- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
İnşallah canım inşallah sana bana hepikize nasip.olsun. kendimi toparlarken bir yandan da eşimi de toplamaya çalışıyorum.Oglum bile ogrendi anne yumurtalar boş mu cıkmış olsun sonrakine belki 8 tane olur 4 tane dolar da 4 kardeşim okur dedi.Bir önceki tedavimde 6 embriyom 5. Güne yavaş geldi ve hepsi 5. Günde kaldı. Çok büyük hayal kırıklığı ama sakın moralini bozma üçüncü tedavimde 2 embriyo 5. Güne geldi ve ilk kez. Bu çok zorlu süreç ama inan mutlaka bir gün sana da nasip olacakduygularını bizzat yaşamış biri olarak kayıtsız kalmak istemedim yazdıklarına. Boş teselli değil canı gönülden şans diliyorum.
İnşallah canimmmCanım üzme kendini insan ümitsizlik ediyor ama burada okadar hikaye okudum ki 5.güne gitmeyen ama sonrasında 4-5 tane giden… vsvs bu sefer nasip değilmiş. Bu ayki yumurtalar yeterli gelmemiş demekki . Her zaman aynı olacak diye birsey yok. Bazı insanlar görüyorum kaç kez denemiş sonra tutmuş. Bazıları ilkte.. Bu yol her deneme de herkes için aynı geçmiyor. İnşallah bir sonraki sefer daha çok embryo kalır da daha çok şansın olur. rabbim nasip etsin inşallah
Benim bence fazla kalınlaşıyor. Doktor bir şey demedi ama benim de korkum acaba fazla mı kalınlaşmıştıBen en son 5inde kontrole gittim 8.3 demislerdi de olmasi gereken bu mu acaba diye dusundum
Yani gidebilme şansın varsa bence bu sefer orayı dene. Çünkü gerçekten laboratuvarı dünya çapında sayılı laboratuvarlarından.Keskengideb
Keskengidebilsem oraya az önce başka bir arkadaş yazdı özelden oda orayı tavsiye etti. Kadam bi gidip geliyor vallahi...
Ben kendisini tavsiye üzerine tercih ettim. Amerikan hastanesinin laboratuvarı da iyi diye biliyorum. Henüz ilk görüşmeyi yapmadım. Ayın 24’ünü bekliyorum canım. Senin ilk izlenimin olumlu anladığım kadarıyla.Bende Bülent hoca ile başlamayı düşünüyorum. Ön görüşme yaptık. Çok açıklayıcı konuştu. Siz ne düşünüyorsunuz?
İlk izlenimim olumlu. Ama emin olamıyorum burası olsun diye güvenip cesaret edemiyorum sadece.Ben kendisini tavsiye üzerine tercih ettim. Amerikan hastanesinin laboratuvarı da iyi diye biliyorum. Henüz ilk görüşmeyi yapmadım. Ayın 24’ünü bekliyorum canım. Senin ilk izlenimin olumlu anladığım kadarıyla.
Hangi fitili kullanyorsun? Ay sence bayrama kadar sonucu gorebilecezmiAmin canım inşallah muradımıza erelimyok valla hiç ağrım fitil ile mücadele ediyorum biraz fazla geri çıkıyor sanki iyi mi yerleştiremiyorum anlamadım beraber bekleyeceğiz sonucu inşallah bayram müjdesi olur
Aslında test tarihi olarak 20 si verecekler muhtemelen ama bayramın son günü yaptırsakta anlarız benceHangi fitili kullanyorsun? Ay sence bayrama kadar sonucu gorebilecezmibuara ben kibrista yapdirdigim icin sabah çikacam agsam 9 gibi anca eve donerim umarim yolculukdan etkilenmeyiz
En güzelini rabbim kolaylıkla nasip eylesinCanimm senin de basin sagolsun. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah. Tolga Ecemiş hocaya gitmeye karar verdik. Bakalim bi adet olayım da.
Ay inşallah bayram mujdemiz oldu kabulettim aminnAslında test tarihi olarak 20 si verecekler muhtemelen ama bayramın son günü yaptırsakta anlarız benceen kötü testi tekrarlatırlar pozitifi görelimde progestan 200 mg kullanıyorum ama doktorum muadilini yazmıştı sgk onu ödemeyince ben de bunu aldım doktorun yazdığı aparatlı bir fitildi ittirmek için aparatı vardı yani ama bu kapsülde o yok o yüzden sorun yaşıyorum sanırım.. yolda hiç bişey olmaz canım sağa sola koşturmazsın zaten biliyordur doktorun yol yapacağını di mi?
3. Transferim olacak benimde inşallah sağlıkla tutar ve son olurAy inşallah bayram mujdemiz oldu kabulettim aminnevet dokdor ucak saatine kadar hastanede kalacam dedi sonra taksiyle direk havalimanina benim ilk deneme ve son olsun senin kacinci denemen canim ?
Canım benim de tedavi sürem çok uzadı. 27. Gün transfer oldum. 7 iken yaptılar transferimi daha fazla kalınlaşması malesef. Geçmişte 2 düşük nedeniyle kürtajım var zannediyorum onlarran dolayı oldu. Çünkü yapışıklık yaşadım 2 kez histereskopi oldum falan. Ama bunlara ek olarak doğuştan yarım rahimliyim. Yapısal olarak da zaten normalden ince bu nedenle. Ama rahmimin şekli iyiymiş 3 çizgi görünümü varmış. Literqtürde 4 le bile tutan var dediler. Canını sıkma o nedenleBenim çok zor kalınlaştı hatta tedaviyi uzattık 28.gün transfer oldum. Daha önce küretaj olduğum için bir bölgesi daha kalın bir bölgesi daha inceydi. Doktorum yapısalda olabilir dedi. En son 7.6 iken transfer oldum. Min değer 7 diye biliyorum.
Memnun musun canm tedavinin hangi aşamasındasınBende mustafa hocadayim canım
Evet canım ilaçların yan etkisidir. Bol su içmeye çalışKızlar merhaba transferim 2. Günü çok fena bir karın ağrısı gaz sancısı mide bulantısı terlemem oldu sonrasında İshal oldum aranızda bunları yaşayan var mı? İlaçların yan etkisi mi acaba?
Çok teşekkür ederim inşallah bebişlerimiz tutunurCanım benim de tedavi sürem çok uzadı. 27. Gün transfer oldum. 7 iken yaptılar transferimi daha fazla kalınlaşması malesef. Geçmişte 2 düşük nedeniyle kürtajım var zannediyorum onlarran dolayı oldu. Çünkü yapışıklık yaşadım 2 kez histereskopi oldum falan. Ama bunlara ek olarak doğuştan yarım rahimliyim. Yapısal olarak da zaten normalden ince bu nedenle. Ama rahmimin şekli iyiymiş 3 çizgi görünümü varmış. Literqtürde 4 le bile tutan var dediler. Canını sıkma o nedenle
Çok kötüydüm tansiyonum falan düştü çok korktum ya senin de mi başına geldi canımEvet canım ilaçların yan etkisidir. Bol su içmeye çalış
Bu belirtiler çok normal progesteron kullanıyorsanız ondan dolayıdırÇok teşekkür ederim inşallah bebişlerimiz tutunurgüzel haberler alalım bugün regli olacakmışım gibi rahimde inceden kasılmalar var umutsuzluğa kapılmayayım diyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sanki peçete ile silsem kanama gelmiş olacak gibi bir hissiyatım var. nasip napalım. İnşallah yanılıyorumdur.
İnşallah her şey yolunda gider ve bebişiniz sıkıca tutunur sizeKızlar benim de reglim 7 gün erken geldi. Hazirana yetişecek transferim sanırım, doktor bu transferde farklı birşey uygulamazda.