- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.101
Evet böyle görünecek. Çok tuhaf bir his. İkinci gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi yoğun hissediyorumBen de bugün 10+6 yım yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım böyle mi gözükecek benim bebeğim de
Merhaba benimde 7 hafta cikdi ikinci kese siz kalpBende kanamam oldu diye acile gittim. 7 haftaliktim o zaman. İkinci keseyi o zaman gördüler ilk kontrole gittiğimde görmemişti doktorum ya da bana söylemedi gelismeyecegini düşündüğü için.
Hayır benim bebek oluşmadı bos keseydi o yüzden hala kanamam oluyor o yavaş yavaş kaybolacakmis ya da bazılarında o şekilde kalıyormuş doğuma kadar. Bebeğe zarar vermiyormuş ama.Merhaba benimde 7 hafta cikdi ikinci kese siz kalp
Sesini duydunuzmumyada bebege gordunuzmu
Benimde yarin dokyor kontrolumHayır benim bebek oluşmadı bos keseydi o yüzden hala kanamam oluyor o yavaş yavaş kaybolacakmis ya da bazılarında o şekilde kalıyormuş doğuma kadar. Bebeğe zarar vermiyormuş ama.
İnşallah en hayırlısı neyse o olurBenimde yarin dokyor kontrolum
Var bebek varmi
Kalp sesi varmi bakilcak hcg degeri olcutuler ikinkat artmadi doktor sagliksiz gebelik dedi yarin beli olcak
Bir tanesinde kalp sesini duydunuz ama di mi diğer keseye mi bakılacakBenimde yarin dokyor kontrolum
Var bebek varmi
Kalp sesi varmi bakilcak hcg degeri olcutuler ikinkat artmadi doktor sagliksiz gebelik dedi yarin beli olcak
hayir ikisinide duymadım görmedim biri büyük biri kucukdu 5.2 5.4 du sonradan ciddi ikinci keseBir tanesinde kalp sesini duydunuz ama di mi diğer keseye mi bakılacak
Anladım inşallah bebekleri ve kalp atislarinida duyarsınız güzel haberlerle gelirsinizhayir ikisinide duymadım görmedim biri büyük biri kucukdu 5.2 5.4 du sonradan ciddi ikinci kese
insallah pek ümitli degilim doktor biri olur ama ikinci belki olmuya bilir dedi bakalımAnladım inşallah bebekleri ve kalp atislarinida duyarsınız güzel haberlerle gelirsiniz
Coraspirini bana 8. Aya kadar kullan dedi canım, bilinen bir sorunum olmadıgı halde , her hekim farklı demek kiCanım ben coraspini kestiğimden beri hiç lekelenme sorunu yaşamadım
Merhabalar ne yaptınız kontrole gittiniz mi merak ettiminsallah pek ümitli degilim doktor biri olur ama ikinci belki olmuya bilir dedi bakalım
Gitim keseler bos ikiside yinede 1 hafta bekliyelimMerhabalar ne yaptınız kontrole gittiniz mi merak ettim
İnşallah bu süreci kolay bisey atlatırsın en yakın zamanda Rabbım tekrardan nasip etsin sağlıklı bir şekildeGitim keseler bos ikiside yinede 1 hafta bekliyelim
Dedi doktorum ama aret kamardan haber bekliyorum neyspicsz diye yada hapla dusuruluyormus
Simdi aret bey hastanesinden aradilar haftaya baska bir doktora gozukmemiİnşallah bu süreci kolay bisey atlatırsın en yakın zamanda Rabbım tekrardan nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Hmm anladım hadi inşallah güzel haberler alirsinizSimdi aret bey hastanesinden aradilar haftaya baska bir doktora gozukmemi
Istiyor ondan sonra tekrar haber vermemi istiyorlar
insallah hayirlisi artıkHmm anladım hadi inşallah güzel haberler alirsiniz
Umarım haftaya iyi haberler alırsınızGitim keseler bos ikiside yinede 1 hafta bekliyelim
Dedi doktorum ama aret kamardan haber bekliyorum neyspicsz diye yada hapla dusuruluyormus
Hayirlsi aret kamar ilaclara ignelere devam haftaya beli olur dediUmarım haftaya iyi haberler alırsınız