- 13 Haziran 2024
- 535
- 368
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.621
Guzel haberler duy kuzum ins, bizi de bilgilendirKızlar bugün ilk perinatolog randevuma gidiyorum. 6+5 im. Bakalım süreç için neler diyecek
2 gün sonra tekrar ver kaçıncı gün embriyoKızlar ben test verdim bugün 12.günüm değer 39 çıktı nasıl sizce
Kızlar bugün ilk perinatolog randevuma gidiyorum. 6+5 im. Bakalım süreç için neler diyecek
2 gün sonra tekrar ver kaçıncı gün embriyo
Banada kimse bişey demedi aynı doktorla devam ediyim diyorum bütün süreci o bildiği için gitmek gerekiyormu acabaPerinatologa neden gidiliyor? Ben 7. haftadayım ama kimse bana git demedi:) çok mu cahilim
Canım ben yarım rahimliyim o nedenleGuzel haberler duy kuzum ins, bizi de bilgilendirikiz oldugu için mi perinatolojı takip ediyor yoksa tup bebek diye mi
Canım ben yarım rahimliyim ve daha önceden 2 düşük yaşadığım için riskli gebelik olarak görülüyor o nedenle :)Perinatologa neden gidiliyor? Ben 7. haftadayım ama kimse bana git demedi:) çok mu cahilim
Sizde ağrı oldu mu şuan 7. Gün ve adet gibi ağrı var belimde ağrıyor çok5.gün embriyosu perşembe tekrar verecem önemli olan katlıyor olması dediler bana
Anladım kuzum, guzel haberlerle gel insallahCanım ben yarım rahimliyim o nedenle
Sizde ağrı oldu mu şuan 7. Gün ve adet gibi ağrı var belimde ağrıyor çokAnladım kuzum, guzel haberlerle gel insallah
Evet oldu adet olacakmışım gibi ağrılarSizde ağrı oldu mu şuan 7. Gün ve adet gibi ağrı var belimde ağrıyor çok
Bugün 7. Gün başladı iyice bu kadar yoktu kan verdim belki belli olur bugün dayanamadım. Size ne zaman oldu bu ağrılarEvet oldu adet olacakmışım gibi ağrılar
İlk 4 gün çok aşırı vardı sonra kesilir gibi oldu ara ara devam etti amaBugün 7. Gün başladı iyice bu kadar yoktu kan verdim belki belli olur bugün dayanamadım. Size ne zaman oldu bu ağrılar
Benin ilk 2 gün batma bel ve uyku vardı deli gibi kesildi arada bel ve batma oldu ama bugün 7. Belim ağrıyor otururken bile arada adet olacak gibi sancam oluyorİlk 4 gün çok aşırı vardı sonra kesilir gibi oldu ara ara devam etti ama
Tebrik ederim. Katlanarak artsın değerinTamam bende öyleydim tutunuyodur yavrucuğun içini ferah tut
Yaa inşallah bugün dayanamadım kan verdim bugün 4 ye belli olcak erken amaTamam bende öyleydim tutunuyodur yavrucuğun içini ferah tut
Kasıkta agrım oluyordu canım, belimde agrı hissetmedim ama özellikle ara ara kasık agrısı hissettimSizde ağrı oldu mu şuan 7. Gün ve adet gibi ağrı var belimde ağrıyor çok
Sonucunuz umarım pozitiftir4 yumurta 4 sperm
3 tane döllenmisti
Ama 4. Güne 1 tane kaldı
O da transfer oldu
Eşim azosperm (yani sperm çıkışı yok sperm ameliyat ile arama yapılıyor ve 5. Ameliyatı oldu)
O yüzden başka şansımız yok ne yazikki