- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.641
Bir sağ bir sol batma ağrı var sanki adet olacak gibi belimin kuyruk sokumu özellikle ağrı var bugün yoğun baya bugünKasıkta agrım oluyordu canım, belimde agrı hissetmedim ama özellikle ara ara kasık agrısı hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sağ bir sol batma ağrı var sanki adet olacak gibi belimin kuyruk sokumu özellikle ağrı var bugün yoğun baya bugünKasıkta agrım oluyordu canım, belimde agrı hissetmedim ama özellikle ara ara kasık agrısı hissettim
Benimde bugun 7. Gunum karnimda bi huzursuzluk hissi var baskada hic belirtim yokBenim bugün 7. Gün adet olacak gibi ağrım var belimde falan sanki
Merhaba arkadaşlar benimde transfer sonrası 7. Günüm normalde regl olacakken bile ağrılarım olmuyordu ama üç gündür hem bel hem de kasık ağrılarım var bir de çok az peçeteye lekelenmeler de oluyorBugün 7. Gün başladı iyice bu kadar yoktu kan verdim belki belli olur bugün dayanamadım. Size ne zaman oldu bu ağrılar
Çok teşekkür ederim inşallahTebrik ederim. Katlanarak artsın değerin
Normal leke yerleşme kanama olursa sıkıntıMerhaba arkadaşlar benimde transfer sonrası 7. Günüm normalde regl olacakken bile ağrılarım olmuyordu ama üç gündür hem bel hem de kasık ağrılarım var bir de çok az peçeteye lekelenmeler de oluyor
Sizlerde de var mı acaba ?
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizYaa inşallah bugün dayanamadım kan verdim bugün 4 ye belli olcak erken ama
Amin hepimiz içinde oldu gibi ama erken daha belli olmazİn
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bence gebesiniz 7. Gunde sonuc cıkar kan testi verebilirsinizMerhaba arkadaşlar benimde transfer sonrası 7. Günüm normalde regl olacakken bile ağrılarım olmuyordu ama üç gündür hem bel hem de kasık ağrılarım var bir de çok az peçeteye lekelenmeler de oluyor
Sizlerde de var mı acaba ?
inşallah sonucu görmeye bile korkuyorum ilk denemem ama ultrasonda 11 yumurta görülmüşken 6 toplanabildi onlardan da transfer edilebilecek tek embriyo oluştu lekelenme gibi çok çok az ama artmasından korkuyorumBence gebesiniz 7. Gunde sonuc cıkar kan testi verebilirsiniz
Bende ayniyim 2 gun once eşimle cok fena tartistik hatta . ben sigara icememeye bagliyorum ama bilemiyorum bu gerginligim neden .. her sey batiyor sanki banaKızlar ilaclardan dolayı mı artık hormanal mıdır nedir, üzerimde acayip gerginlik var. Eşim de hiç alttan almıyor bu aralar sürekli tartısıyoruz , şu surecte bunu yasamayı hiç istemem daha dingin olmak istiyorum ama malesef sürekli geriliyorum. Siz de durumlar nedir , genel ruh durumunuz nasıl ?
Ben yazdım sandım o derece bensin yaniCanım bende çok tahammülsüz oldum hele ki eşime karşı adam birşey dese boğasım geliyor sussun istiyorum. Bazen oda tepki gösteriyor o zaman aşırı sinirleniyorum. İçimde bi öfke var sinrlilik hali var.
11 temmuza aldım canım, 10 gün sonra dedicanım kalp atısı ıcın randevunu ne zamana aldın?
Ben yazdım sandım o derece bensin yani
Çok teşekkür ederim canim, hepimiz güzel haberler verelim inşallahCanım aşırı sevindimmmm ay tebrikler:) hadi kalp atışında sıra, yine yaz ltf :)
Ben sigara hiç kullanmıyorum ama farkımız yokBende ayniyim 2 gun once eşimle cok fena tartistik hatta . ben sigara icememeye bagliyorum ama bilemiyorum bu gerginligim neden .. her sey batiyor sanki bana
Ben sigara da kullanmıyordum canım, ama esime toleransım hiç yok, anında sinirlenip bagırıyorum o da hiç alttan almıyor , biz de bu sıralar sık tartısıyoruz erkolar kapatılsınBende ayniyim 2 gun once eşimle cok fena tartistik hatta . ben sigara icememeye bagliyorum ama bilemiyorum bu gerginligim neden .. her sey batiyor sanki bana
Erkolar da gergin herhalde bu aralar esime diyorum ki kendimi bilmesem sen hamilesin diye dusunurdumBen sigara da kullanmıyordum canım, ama esime toleransım hiç yok, anında sinirlenip bagırıyorum o da hiç alttan almıyor , biz de bu sıralar sık tartısıyoruz erkolar kapatılsın
Sonuc öğrenme meselesi cokk stresli gercekten , insan ne hissedecegini bilemiypr, ins pozitif gelir emekleriniz bosa gitmesininşallah sonucu görmeye bile korkuyorum ilk denemem ama ultrasonda 11 yumurta görülmüşken 6 toplanabildi onlardan da transfer edilebilecek tek embriyo oluştu lekelenme gibi çok çok az ama artmasından korkuyorum
Kızzz aynısını ben de dedimm, sen mi hamilesin ben mi belli degil diye canı bile bişey cekmeye basladı aşermesi bile oluyor adamın ahahahhahaa şu sıralar gıcıgımm valla pis erkoErkolar da gergin herhalde bu aralar esime diyorum ki kendimi bilmesem sen hamilesin diye dusunurdum
canım güzelce gidip gelin inşallah :)Canım ben yarım rahimliyim ve daha önceden 2 düşük yaşadığım için riskli gebelik olarak görülüyor o nedenle :)