- 14 Haziran 2024
- 864
- 386
- 26
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.941
Minik embriyoya biraz üzüldüm şimdiKız bi de esprisine de demiyor , ciddi ciddi ve ısrarcı oglan olursa yandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik embriyoya biraz üzüldüm şimdiKız bi de esprisine de demiyor , ciddi ciddi ve ısrarcı oglan olursa yandık
Yaaaaa ahahahhahaah güzel bi tabir oldu ; minik embriyo cok sevdimMinik embriyoya biraz üzüldüm şimdi
ben de aden ismini çok beğeniyorum ama bu sene kim doğurduysa aden koyduHayalinizde cinsiyet ve isim var mı hiçççç :) azıcık guzel hayal kuralım<3 Ben Mila ismine bayılıyorum<3
Çaba ,gayret ,hareket , kımıldanış anlamlarini tasiyor bilmem ben duyunca cok hosuma gitti hem cok zorlama bir isimde degil gibi dusundum daha vaktimiz cooook :)) e bende cok kararsiz bi insan olduğum icin daha degisir gibime geliyor ama bakalim bu simdilik hoş :)) ilk evlendigimiz siralarda da ömür koyalim demistikAaa devin ne kız , ilk defa duydum degişik bi isim teyzesi olarak bence daha güzel isimler bulabilirsin
Ayyy adende cok hosuma gidiyorrrben de aden ismini çok beğeniyorum ama bu sene kim doğurduysa aden koydu
bi de parla ismi çok meşhur bu aralarrrAyyy adende cok hosuma gidiyorrr
Anlamları guzelmis canım, saglıkla gelsin de insallah istediğini koyarsın cinsiyet 12 . Haftada belli olur muhtemelen , o da ayrı heyecan yaaÇaba ,gayret ,hareket , kımıldanış anlamlarini tasiyor bilmem ben duyunca cok hosuma gitti hem cok zorlama bir isimde degil gibi dusundum daha vaktimiz cooook :)) e bende cok kararsiz bi insan olduğum icin daha degisir gibime geliyor ama bakalim bu simdilik hoş :)) ilk evlendigimiz siralarda da ömür koyalim demistik
Bahar dizisinden patladı sanırım, benim de hosuma gidiyor parlabi de parla ismi çok meşhur bu aralarrr
yargı dizisinde de varmış sanırımBahar dizisinden patladı sanırım, benim de hosuma gidiyor parla
Göbekten mi kalcadan mi o canimkızlar progestan 50 iğneyi hergün sağlık kurumunda yaptırıyorum, saglık calısanı olmayıp kendi evde yapan var mı
Adem asel serra bende çok beğeniyorum erkek te atahan düşünüyoruz nasip sağlıkla gelsin bebeklerimizben de aden ismini çok beğeniyorum ama bu sene kim doğurduysa aden koydu
isim seçmek çok zor bence ya inşallah sağlıklı ilerler de o günleri de görürüzAdem asel serra bende çok beğeniyorum erkek te atahan düşünüyoruz nasip sağlıkla gelsin bebeklerimiz
acile gidersin canım, acilde vururlarKalcadan canım , tatile gitmeyi düsünüyoruz orda hergun saglık calısanı bulmam zor olur diye düsündüm , ama kalca olunca tabi teknik bilgi gerektiriyor
Şişli memorial 5. Gün embriyosu için 9. Gün, 3. Gün embriyosu için 11. Gün kan testi vermemizi istiyor. Karıştırmışlardır.Arkadaslar 3.gun embriyosu icin hastane bana 9.gun test yap yazdi kagida. Ama bence karistirdilar 5.Gün embriyosu zannedip. Sisli Memorial da olan biri var mi aramizda? Onlarin duze o mi boyle yoksa yanlis mi yazildi
Kalcadan tatlımGöbekten mi kalcadan mi o canim
Artık oyle yapacam canımacile gidersin canım, acilde vururlar
Hayirli olsunBana 10. Gün test ver demisşerdi ben erken vermistim. Bugün 11. Günüm 226,52 çıktı
Evet büyük iğne ama hepsi için küçük insilün iğnesi gibi uc verdiler onlarla yapıyorum yoksa büyükler yapılmaz dayınalmaz canım. Kan sulandırıcı da göbeğe yapıyorum ama çok kötü ağrıtıyor oksapar kullanıyorumCanım o ilac için verilen iğne kocaman , sen küçük iğnelerden tercih ettin o halde degil mi, bi de aynı kan sulandırıcı gibi mi vuruluyor aynı bölgelere yani ?