-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Gonal f 300 satıldı canımGonal f 300 atıldı elimde sadece cetrodit zaten tek çesit ,
3 tane cetrodit 1000 bin
Evet satilik
Benim her kontrolümde hem muayene Hemde kan tahlili aldılar e2 progestan ve lh bakıldı ona göre dozlar değiştiYumurta geliştirici iğne kullanirken doktor muayenesinde kan tahlili istiyor mu yoksa sadece
Bu sabah aradılar iki embriyodan biri zaten kötüydü takip ediliyordu o gitti geriye bir embriyo kaldı onu da 3 ve 4 günler acmiyoruz 5.gün bilgi vereceğiz dediler. Bölünmeye devam ediyormuşZamanyeli embriyologdan haber geldimi sizin
Bende 3 haziranda transfer oldum 2 haziran doğum günümdü benimde ara ara oluyor regl ağrısı bende 3 gün uzandım kalktım yemeklerimi hazırlamıştım düşünmeden edemiyorum elim hep karnımda içimden konuşuyorum hep iyi düşünelim iyi olsun kuzumMerhaba kızlar bende 3 haziranda çift embriyo transferi oldum. Belirti aramayayım diyorum ama regli olacakmışım gibi hissediyorum modum baya düştü. Transfer günü ve dün tüm gün evde dinlendim ufak ufak ev içinde yürüyüş yaptım. Keşke tutunması için bir şeyler yapabilsek. 13 hazirana kadar moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olumsuz denemelerim yüzünden kaygıyı aklımdan yer yer çıkaramıyorum. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. İnşallah haziran ayı hepimize uğur getirir. 4 Haziran doğum günümdü inşallah bebeklerim bana hediye olursağlıkla hepimize nasip olsun. Liste oluşturmayacak mıyız?
Merhaba haber var mı dualarım sizinleBen oldum canım 5 yumurta toplandı hafif ağrım var onun dişin da bir sıkıntı olmadı. Sende durumlar nedir?
3.gün transferini düşünmediler mi? Sonuçta anne rahmi daha güvenliBu sabah aradılar iki embriyodan biri zaten kötüydü takip ediliyordu o gitti geriye bir embriyo kaldı onu da 3 ve 4 günler acmiyoruz 5.gün bilgi vereceğiz dediler. Bölünmeye devam ediyormuş
Ne kadar güzel bir tesadüfBende 3 haziranda transfer oldum 2 haziran doğum günümdü benimde ara ara oluyor regl ağrısı bende 3 gün uzandım kalktım yemeklerimi hazırlamıştım düşünmeden edemiyorum elim hep karnımda içimden konuşuyorum hep iyi düşünelim iyi olsun kuzum
Selamlar ben de 1 haziranda transfer oldum hayırlı olsun rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinMerhaba kızlar bende 3 haziranda çift embriyo transferi oldum. Belirti aramayayım diyorum ama regli olacakmışım gibi hissediyorum modum baya düştü. Transfer günü ve dün tüm gün evde dinlendim ufak ufak ev içinde yürüyüş yaptım. Keşke tutunması için bir şeyler yapabilsek. 13 hazirana kadar moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olumsuz denemelerim yüzünden kaygıyı aklımdan yer yer çıkaramıyorum. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. İnşallah haziran ayı hepimize uğur getirir. 4 Haziran doğum günümdü inşallah bebeklerim bana hediye olursağlıkla hepimize nasip olsun. Liste oluşturmayacak mıyız?
İnş. bebeklerin güzelce tutunsun sana sağlıkla mutlulukla gelsinMerhaba kızlar bende 3 haziranda çift embriyo transferi oldum. Belirti aramayayım diyorum ama regli olacakmışım gibi hissediyorum modum baya düştü. Transfer günü ve dün tüm gün evde dinlendim ufak ufak ev içinde yürüyüş yaptım. Keşke tutunması için bir şeyler yapabilsek. 13 hazirana kadar moralimi yüksek tutmak istiyorum ama olumsuz denemelerim yüzünden kaygıyı aklımdan yer yer çıkaramıyorum. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. İnşallah haziran ayı hepimize uğur getirir. 4 Haziran doğum günümdü inşallah bebeklerim bana hediye olursağlıkla hepimize nasip olsun. Liste oluşturmayacak mıyız?
Bende sağlık ocağinda kan tahlili yaptırıp öyle kendi doktoruma gidecemBenim her kontrolümde hem muayene Hemde kan tahlili aldılar e2 progestan ve lh bakıldı ona göre dozlar değişti
merhaba benimde tıpkı sizinki gibi oldu 25. günüm hala ilaç ve kontroller devam ediyor edecekteRahim kalınlaşmasını mı beklediniz çok merak ettim bide ne zaman transfer olduğunuzu anlamadım nasıl yani adet zamanı gelse bile transfer yapılıyor mu aklım çok karıştı benim de bugün adetimin 19.günü bir dahaki adetime de 10 gün kaldı gözüküyor rahim kalınlığım 8 küsür çıktı doktor 21. Gün bakıcak ve dedi ki bayram öncesi mı sonrası mı transfer yapacağımıza karar vericez dedi yani bayram sonrası derse ben adet olup sil baştan mı başlayacağım
evet çok mantıklı ve haklısınız ama çatlama iğnesi yok sonuçta donmuş embriyo öncesi süreç taze gibi değil çatlama iğnesi olmasak transferden sonra 6. günde çıkarmıCanım ben ilk transferimde 5. Gün yapmıştım. Pozitif çıktı. Meğersem çatlatma iğnesi 10-12 gün yalancı pozitiflik yapabilirmiş. 10. Günde kan testim nehatif çıktı. Bence 5. Yada 6. Günde idrarda pozitifi görenler çatlatma iğnesinden dolayı pozitif görüyorlar ama onlar gerçekten gebe kaldığı için kanda dw pozitif çıkıyor
e2 lh testi yaptırcaksan eğer sağlık ocağında yapılmıyor diye biliyorum. ama birçok kan testini yapıyorlar.Bende sağlık ocağinda kan tahlili yaptırıp öyle kendi doktoruma gidecem
Canım doktorun bana dediği en erken kanda çıkar sonra idrara yansır. Erken yapılan her test şaibeli. Beklemişsin 6 gün 3-4 gün daha bekle. Negatif çıkar moralin bozulur, pozitif çıkar emin olamazsın. Gerek yok yani boşver. Ben yaptım çok da pişman oldum bu kes bekleyeceğimevet çok mantıklı ve haklısınız ama çatlama iğnesi yok sonuçta donmuş embriyo öncesi süreç taze gibi değil çatlama iğnesi olmasak transferden sonra 6. günde çıkarmı