- 31 Mayıs 2024
- 78
- 121
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Evet hala kullanıyorum günde 3 inşallah öyledir çok sağolun. Birden yorumunuza gözlerim doldu içimi umut kapladıBu belirtiler çok normal progesteron kullanıyorsanız ondan dolayıdır
Benim de farklı yan etkiler oldu canım.Çok kötüydüm tansiyonum falan düştü çok korktum ya senin de mi başına geldi canım
Olabilir daha da şiddetli karın ağrın olursa ohss olmuş olabilirsin , doktorunla konuş. Ama seninki dondurulmuş muydu canım ? Yani yumurta büyütme iğnesi kullandın mıKızlar merhaba transferim 2. Günü çok fena bir karın ağrısı gaz sancısı mide bulantısı terlemem oldu sonrasında İshal oldum aranızda bunları yaşayan var mı? İlaçların yan etkisi mi acaba?
Benimki de 13 Haziranİnşallah her şey yolunda gider ve bebişiniz sıkıca tutunur sizegüzel haberler alalım test günüm 13 Haziran bekliyorum bakalım inşallah hayırlısı ve sağlıkla pozitif olsun
Benimde 13 haziran sabırsızlanıyorum artıkBenimki de 13 Hazirankaçıncı gün emriyodu sizinki
Ben dee ya yarın test yapsam mı diyorum bi 9. Gün sonra vazgeçiyorumBenimde 13 haziran sabırsızlanıyorum artıkgüzel haberler verelim bir birimize insallah
5. Gün 2 tane embriyo transfer oldumBenimki de 13 Hazirankaçıncı gün emriyodu sizinki
Benimde yapasım var ama bilmiyorum. Benimde ayakta fazla kalınca ağrıyor göğüs hassasiyetim çok fazlaBen dee ya yarın test yapsam mı diyorum bi 9. Gün sonra vazgeçiyorumbugün karnım ağrıdı ama biraz da bel ağrısı oldu
Rabbim bebiş mutluluğunu isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin
5. Gün 2 tane embriyo transfer oldumzorlukları olacak elbet ben razıyım yeterki sağlıklı olsunlar sizinde hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu? Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Ben 1 tane 3. Gün transfer oldumBenimde yapasım var ama bilmiyorum. Benimde ayakta fazla kalınca ağrıyor göğüs hassasiyetim çok fazlainsallah bebiştendir hepsi
Benim 1. Sanırım ondanBenim de farklı yan etkiler oldu canım.
1. Transferde yan etki çok oldu 2. De vücut alıştı sanırım daha az oldu.
Aynneennn çok korktum tutunmuyo diyeKızlar bugün sol kasığıma sürekli iğne batması şeklinde bir ağrı vardı. Hala ara ara giriyor. Bir de belim kopacak gibi. Sanki çok ağır bir şeyler kaldırmışım gibi ağrıyor. İnşallah tutunma belirtisidir. Gerçi progesteron da yapıyor olabilir. Var mı buna benzer belirtisi olan?
Dondurulmuş değil canım taze transferdi geçti çok şükür gaz sancısıymış sanırım karnım hala gurulduyorOlabilir daha da şiddetli karın ağrın olursa ohss olmuş olabilirsin , doktorunla konuş. Ama seninki dondurulmuş muydu canım ? Yani yumurta büyütme iğnesi kullandın mı
İlk 3 gün benim de öyleydi sonra geçtiDondurulmuş değil canım taze transferdi geçti çok şükür gaz sancısıymış sanırım karnım hala gurulduyor
Ayy inşallah geçer ya insan korkuyor birde ya bişey olursa diyeİlk 3 gün benim de öyleydi sonra geçti
Aynen canım bende transfer öncesinde de vardı hassasiyetBenim de göğüslerimde hassasiyet var ama estrofem progestan falan kullanıyorum ondandır die düşünüyorum
Ben de normalde çok relax biriyim. Bildiğin içimde sürekli öfke patlamaları yaşıyorum. Sürekli birilerine çatasım varAynneennn çok korktum tutunmuyo diyeinşallah tutunuyordur süre azaldıkça korkuyırum ne bileyim bi de hep ağlayasım geliyo normalde çooook neşeli biriyimdir komiğimdir ne bileyim garip oldu gerçi o kadar hormonu betona vursan o da duygusal olur
Adet başlangıcını kırmızı kan olarak kabul ediyor gittiğim merkez. Kahverengi akıntıyı bile kabul etmiyorlarKızlar 2 gündür akıntımin pembemsi. Ve baya sancım var ama reglim tam başlamadı.
Acaba bu akıntıları regl başlangıcı olarak saymali miyim ?
Böyle 1 gün olur ertesi gün sokulurdu ama sokulmedi.
Doktorum şehir dışında, 3. Gün başlayıp cunartesi doktora gidecegim