- 23 Haziran 2021
- 1.100
- 579
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.521
Yok canim ben dedim hayir vajinal bakiyoruz dedi bende bisi demedimkarından da gözükür dediler artık bana da, denemedi mi karından bakmayı:)
senin günün benden bir gün önce ya ondan sordumm
her sey cok guzel olsun canımmm, guzel enerjim seninle :) yarın test sonucumu alınca yazarım ben de :)
Olabilir belki daha net görüldüğü için öyle bakıyorlardır, bana da öyle bakabilirler..Yok canim ben dedim hayir vajinal bakiyoruz dedi bende bisi demedim
11.günüm yarın test vereceğim bende aynı hissediyorumCanım kasıklarda ağrı, goguslerde siskinlik en cok var:) kacıncı gunun acaba?
aaa gercekten mi:) bu kadar yukselebilecegi hic aklıma gelmemişti. peki kendi içinde bolunup tek yumurta ikizi olmuş olabilir mi canım? kese bakıldı mı?Benim 13. Gün 762 15. Gün 2741 çıkmıştı, tek embriyo koyuldu ama
ben de yarın son testimi vereceğim boooool sans cnm:)11.günüm yarın test vereceğim bende aynı hissediyorum
Allah sizinde gönlünüze göre versin yarın degıl çarşamba yapacağım 6. Gün 31 10. Gün 276 12. Gün 628canım ilk testlerin kac cıkmıstı acaba? nasıl bir katlanma oluyor cok merak ettim. bana da cift konuldu:)
Aynen öyleOlabilir belki daha net görüldüğü için öyle bakıyorlardır, bana da öyle bakabilirler..
Önemli olan görülmesi zaten nasıl bakıldığı hiç önemli değill
Kuzumm cokkk sevindim yeni bakabildim bugun, saglıkla gelsin bebeklerimiz , hayırlı olsun yeniden bebişinAynen öyle
Cok teşekkür ederimKuzumm cokkk sevindim yeni bakabildim bugun, saglıkla gelsin bebeklerimiz , hayırlı olsun yeniden bebişin
Bugün bakıldı ama öyle bir şey demedi doktorum, ama hızlı yükseliyor zaten betaaaa gercekten mi:) bu kadar yukselebilecegi hic aklıma gelmemişti. peki kendi içinde bolunup tek yumurta ikizi olmuş olabilir mi canım? kese bakıldı mı?
Gözün aydın canım darısı bize inşallahBen de çıktım şimdi kızlar doktordan, keseyi gördükçok şükür güzel yere yerleşmiş düşük riskin vs şimdilik yok dedi, kalp atışı için de 10 gün sonraya çağırdı
Gözün aydın canım. Kalp atışını duydun mu? Kaç haftalıkmış? Bir de lekelenme için bir şey dedi miBugün bakıldı ama öyle bir şey demedi doktorum, ama hızlı yükseliyor zaten betabenimki haftama göre normal yükseklikte bence, daha 10. Günde çok yüksek öğrenenler var onların ikiz oluyor genelde benim 10. Gün 170di
Kuzum senin lekenlenme devam ediyormu benim ediyorGözün aydın canım. Kalp atışını duydun mu? Kaç haftalıkmış? Bir de lekelenme için bir şey dedi mi
Ben hal devam ediyorum Dekort u bıraktırdı sadece corasprin folik asit Etol iğne progestan fitil Duphaston sanırım uzun süreler de bıraktırmayacak gibi. Bunlar bizim silahlarımız dedi. Doktora güvenmek gerek kişinin durumuna göre değerlendirme yapıyorlardırArkadaslar ilaçları ne zaman bıraktınız benim 12. Günüm ama devam ediyorum 14. Gün tekrar test verin dediler prograf günde 2 kez, cyclo-progynova6 tane, corasprin1, folik asit, kan sulandırıcı iğne, progestan iğne , dekort tablet bunları ne zamana kadar devam ettınız acaba
Canım birsey sorucam bende omegrav bitmisti normalde hergün saat 2 de iciyorum. 2 gündür içemedim. Eczacı daha yeni getirdi. Birsey olmaz dedi. 2 gün icmediğim icin progestan falan gibi değil sonucta vitamin ya cok kafama takmak istemedimCok teşekkür ederimaynen oyle saglikla gelsinler insallahhh
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim canımYaaa canimmm hadi insallah sira sende ben kesemizi gördüm cok şükürcift embriyoydu ama tek bebekmis olsun cok şükür saglikli olsunda