcam gözlerim dolu dolu oldu. Eve geldim baya araştırdım ama el mahkum başlıcam mamaya. Bu süt yağlanır mı sonradan mamaya başlamak iyi fikir mi? Bide hangi mamadan memnunsunuz eczacı keçi sütlü mama önerdi. Kafam allak bullak. Ve üzgünüm niye sütüm yağlı değil diye
Tabi ki haklısın sanırım toplum baskısı bizi çok etkiliyor. Her arayan soran gelen giden emiyor mu diyor. Ve hep 6 ay anne sütü verin sadece demeleri insanı etkiliyor. Hangi Mamayı kullanıyorsunuz acaba?Mama vermek kötü bir şey değil, zehir vermiyorsun o yüzden kendini kötü hissetme lütfen. Ben mama ile büyütüyorum. Takviye olarak ver demiş üstelik doktor, önemli olan bebeğinin sağlığı. Sütünün yağlanması için ceviz kaşar badem avokado iyi geliyor.
Doğru söylüyorsun şartlamışım sanırım kendimi. Annemde hep der biz her şeyi ilk zamandan verdik size diye. Peki nasıl veriyorsunuz Mamayı biberonla mı?Ben annemin memesini gorunce öğürüp kafami ceviriyomusum. Cok az anne sutu almisim. Sonrasi hep mama. Hic sutu gelmeyen kadinlar var. Bir tanesi benim arkadasim. Hastane tipi pompayla bile sagdi. Yok sut gelmedi. Cocugu cin gibi. Artik mamalar son teknoloji. Bir nesil nisastayla pismis sutle beslendi oyle dusun hepsi de bizi afedersin donunda sallar. Gonul rahatligiyla mama verebilirsin. Benim bile sutum yetiyo buna ragmen aksama azaliyo diye mamayla takviye ediyorum. Cok sukur ne memeden sogudu ne mamaya alisti.
Bebeğim hiç üzülme. Sütüm ilk zanankar önsüt gibi hep suluydu. Bir ebenin önerisiyle bir çaya başladım. Trendyolda gegi çayı diye aratabilirsin. Sütümün kalitesi arttı diyebilirim. Sağım yapıyorum ve biberon full yağ dolu. Çok şükür rabbime. Sende bir dene istersen. Ekstra tahin helvası tüketiyorum her günMerhaba annelerim. Uzun zamandır yazamıyorum. Takipteydim ama hesabımın şifresini kaybetmiştim yazamadım. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyordur inşallah. Sizlerle bir konuda dertleşmek istiyorum. Bugün kilo kontrolümüz vardı 52 günlük olduk. Bebeğimin kilosunu az buldu Dr yüzdelik orana bakarım 18e düşmüş dedi. Ve 2 aydır anne sütüyle beslenen bebeme geceleri mama başla dedi. Sütün yağlı değil demek ki bebek kilo almıyor dedi. Moralim çok bozuldu süt baya geliyor ben sadece süt vermek isterken mamaya başla demesi beni aşırı üzdü. Ağlıcam gözlerim dolu dolu oldu. Eve geldim baya araştırdım ama el mahkum başlıcam mamaya. Bu süt yağlanır mı sonradan mamaya başlamak iyi fikir mi? Bide hangi mamadan memnunsunuz eczacı keçi sütlü mama önerdi. Kafam allak bullak. Ve üzgünüm niye sütüm yağlı değil diye
Ben hipp kullanıyordum sonra sma optıproya geçtim (probiyotikli diye) ikisinden de memnunum.Tabi ki haklısın sanırım toplum baskısı bizi çok etkiliyor. Her arayan soran gelen giden emiyor mu diyor. Ve hep 6 ay anne sütü verin sadece demeleri insanı etkiliyor. Hangi Mamayı kullanıyorsunuz acaba?
- 28 Temmuz 2016
- 167
- 215
- 103
- 36
Evet evet hem de nerdeyse 10 gunlukten beri. Dar agizli Dr.Brown’s marka biberonla.Doğru söylüyorsun şartlamışım sanırım kendimi. Annemde hep der biz her şeyi ilk zamandan verdik size diye. Peki nasıl veriyorsunuz Mamayı biberonla mı?
- 18 Ağustos 2022
- 2.012
- 2.849
- 63
Aynı şeyden muzdarip bir kardeşin olarak yazıyorum canım. Sütüm var ama yağlı değil. Yağlı kısıma gelince oğlum emmek istemiyor çok zorlanıyor diye. Çünkü akışı yavaş olduğu için daha fazla emmesi gerekiyor. Tembellik yapıyor bizimki yarıda bırakıyor memeyi. Tam kavrayamıyor da. Ben de mama veriyorum günde 2 kere. Doktor 4 ver dedi ama o zaman beni hiç emmez gibi geliyor.Merhaba annelerim. Uzun zamandır yazamıyorum. Takipteydim ama hesabımın şifresini kaybetmiştim yazamadım. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyordur inşallah. Sizlerle bir konuda dertleşmek istiyorum. Bugün kilo kontrolümüz vardı 52 günlük olduk. Bebeğimin kilosunu az buldu Dr yüzdelik orana bakarım 18e düşmüş dedi. Ve 2 aydır anne sütüyle beslenen bebeme geceleri mama başla dedi. Sütün yağlı değil demek ki bebek kilo almıyor dedi. Moralim çok bozuldu süt baya geliyor ben sadece süt vermek isterken mamaya başla demesi beni aşırı üzdü. Ağlıcam gözlerim dolu dolu oldu. Eve geldim baya araştırdım ama el mahkum başlıcam mamaya. Bu süt yağlanır mı sonradan mamaya başlamak iyi fikir mi? Bide hangi mamadan memnunsunuz eczacı keçi sütlü mama önerdi. Kafam allak bullak. Ve üzgünüm niye sütüm yağlı değil diye
Aman erkek milleti işte öyle öğretiliyor bebek sadece kadininmis gibi davranıyorlar yahu tek başımıza mi yaptık ya da sadece bizim çocuğumuz mu işte gel anlat sinir oluyorum bu tarz şeylere yaEşimin elinden hiçbir b.k gelmiyor çok afedersin. Mama hazırla diyorum ben tutayım çocuğu sen yap diyor, uyut diyorum bende sakinleşmiyor diyor ya da çok yorgunum diyip 10 fl sonra veriyor. Yoruldum dediğimde benim annem senin annen o kadar çocuk büyütmüş diye başlıyor hemen daha kötü oluyorum. Herkes 2-3 çocuk bakıyor ben 1 taneyi beceremiyorum gibi. Üstelik bu bebeği eşim çok istemişti, ona çok güvenerek hamile kaldım açıkçası, şaşırıyorum şimdi.
Bakan erkek bakıyor ama emin ol oda bazen senin eşin gibi davranıyor
- 23 Kasım 2024
- 137
- 76
- 13
Sütün yağlı olmasını sağlamak, kalitesini artırmak için kuruyemişi deneyin. Özellikle ceviz,badem, fındık yiyebilirsiniz.Aynı şeyden muzdarip bir kardeşin olarak yazıyorum canım. Sütüm var ama yağlı değil. Yağlı kısıma gelince oğlum emmek istemiyor çok zorlanıyor diye. Çünkü akışı yavaş olduğu için daha fazla emmesi gerekiyor. Tembellik yapıyor bizimki yarıda bırakıyor memeyi. Tam kavrayamıyor da. Ben de mama veriyorum günde 2 kere. Doktor 4 ver dedi ama o zaman beni hiç emmez gibi geliyor.
Bana da ravla yağı önerdiler ona başladım dün. Bu çayı da alayım teşekkür ederim. Tahin, Dereotu, bestlak, su bunları hep yapıyorum ilk günden beri ama sonuç buBebeğim hiç üzülme. Sütüm ilk zanankar önsüt gibi hep suluydu. Bir ebenin önerisiyle bir çaya başladım. Trendyolda gegi çayı diye aratabilirsin. Sütümün kalitesi arttı diyebilirim. Sağım yapıyorum ve biberon full yağ dolu. Çok şükür rabbime. Sende bir dene istersen. Ekstra tahin helvası tüketiyorum her gün
İnsan vicdanen kötü hissediyor değil mi hala aşamadımAynı şeyden muzdarip bir kardeşin olarak yazıyorum canım. Sütüm var ama yağlı değil. Yağlı kısıma gelince oğlum emmek istemiyor çok zorlanıyor diye. Çünkü akışı yavaş olduğu için daha fazla emmesi gerekiyor. Tembellik yapıyor bizimki yarıda bırakıyor memeyi. Tam kavrayamıyor da. Ben de mama veriyorum günde 2 kere. Doktor 4 ver dedi ama o zaman beni hiç emmez gibi geliyor.