Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Dün bebeğimin kalp atışını görmek için gittim çok şükür atıyordu. Çok sevindik şükrettik sevinçten ağladık derken akşam saatlerinde yoğun bir adet ağrısı yaşadım uzanıyordum birden su gibi bir şey boşaldı. Bazen Protestan yapıyor bunu o dur diye düşündüm ama wc ye gittiğimde resmen içimden bir parça düştü pıhtı gibi yoğun olmayan bir kanama yaşadım ağrıyla birlikte. Düşük yaptığımı düşündüm… ağrım da çok şiddetliydi yaklaşık yarım saat sürdü ve hafifleyerek bitti. Daha sonra her WC ye gittiğimde geldi ama yoğun değildi. Bütün ümidimi yitirmiştim. Hemşiremi aradım yarın sabah erkenden gel dedi. İnanın o kadar ümitsiz gittim ki bu sabah hatta yatmadan önce ki ilaçlarımı ve sabahki kullandıklarımı bile almadım. Ama ultrasonda bebeği de gördük kalp atışını da
kanama alanı da yokmuş neden böyle oldu bilmiyorum. Akşam eşim ben çok ağlayınca Bak varsa da Şuan çok üzüldüğün için gidecek deyince kendimi toparladım elimi yüzümü yıkadım bi dilim tatlı koyup onu yiyip yattım
yan yana da değiliz eşimle ailelerimiz de bilmiyor. Öyle kendi kendime yedim uyudum
biraz fazla uzattım ama içimi dökmek istedim. Şayet aynı şeyleri yaşayan olursa diye.. ultrasona girmeden belli olmuyor hiçbir şey. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin