Bacak acımıyor mu neresinden tam. Teşekkür ederim cevabın içinBen bacağımdan da yapıyorum arada canım. Hemşire zorlandığında bacağından da yapabilirsin demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak acımıyor mu neresinden tam. Teşekkür ederim cevabın içinBen bacağımdan da yapıyorum arada canım. Hemşire zorlandığında bacağından da yapabilirsin demişti
Sendede mi 0 bende ne koku hassasiyeti ne bulanti ne kusma ne göğüs acisi agrisi nede baska birsey pHiç korkma benimde yoktu belirtim halada yok duyarsin yani
hepsi yakıyor kan sulandırıcıların. Rica ederimDün de
Oskoparın sanırım kendi içindeki ilaç da biraz yakıyor. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Benim de geçtiğimiz cumartesi olmuştu akıntı ile karışık pembe bazen kahverengi pazar günü bitti ama bugün sabah yine başladı insan ister istemez endişe ediyor. Benim de kalp atışı için randevum salı günü. Sen de bugün duyarsın insallah bebeğiniKızlar günaydın dün aksam pembe lekelenme şeklinde kanamam oldu peçeteye 2 defa geldi sonra durdu şükür ama cok korktum bugün kalp atışını dınlemeye gıdıcez dualarınızı eksık etmeyın ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alalım bebeklerımızı
Evet yok sadece arada bir yani nadiren bulantı geliyo onun dışında biseyim yok. Doktorum hatta ne güzel işte annesine zorluk çıkarmıyor keyifle geçir sürecini dedi banaSendede mi 0 bende ne koku hassasiyeti ne bulanti ne kusma ne göğüs acisi agrisi nede baska birsey p
İnşallah gümbür gümbür atan minicik bir kalp görürsün ve tüm endişelerin yokolurKizlarr banada dua edin bizde kalp atışı duymaya gidicez dr sali gelecekmis benim y.dışından bende başka dr ayarladim bugün gidicem belirtilerim kayboldu diye inşallah hayırlı haberlerle gelirim 12 30 da randevum
Normalde haftayaydi randevum ama bu belirti olamamasi durumu beni cok endişeye soktu bende gidicem
İnşallah bende güzel şeyler duyarım bugün amiinn.Evet yok sadece arada bir yani nadiren bulantı geliyo onun dışında biseyim yok. Doktorum hatta ne güzel işte annesine zorluk çıkarmıyor keyifle geçir sürecini dedi bana
Amiinn amiiin hepimiz inşallah güzel haberler alırızİnşallah gümbür gümbür atan minicik bir kalp görürsün ve tüm endişelerin yokolur
Karnindan bakarsa belki ama alttan bakarsa büyük ihtimal duyulurSat göre 6+5
Ultrasona göre 6+4 ,gözüküyordu
Duyulmaz mi kalp atışı
En azindan ekrandan falan gösterir belki kalbinin attığını
Canim Sali gününe bisi kalmadii Dayanmalisin Korkma korkma gayet normal bu gibi lekelenlenmeler hepinizin ayri ayri doktoru var ve hepsi ayni seyleri söylüyor zatenBenim de geçtiğimiz cumartesi olmuştu akıntı ile karışık pembe bazen kahverengi pazar günü bitti ama bugün sabah yine başladı insan ister istemez endişe ediyor. Benim de kalp atışı için randevum salı günü. Sen de bugün duyarsın insallah bebeğini
Haklısın canım zaman geçmek bilmiyor ki. Endiselenmemek elde değilCanim Sali gününe bisi kalmadii Dayanmalisin Korkma korkma gayet normal bu gibi lekelenlenmeler hepinizin ayri ayri doktoru var ve hepsi ayni seyleri söylüyor zaten
Ben günde 2 defa yapıyorum sabah 1 tüp akşam 1 tüp sizde öyle yapıyorsunuz değil miKizlar prolutex 25 igneyi gunde iki kere yapan var mi? Her yerde gunde bir diyo ben niye iki yapiyorum bilmiyorum.
Oksapar beni çok yakıyor resmen ağlayacak gibi oluyorum artık..acaba yakmayanı muadili var mı bununDün de
Oskoparın sanırım kendi içindeki ilaç da biraz yakıyor. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Ben de öyle yapıyorumBen günde 2 defa yapıyorum sabah 1 tüp akşam 1 tüp sizde öyle yapıyorsunuz değil mi
Var canim , ben hepsini kullandimOksapar beni çok yakıyor resmen ağlayacak gibi oluyorum artık..acaba yakmayanı muadili var mı bunun
Bence de iyi yapmışsın.Git göster rahatlarsın.Doktorlar böyle ileri tarihlere atıyorlar ama annenin stres seviyeaini düşünen yok.Göster kurtul işte de mi delirtiyorlar bazen. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlarr banada dua edin bizde kalp atışı duymaya gidicez dr sali gelecekmis benim y.dışından bende başka dr ayarladim bugün gidicem belirtilerim kayboldu diye inşallah hayırlı haberlerle gelirim 12 30 da randevum
Normalde haftayaydi randevum ama bu belirti olamamasi durumu beni cok endişeye soktu bende gidicem
Hangisi en az yakıyor? Pazartesi rapor yazdırıcam doktora onu yazdırayımVar canim , ben hepsini kullandim
(( Oksapar , Enox , Cleaxane ))
Benimki suan Cleaxane canim daha iyi geldi bana oksapar en cok can yakani enoxda bi parca iyi ama en son kullandigimdan daha menmunum cok morartmiyorda sor doktoruna onu kullan tavsiye ediyorumHangisi en az yakıyor? Pazartesi rapor yazdırıcam doktora onu yazdırayım
İki tüpü tek seferde yapabilirsiniz doktorunuza sorun tabi ki sabah akşam uğraşmaya gerek kalmazBen günde 2 defa yapıyorum sabah 1 tüp akşam 1 tüp sizde öyle yapıyorsunuz değil mi
İnşallah canım çok sağol hepımız guzel guzel haberler alalımBenim de geçtiğimiz cumartesi olmuştu akıntı ile karışık pembe bazen kahverengi pazar günü bitti ama bugün sabah yine başladı insan ister istemez endişe ediyor. Benim de kalp atışı için randevum salı günü. Sen de bugün duyarsın insallah bebeğini