• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar Allah aşkına hamilelikte giydiğim ayakkabıları doğumdan sonra giyemiyorum hepsinin ucuna başparmağım değiyor nolur yalnız olmadığımı söyleyin 😩

Kesinlikle hissediyor, ben gergin huzursuzsam asla uyumuyor daha çok ağlıyor huysuzlanıyor. Böyle olunca bebeğime de çok üzülüyorum, kendim iyi bir ailede büyümedim ona bunu hiç yaşatmicam diye söz verdim hep hamileyken, hep dua ediyorum ona layık bir anne olabileyim diye. Etrafımdaki insanlar psikolojimi öyle zorluyor ki çok git gel yaşıyorum. Neşemi kaybetmiş hissediyorum bazen
Emin ol yarın bebeğin sana gülmeye başlayınca arkadaşlık edince pişman olursun bütün neşen o sana anne deyince gelecek yerine hiç canını sıkma bizlerin hayatları dört dörtlük mü doğurduğum günden beri işle uğraşıyorum eşime bazen kızıyorum söze evlenip çalışmayacaktım ama daha çok çalışıyorum bugün bile işlerle ilgili sıkıntılarım oldu eşime anlattım iyi boşver kafana takma diyor bşr kere de karşıntarafa karımla siz bu şekilde konuşamazsınız demedin diyorum ama yine de o işe ihtiyacım var mecburum bende sen gibi geçen gün oğluma çok kızdım uyumadı diye sabah kalktım ağladım ağladım ben bu bebeği çok istedim aradım Allah’a karşı geldim dedim o yüzden bebeğine kızma canım

Kızlar Allah aşkına hamilelikte giydiğim ayakkabıları doğumdan sonra giyemiyorum hepsinin ucuna başparmağım değiyor nolur yalnız olmadığımı söyleyin 😩
Ben canım😭 hamilelikten önceki ayakkabılarım biraz sıkıyordu hamilelikte. doğumdan sonra düzelir şiştir dedim ama olmadı🥲 hatta yün çorapla giydiğim biraz pahalı botlarım vardı artık sadece ince çoraplarla oluyor🥲 bu baya bir kalbimi kırdı💔

Ay bı arkadaşım var bebeği benimkinden 4 ay büyük 6. Aylarına girdiler dişi çıkıyor diyor
Biz daha uyutma evresini atlatamadik millet diş çıkartıyor kız 🤣🤣

Oh iyi yapmışsın dünde ben aldırdım duş rahatca yatmıştı seninkide şimdi mışıl mışıl uyur
Hahahah valla uyudu yavrum 😂😂😂 gece 2 de kalkar . Biz dişe gelene kadar daha çok var gibi tam uyuturuz bu sefer dişten uyumaz

Olan tek şey crocslar şakkıdı şakkıdı geziyorum kış günü çok moralim bozuk benimde 🥲

Hahahah valla uyudu yavrum 😂😂😂 gece 2 de kalkar . Biz dişe gelene kadar daha çok var gibi tam uyuturuz bu sefer dişten uyumaz
Ay benim ki bugün bı garip habire sıçrıyor yavrum gündüz yarım yamalak uyudu gece nasıl olacak bakalım 11 de anca uyudu ama kaç kez uyandı ay valla uyumaya korkuyorum değişik sesler çıkarıyor bide sıçrıyor o kadar okudum ettim
babannesi halalari falan gitti ya ona mi yapıyor napıyor diyorum
Bitek oğlumla ben kaldık evde baba işte yoksa ona mı tepki gösteriyor anlayamadım aysukur seninki uyumuş inşallah kandilin yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz geceleri çok güzel uyurlar bizide uyuturlar 🤲❤️🥰

Kesinlikle hissediyor, ben gergin huzursuzsam asla uyumuyor daha çok ağlıyor huysuzlanıyor. Böyle olunca bebeğime de çok üzülüyorum, kendim iyi bir ailede büyümedim ona bunu hiç yaşatmicam diye söz verdim hep hamileyken, hep dua ediyorum ona layık bir anne olabileyim diye. Etrafımdaki insanlar psikolojimi öyle zorluyor ki çok git gel yaşıyorum. Neşemi kaybetmiş hissediyorum bazen
Yavrum hepimiz aynıyız aha bende kv yuzunden bebeğime çok kızdım ama sonra içim yandı başkalarının yüzünden niye kızıyorum diye bazen de uyumadigina kızdım
Sonra çok üzülüyorum ama diyorum ki bende insanım bı yere kadar dayanabiliyorum ama bu meleğin suçu yok o anlatamiyor o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum burdaki herkes bir zorluk yaşıyor hiç birimiz güllük gülistanlık değiliz ama burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Etrafındaki insanları takmamaya çalış evladinla ilgilrnmeye sınırını ondan değil asıl etrafindakilere yonelt bak o zaman daha rahat edeceksin
Sen o bebeğe layık bı annesin bunuda bil eğer güzel bir anne olmasaydın rabbim o bebeği sana nasip etmezdi canım
Bak ben sabırsız hatta tahammülü olmayan sinirli biriyim (sağolsun iş hayatım ve geçmişim) ama bebeğim olduğundan beri sabrımı tahammulumu kontrol etmeye çalışıyorum sende yapabilirsin sen çok güçlü bir kadın ve annesin bitanem ❤️

Ay benim ki bugün bı garip habire sıçrıyor yavrum gündüz yarım yamalak uyudu gece nasıl olacak bakalım 11 de anca uyudu ama kaç kez uyandı ay valla uyumaya korkuyorum değişik sesler çıkarıyor bide sıçrıyor o kadar okudum ettim
babannesi halalari falan gitti ya ona mi yapıyor napıyor diyorum
Bitek oğlumla ben kaldık evde baba işte yoksa ona mı tepki gösteriyor anlayamadım aysukur seninki uyumuş inşallah kandilin yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz geceleri çok güzel uyurlar bizide uyuturlar 🤲❤️🥰
Hazı olabilir mi canım? Bizimkide uyurken ses çıkarıyordu. Gaz rahatsız ediyormuş ondanmış.

Hazı olabilir mi canım? Bizimkide uyurken ses çıkarıyordu. Gaz rahatsız ediyormuş ondanmış.
Valla canım gazını çıkarttım gaz gibi değil burnu tıkalı birazda onuda tek başıma yapamiyorum hemen ağlamaya başlıyor bende susmuyor sabah yapacam artık eşimi bekliyorum bugün yaptık ama durmadı tek zapt etmek zor oluyor ya

Valla canım gazını çıkarttım gaz gibi değil burnu tıkalı birazda onuda tek başıma yapamiyorum hemen ağlamaya başlıyor bende susmuyor sabah yapacam artık eşimi bekliyorum bugün yaptık ama durmadı tek zapt etmek zor oluyor ya
Burnunu nasıl temizliyorsunuz? Ben ilk başta serum fizyolojik damlatıyorum biraz burnunu sıkıp Aparatla çekiyorum daha rahat oluyor. Bunu kundakla yapınca daha kolay

Bugün bi yazı okudum kızlar çok hoşuma gitti. Olur ya zor bi gün geçiriyorsunuzdur belki iyi gelir.
"Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın"
Yaaa okurken ağladım offf canım yavrularım
Çok güzel bir yaZı

Duruyor öyle uykusuzluktan ağlıyor esnemekten çenesi ayrıldı ama dalamıyor 15-20 dk sonra uyanıyor 1-2 saat sallıyorum uyusun diye yok sonra memeye gelmek istiyor
Büyük ihtimalle gazı var canım benim oğlumda gazı olunca sürekli memeye gelip sancısını bastırıp uyumak istiyor yeni damla aldım bugün daha iyi gibiyiz geçmişe oranla

Back
X