-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.921
ben de dun deli danalar gibi agladım yarım saat. lutfen miinosuna zarar verme bosu bosuna uzulup. hadi kalk guzelce bir yuruyus yap sonra beslenmene asırı dikkat et. guzel guzel yararlı seyler ye :)Ya inşallah ama kendimi motive edemiyorum yani
İlk çıkan sonucun neydi canım bence gayet iyi değerinKızlar kendimi aşırı kötü hissediyorum ya sonucu 400 lerde beklerken düşük geldi. İçim çok kötü oldu
Teşekkür ederim inşallah bu denemede bebeğinizi kucağınıza alırsınızcanım ben ucuncu denememdeyim:) nedensiz oldugu için ilkinde kesinnn olur diyordum. su an benim icin bir yasam tarzı olduoyle dusunmemeye calıs ltf, ne olursa üzerine gidecegiz, cesur olacagız. tıp inanılmaz ilerledi. her sey guzel olsun senin icin
su gruba biraz pozitif enerji gonderelimmmm:) degeri pozitif cıkan bile sevinemez oldu, her an korku içerisindeyizBenim ilk tedavimdi ama gercekten ağır ilaclar ve okadar ilaci icmenin psikolojiside agır bence Rabbim yardim etsin bu yolda emek veren arkadaşlarımın yüzünu güldürsün sen test günü bekliyorsun sanirim
Sizinde mi negatif olduben de dun deli danalar gibi agladım yarım saat. lutfen miinosuna zarar verme bosu bosuna uzulup. hadi kalk guzelce bir yuruyus yap sonra beslenmene asırı dikkat et. guzel guzel yararlı seyler ye :)
Canım tam iki katına cıkmadı diye tribe girdim, 10.gun deger 106'ydı, 12.gun 194 cıktı. sonra duzene gittim 226 cıktı rahatladım. yarın tekrar duzende verecegim testimi:) bazıları %66 uzeri yeterli diyor.Sizinde mi negatif oldu
Canım tam iki katına cıkmadı diye tribe girdim, 10.gun deger 106'ydı, 12.gun 194 cıktı. sonra duzene gittim 226 cıktı rahatladım. yarın tekrar duzende verecegim testimi:) bazıları %66 uzeri yeterli diyor.
İnşallah yükselicek değeriniz dualarım sizinle kaçıncı denemenizCanım tam iki katına cıkmadı diye tribe girdim, 10.gun deger 106'ydı, 12.gun 194 cıktı. sonra duzene gittim 226 cıktı rahatladım. yarın tekrar duzende verecegim testimi:) bazıları %66 uzeri yeterli diyor.
Hayalinizde cinsiyet ve isim var mı hiçççç :) azıcık guzel hayal kuralım<3 Ben Mila ismine bayılıyorum<3
Bende lina istiyorumHayalinizde cinsiyet ve isim var mı hiçççç :) azıcık guzel hayal kuralım<3 Ben Mila ismine bayılıyorum<3
Ay evet yaasu gruba biraz pozitif enerji gonderelimmmm:) degeri pozitif cıkan bile sevinemez oldu, her an korku içerisindeyiz
Ben kız olursa devin istiyorum erkek icinde bir turlu karar veremiyorum 2 3 isim var aklimdaHayalinizde cinsiyet ve isim var mı hiçççç :) azıcık guzel hayal kuralım<3 Ben Mila ismine bayılıyorum<3
Ama yani abdulhamid de bu kuşaktata doğan çocuğa ne biliyimBiz isim konusunda da esimle catısıyoruz cok farklı düşünüyoruzeşim Abdulhamid istiyor ben kıvanç
Ahahahahaa kızzzz sormaaa daha cins isimler de diyor da aklımda kalmadı , o kadar cins yaniAma yani abdulhamid de bu kuşaktata doğan çocuğa ne biliyim
Aaa devin ne kız , ilk defa duydum degişik bi isimBen kız olursa devin istiyorum erkek icinde bir turlu karar veremiyorum 2 3 isim var aklimdaya ben aslinda her ikisindede cok kararsiz kaliyorum hergun isim degisiyor
Eşin beni güldürdü vallaAhahahahaa kızzzz sormaaa daha cins isimler de diyor da aklımda kalmadı , o kadar cins yani
Kız bi de esprisine de demiyor , ciddi ciddi ve ısrarcıEşin beni güldürdü valla
2 ye katlamis canim olmasi gereken olmus. Kendinizi uzmeyin artik...hersey dahada iyi olacak artik negatif dusuncelerden uzaklasin5. Gün 31,7 8. Gün 123,1 11. Gün 226,52 çıktı.
25 mayista ilk transferimi oldum 3 haziranda negatifi ogrendim ayin 6 sinda regl olfum 7 sinde 2. Ye baslafim 25 haziranda 2. Transfer oldum. Bugun 8. Gunum.İki kere aynı üzüntüye nasıl dayandınız nasıl toparladınız benim ilk denemem negatif ikinciye nasıl cesaret ediceğimi bilemiyorum
Benim ilkinde umudum çok vardı olmayınca yıkıldım sanırım hemen deneme cesaretim yok25 mayista ilk transferimi oldum 3 haziranda negatifi ogrendim ayin 6 sinda regl olfum 7 sinde 2. Ye baslafim 25 haziranda 2. Transfer oldum. Bugun 8. Gunum.
Eger psikolojik olarak hazirsan vucudun bu ignelere alismisken hic ara vermeden 2. Yi dene. Zaman gecince korkular daha da cok artilar ustune dus