- 23 Haziran 2021
- 1.100
- 579
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.501
ah canım beni seni tanımasam da okurken gözlerim doluyor ağlayacak gibi oluyorum. kendi kontrolumde ne hissederim tahmin bile edemiyorum:) tam bir balık burcuyum. Benim ücüncü transfer denemem. ilkinde kimyasal oldu, hic iki katına cıkmadı, ikinci denememde hic tutmadı. bu sefer iki embriyo transferi konusunda doktorumu zorladım. transfer gununde bir embriyoyu cozulurken kaybettik, sonra hemen yenisini cozdurelim dedim. 5ab ve 4ab transfer edildi 20 Haziran'da. 5. gün dondurulmus embriyosu bunlar:) 8. gun degerim 51'di, 10. günde 106 oldu. yarın tekrar test var aşırı heyecanlıyım:)
Degerin sayisi degil iki kat artisi onemli :) seninkide artmis masallahbu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin canım? offf orada kimbilir nasıl hissedeceksin, heyecanımız sureklı katlanıyoraşırı yogun calısıyordum ama su an cok zor odaklanıyorum. surekli bu pencerede yazdıklarınızı merak ediyorum :)
canım hayırlı olsun görmüşsünnnDegerin sayisi degil iki kat artisi onemli :) seninkide artmis masallahahh ah canim hic sorma hayal ettigimden daha da guzel derler ya aynen oyleymis bin sukur dedigin gibi de insan dusunmeden edemiyor keseyi gorseydim bi diyordum simdide kalp atisi diyorum ne değişik duygular :)) kalp atisina da 8 haziran da gidecegim Allah izin verirse rabbim emeklerini bosa cikarmasin birbirimizi tanimasakta burda baska bir bag kuruyoruz ayni sevincleri ayni uzuntuleri paylasiyoruz birbirimizi yargilamiyoruz elestirmiyoruz hepimizin amacı aynı inan ki bende burdaki cok arkadasimin sonucunu heycanla bekledim cok sukur onlarda pozitifi aldi
Benim 12. Günüm 628 çıktı umarım çift tutmuştur 2 gün sonra tekrarlayın dediler siz yaptınız mı testcok sevindim. bazı ilaclar piyasada gercekten yokmus. azıcık kalmıs o zaman senin de :) bir sonraki testin ne zaman canım? benim de bugün 11. gunum, 1 gun var aramızda
Prograf ve dekort corasprin bunlar da var mıBizde 12. Haftaya kadar devam edicez sonrasina gebelik takibini yapan doktor karar verecekmis oksapar progestan 50mg kalcadan igne progestan fitil balik yagi vitamin probiyotik vitamin estrofem bunlara devam
Cok teşekkür ederim canim sende hayirlisiyla görürsün insallahcanım hayırlı olsun görmüşsünnnbenim de bugün 16.45te randevum, inşallah ben de görürümm
Yok prograf ben hic kullanmadim prednol kullanıyordum pozitiften 5 gun sonra onu kestimPrograf ve dekort corasprin bunlar da var mı
Benim tüm muayene sırasında rahim ve tahlillerimde normal çıktı. Amh 3,22 di yumurtalar istediği gibi büyüdü 10 yumurta toplandı ama kalitesiz çıktı. Sigara içki vb gibi alışkanlığımda yok. Doktorumda şaşırdı bu duruma 4 tane döllendi, sadece 2 tanesi 5.güne kadar gitti. Kalite ile alakalı mıdır bilmiyorum ama kendimde de böyle bir sürpriz yaşamıştı
peki transfer oldunuz muBenim tüm muayene sırasında rahim ve tahlillerimde normal çıktı. Amh 3,22 di yumurtalar istediği gibi büyüdü 10 yumurta toplandı ama kalitesiz çıktı. Sigara içki vb gibi alışkanlığımda yok. Doktorumda şaşırdı bu duruma 4 tane döllendi, sadece 2 tanesi 5.güne kadar gitti. Kalite ile alakalı mıdır bilmiyorum ama kendimde de böyle bir sürpriz yaşamıştım.
Corasprin de varPrograf ve dekort corasprin bunlar da var mı
Bende yarın test vereceğim de var mı belirtilerinizcok sevindim. bazı ilaclar piyasada gercekten yokmus. azıcık kalmıs o zaman senin de :) bir sonraki testin ne zaman canım? benim de bugün 11. gunum, 1 gun var aramızda
evet ya çok heyecanlıyım. karından mı baktı sana peki:)Cok teşekkür ederim canim sende hayirlisiyla görürsün insallahbenim ellerim ayaklarim titredi girene kadar sende heycanlimisin :))
Allah hepimızın yardımcısı olsunÇok üzüldüm canım benimde dondurulmuşum yok sil baştan başlicazz
12 gündür bende iğnelerimi vuruyorum ve dün benim de kasıklarım ağrıdıKızlar birşey sorucam. Daha transfer olmadım 2 gün var ama karnımda adet sancısı var hafif hafif oluyor özellikle idrar yapmama yakın mesane dolunca dünden beri böyle. Sizde de adet olacakmış gibi his oldumu transfer öncesi. Transfer sonrası yapıyormuş
Yok kuşum vajinal baktı bende sasirdim bir anda :))evet ya çok heyecanlıyım. karından mı baktı sana peki:)
Canım kasıklarda ağrı, goguslerde siskinlik en cok var:) kacıncı gunun acaba?Bende yarın test vereceğim de var mı belirtileriniz
karından da gözükür dediler artık bana da, denemedi mi karından bakmayı:)Yok kuşum vajinal baktı bende sasirdim bir anda :))
Canım ben 8-10-12 seklinde ilerlemiş olacağım, yani test yarın:) senin değerler cok yuksek ikiz olabilir bence, ah cok guzel :) lutfen yarın yazBenim 12. Günüm 628 çıktı umarım çift tutmuştur 2 gün sonra tekrarlayın dediler siz yaptınız mı test
canım ilk testlerin kac cıkmıstı acaba? nasıl bir katlanma oluyor cok merak ettim. bana da cift konuldu:)Benim 12. Günüm 628 çıktı umarım çift tutmuştur 2 gün sonra tekrarlayın dediler siz yaptınız mı test
her sey cok guzel olsun canımmm, guzel enerjim seninle :) yarın test sonucumu alınca yazarım ben de :)Degerin sayisi degil iki kat artisi onemli :) seninkide artmis masallahahh ah canim hic sorma hayal ettigimden daha da guzel derler ya aynen oyleymis bin sukur dedigin gibi de insan dusunmeden edemiyor keseyi gorseydim bi diyordum simdide kalp atisi diyorum ne değişik duygular :)) kalp atisina da 8 haziran da gidecegim Allah izin verirse rabbim emeklerini bosa cikarmasin birbirimizi tanimasakta burda baska bir bag kuruyoruz ayni sevincleri ayni uzuntuleri paylasiyoruz birbirimizi yargilamiyoruz elestirmiyoruz hepimizin amacı aynı inan ki bende burdaki cok arkadasimin sonucunu heycanla bekledim cok sukur onlarda pozitifi aldi
Benim 13. Gün 762 15. Gün 2741 çıkmıştı, tek embriyo koyuldu amaBenim 12. Günüm 628 çıktı umarım çift tutmuştur 2 gün sonra tekrarlayın dediler siz yaptınız mı test