- 10 Temmuz 2024
- 879
- 1.904
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.901
Ya ama ekranı çok kaplıyor bu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ama ekranı çok kaplıyor bu ya
Evet evet ama çok güzel birbirimizin kaçınca haftada olduğunu da görebiliyoruzYa ama ekranı çok kaplıyor bu ya
Kalsın o zaman benimdeEvet evet ama çok güzel birbirimizin kaçınca haftada olduğunu da görebiliyoruz
Mecbur içtim bugün. Başladım yenik düştüm hiç içmek istemezdim ama sonu daha kötüye gidiyor baktım kuzum çok teşekkür ederim raporu aile hekimine gidecektim yarın ama şimdi bir haber okudum yarın iş bırakıyorlarmış hey Allahım ya kırk yılda bir gideyim dedim illa bana denk gelecek böyle şeyler bir biz bırakamıyoruz şu işiCanım geçmiş olsun bir önerim yok ama doktorun da sorun yok dediyse içini ferah tut bence. İyileşmemen bebeğe daha kötü yansiyacaksa ilaç kullanmayı tercih ediyorlar genelde böyle durumlarda. Al raporunu dinlenmene de bak ilacı da kullan ama iyi gibi oldugun an tekrar git baksinlar ona göre bırakırsın doktorunuzla görüşüp
Kuzum başladım bugün kullanmaya. Başka seçeneğim kalmadı. Daha kötü olmasından korktum bu sefer daha ağırlarını yaoacaklar Yoksa çok sağ ol kuşum benim teşekkür ediyorum tavsiyen için. Yarın bir rapor alayım dedim şimdi öğrendim aile hekimleri iş bırakıyormuşCanımın içi geçmiş olsun sen gerçekten evde kalıp dinlenmeden bünyen toplayamayacak. Ben dişim için kullandım agumentin 1000lik çokta iyi geldi hatta daha küçüktü bebişim kullandığımda. Enfeksiyon daha zararlı dedi tüm doktorlar bende kullandım. Bebekte hiç bir sıkıntı olmadı kuzumm. Zaten şimdi kocaman oldu bebişin kullan eğer doktor verdiyse aksatma hiç bişey olmaz antibiyotikten. Bol bol su iç bünyende kalmasın idrarla gitsin. Ama kullan derim ben kullandım bizzat. Bir sıkıntı olmadı aksine iyileştim canım.
AldııımKızlar ilk zeka kartlarını aldınız mı? Hani şu siyah beyaz olanlar. Annem bugün aldığım zeka kartlarını gördü diyor ki 'saçmalama ne anlasın bunlardan el kadar çocuk' şakasına dedim ki "Sen benim çocuğumu küçümsüyor musun?" 'evet çünkü küçük' dedi
Merhabq mesajını okuyunca çşn takvimini sormak istedim 30 yaş haziran erkek gösteriyor tutmamış oluyor değil mi
Ben almadım ama almayı düşünüyorum en yakın zamanda netten mi aldın canım atar mısın görselini ve linkiniKızlar ilk zeka kartlarını aldınız mı? Hani şu siyah beyaz olanlar. Annem bugün aldığım zeka kartlarını gördü diyor ki 'saçmalama ne anlasın bunlardan el kadar çocuk' şakasına dedim ki "Sen benim çocuğumu küçümsüyor musun?" 'evet çünkü küçük' dedi
Tüh şansına ya okulda azıcık anlayışlı olsa izin alsan gitmesen. Kullan kullan ilacı canım, anca o iyileştirir tamamen. Şifa olsunKuzum başladım bugün kullanmaya. Başka seçeneğim kalmadı. Daha kötü olmasından korktum bu sefer daha ağırlarını yaoacaklar Yoksa çok sağ ol kuşum benim teşekkür ediyorum tavsiyen için. Yarın bir rapor alayım dedim şimdi öğrendim aile hekimleri iş bırakıyormuş
Trendyoldan aldım canım. Çeşitleri var kimi aynalı, kimi aynasız. Ben hepsini aynalı zannettim. Aldığım aynasızmış ama çok önemli değil oyun halısında aynası var onu çıkarıp kullanırım diye düşündüm. Benim aldığım ürünü yayından kaldırmış ama bir çok satıcıda var zaten bulursun ilk zeka kartları yazıp aratarak.Ben almadım ama almayı düşünüyorum en yakın zamanda netten mi aldın canım atar mısın görselini ve linkini
Okulla alakalı değil ki kuzum bizim iş izinle olmuyor illa raporun olacak başka çare yok ama yarın bakınca bir çaresine illa yerlerine bakan birileri vardır doktor, görüneceğim alacağım rapor ses falan kalmadı zaten küçük yaş öğretmeniyim sürekli ses kullanmam gerekiyor mahvolurumTüh şansına ya okulda azıcık anlayışlı olsa izin alsan gitmesen. Kullan kullan ilacı canım, anca o iyileştirir tamamen. Şifa olsun
valla benim de ilk aldigim sey o kartlar oldu, bir de bes duyu gelisimine yonelik oyun matlari. Ama bebegin daha yatagi yokKızlar ilk zeka kartlarını aldınız mı? Hani şu siyah beyaz olanlar. Annem bugün aldığım zeka kartlarını gördü diyor ki 'saçmalama ne anlasın bunlardan el kadar çocuk' şakasına dedim ki "Sen benim çocuğumu küçümsüyor musun?" 'evet çünkü küçük' dedi
Ben 28. Haftaya giricem yarın 6 kilo aldımKızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba normali nedir bu işin ben 26+3 haftalığım tam ve 7-8 kilo aldım en başta çok hızlı bi şekilde 6 kilo almıştım şuan geç yemek yememeye çalışarak bi tık dikkat etmeye çalışıyorum ama kesinlikle boğazımı tutamıyorum.
Ben onu hiç izlemedim bilmem ama isim taşıyan karakterler kötü olunca etkileniyor insan ve benim bebeminde ismi yok çıldırmak üzereyimIsim konusunda da Leo Kuzey koyacaktik, ama sonra hadi bi Kuzey Guney dizisine baslayalim dedik ve Kuzey ismi bizim icin bitti, hatta sert bir sekilde bitti, cok tetiklendik bir konuda. Bebemin yine ismi yok
57gun kalmış oyun kartları önemli tabi aman acele etme yatağı alırsınızvalla benim de ilk aldigim sey o kartlar oldu, bir de bes duyu gelisimine yonelik oyun matlari. Ama bebegin daha yatagi yok