- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Maşallah iyi olmuş embriyolarınız inşallah sağlıkla tutunurBenim 8 yumurtadan 3. Güne 5 tanesi gitti. 5. Güne 2 tanesi birine erken blast dediler. Herkesin yaşadığı tecrübe farklıdır ama ben gittiğimde hep mustafa taş hoca ilgilendi. Sorularıma cevaplar verdi. İlac hemsireleride her mesajıma cevap veriyorlar. Embriyo icin bilgi veren bir beyefendi vardı o arıyordu sürekli herşeyi anlatıyordu. Havuz yapalım demişlerdi ben kabul etmemiştim. Gecen gün bi 20 dk lık telefon görüsmemiz oldu cünkü aradan 1,5 yıl gecti. Dosyamı mustafa beyle incelemisler. Gönül rahatlığıyla transfer yaparım demiş. Ben embriyomu cok kötü sanıyordum ama buda kötünün iyisi galibaerken blast denildi birine biride gelişmeye devam ediyor denildi sanırım yani o anki psikolojiyle cok aklımda kalmadı her bilgi karman corman oldu. En ince ayrıntısına kadar embriyolog anlattı. Çöüzünürken bi sıkıntı yaşanır mı onu bilemiyorum inşallah transferimi olabilirim. Ben kötü birşey görmedim o yüzden şuanlık memnunum.
Amin benim de ilk ve 4. GünümÇok şükür ne güzelbende tuhafım iyi düşünmek istiyorum herşey çok güzel olsun
Aaaa şuan aşırı aydınlandım. Benim opudan önce tedavideyken rahimimde su birikintisi vardıı. Tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için burdada bi doktorum var birlikte ilerliyoruz ikisinlede. Burdaki doktorum önemsiz bi birikinti demiştiBenim doktorumda aynisi dedi. Fark embriyo değilde rahim oluyormuş. Yumurta geliştirme sürecinde vücuda aşiri hormon giriyor ve gelişen Yumurta sayisina göre rahim su topluyormuş.
Buda gebeliğe engel olabiliyormuş.
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahAmin benim de ilk ve 4. Günümrabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Farklılık varmı sizde ben vucudumu dinlemek istemiyorum ama elimde değilAmin benim de ilk ve 4. Günümrabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Karnım hep şiş , hep gazlıyım bir de progestan kullandığım için meme hassasiyeti var ama transfer gününden itibaren var o harici hiiiç birşey yokFarklılık varmı sizde ben vucudumu dinlemek istemiyorum ama elimde değil
Benimde karnım hep şiş gaz bende aynı durumdayımKarnım hep şiş , hep gazlıyım bir de progestan kullandığım için meme hassasiyeti var ama transfer gününden itibaren var o harici hiiiç birşey yoksizin kaçıncı gün embriyo ve de taze mi transferdi
Prolutex ve duphaston progrsteron zatenBenimde karnım hep şiş gaz bende aynı durumdayımben progestan kullanmıyorum sadece prolutek iğne sabah akşam estreform duphasaton asprin vitaminler 5 gün embriyosu dondurulmuş
Fitil olarak kullanmıyorum demek istedimProlutex ve duphaston progrsteron zaten
Benimki3. Gün taze transfer13. Kan ver dediler
Aaaa şuan aşırı aydınlandım. Benim opudan önce tedavideyken rahimimde su birikintisi vardıı. Tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için burdada bi doktorum var birlikte ilerliyoruz ikisinlede. Burdaki doktorum önemsiz bi birikinti demişti
Teşekkğr ederimsin bilgi içinnnTüp bebek sürecinde önemliymiş o su. Normalde belki sağlık için önemsizdir ama bebek tutunmuyormuş. Benim doktorum embriyodan çok rahime önem gösteriyor.
Eğer belirtim değişir adet olacak gibi olursam ben yaparımFitil olarak kullanmıyorum demek istedimbenimde 13 tahlil günüm kaset test yaparmıyım bilmiyorum
3. Yada 5. Günü yapmayı planlıyor yarın saat 2de olacak sanırım benimkiHani taze transferde yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor
Hayırlısı olsun inşallah3. Yada 5. Günü yapmayı planlıyor yarın saat 2de olacak sanırım benimki
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kucağımız boş kalmazHayırlısı olsun inşallah